Aslında yanlışmı lanse ettim bilmiyorum gunces. Benim babam cimridir yani abimede banada öyle birşey vermez almaz. Bebek daha küçükken ev sahibi çıkıcaksın dedi abi. Ortada kaldı doğum masrafıdır derken çok kafaya taktı. İnsanlar geçim sıkıntısından intihar ediyor demekki diye söylediğini bilirim. Babamdan sadece faiz olmaması için 100 200 istemişti vermedi. İsterse intihar etsin umrumda olmaz dedi. Yani babam ayılıp bayılmıyor benim babam yardım etmedi der önemsemez.Simdi farkettim sen abine ev alinsin diye altinlarini mi vereceksin? Sen iyi misin? Benim tanidigim kanarya boyle bir sey yapmaz olsa olsa baban bunu sana teklif etmistir. Sakim oyle bir sey yapayim deme.
Yengemle ilgilide tek bir yanlış eklemem yok. Kız kardeşleri bile babamın onlara ev vermediğinin lafını sokuyor. Aldığı takımın taksidini abim sıkışıp ödeyemediği için annenlerden iste demiş abim istememiş annemi arayıp laf sokmuştu. Kendi söyledi ağzıyla. Kötülemek değil amacım hepimiz geliniz öyle bir amacım yok ama ben yengemin annemi üzmesinden sonra hiç güvenmiyorum. Borç olarakta faize girmemesi için 20 30 bin altın teklf etmiştim abime. İstemedi zaten ev almaya gücüm yok dedi.