evde yatılı misafire oda?

• Konu Sahibi drsiest@
oturma odasını cocuk odasını çok kalabalık olunca salonumu da acıyorum

• Konu Sahibi drsiest@
gelen kişiler nasıl olsa aileden,oturma odası misafir odası ya da yatlabilecek her oda olur,nasıl olsa yaz olduğu için havalar sıcak yorgan derdi de olmaz, aynı odada yatırılabilecek kişileri bir aradada yatırabilirsin.

• Konu Sahibi drsiest@
artık hep birlikte davet edicem misafirleri, yoksa her ay bi gelen oluyo 10 gün kalıyo SOULun söylediği gibi cenaze çıkmış sanki evi baştan aşağı temizle dinlen yine misafir, artık canım annecimi bile çağıramaz oldum, o kadar sıkıldım yani..

• Konu Sahibi drsiest@
allah kolaylık versin gerçekten ya keşke hepimizin de ayrı misafir yatak odası olabilseydi :1shok: valla tam süper olurduuu benim de oturduğum kanepelerim açılabiliyo orda yatabiliyo gelen iki kişi ama çok kalabalık gelen olursa nolur bilmiyorum ben de yaa kafamçokkarıştı sinir oluyorum bazen eşyalar yüzünden insanlar evlere sığamıyor :roflol: çok eşyam olmamasına rağmen ben bunu söylüyorum yani kimse evi dağılsın koltukları bozulsun istemiyor halbuki o koltuklar zaten oturmak yatmak için alınmamışmıydı kafamçokkarıştı yani eleştirmek için sölemiyorum ben de dahilim buna tatlicadiarzu bu arada bebekli ve lohusalık durumunu da bu durumdan ayrı tutuyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…