evde yatılı misafire oda?

D

drsiest@

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi drsiest@
yatılı misafirlerinize hangi odayı tahsis ediyosunuz? evim çok büyük sayılmaz, eylülde doğum yapıcam ve doğum iznimi alınca yaz tatilide olduğu için evli görümcelerim çocuklarla, kayınvalidem annemler kardeşlerim gelicek ara ara.. her odayı açmak istemiyorum, çocuk odasında yatıcak yer yok zaten ama bavullar orda durursa (en az 10ar gün kalıcaklar) odam dağınık olucak.. oturma odasında yatıcaklar misafir odasında oturulur belki.. siz misafirlerinize hangi odayı ayarlıyosunuz?

• Konu Sahibi drsiest@
çok kalabalıklarsa hem oturma odasını hem de salonu kullanıyoruz...
bir şekilde ayarlayacaksın artık şimdiden kolay gelsin...

• Konu Sahibi drsiest@
Kendi yatak odam dışında her oda olabilir bence.
Genelde salonda yatırmayı tercih ederim. Çocukların odasında da bazen
misafir ağırladığım oldu. Aslında ev büyük olsa sadece misafir için bir yatak
odası hepsinden iyi olurdu ama malesef. Gelecek olanlar zaten çok yakınlarınız
salonda yatırmak en mantıklısı bence.

• Konu Sahibi drsiest@
Allahıma çok şükür hiç yatılı misafirim olmadı şimdiye kadar. Hiç hoşlanmadığım durumdur. Ne ben yatıya kalırım ne de başkasını evimde yatırırım.
Oturma odam yok.
Salonumda da açılmayan kapanmayan koltuklarım var..
Sanırım yerde yatmak zorunda kalırlar..naniknanik
Ama çok rica ediyorum ne onlar yerde yatmak zorunda kalarak zor duruma düşsünler ne de ben böyle bir durum yaşıyayım..:dilcikar:
Herkes evinde yatsın.şutarafagitti

• Konu Sahibi drsiest@
eşimin ailesinde çok severler yatılı olarak kalmayı hiç yüz vermem sonra misafirler gidince 2 gün işim bitmiyor

• Konu Sahibi drsiest@
en iyi misafir odası en azından uykunuz gelmesse yatmak zorunda kalmazsınız onlarda uykusu ğelen ğider yatar hem misafir odası diye daha tertipli davranırlar en azından

• Konu Sahibi drsiest@
benim evimdede çok nadirdir yatılı misafir ağırladığım.. Ama ailem başka şehirde oldukları için geldiklerinde kalıyolar elbette bende . oturma odamda açılır kapanır kanepelerim var orada yatırıyorum..

• Konu Sahibi drsiest@
misafir icin ayri bir yatak odam var..
gelen olursa orada yatiriyorum.

• Konu Sahibi drsiest@
yatılı misafirim çok fazla olmaz.olanda ya benim şehirdışındaki ablamı davet ettiğimde odur yada yine şehirdışındaki görümcem geldiğinde yemeğe davet ederim ve o gece bırakmam..önceki evim 140 m2 olduğu için hiç sorun yaşamıyordum ama şimdi lojmandayım ve 85 m2 evim.yatak odam,kızımın odası ve salon salonda açılır kanepelerim var.ben sadece bir aile kabul edebiliyorum çünkü yerim yok..gelenlerde zaten ya ablam yada görümcem..onlarda sorun olmaz zaten yeterki gelsinler....

• Konu Sahibi drsiest@
bizim ev uc katli giris salon ikinci katta 3 tane yatak odasi catidada biz kaliyoruz tabi evde yalniz degiliz 2 gorumce bide kaynana kayinbaba var dolayisiyla hic bos oda yok misafirleri genelde yakinlarda oturan amcalari goturuyo bizde kalabalik kimse olmuyo kalirsada zaten kaynanam kendi odasini veriyo onlar salonda yatiyo bazen gorumcemin odasina yatak seriyoruz oyle yaa sorun olmuyo yani.............

• Konu Sahibi drsiest@
Bende yatılı misafiri sevmem.Çünkü yoğun çalıştığım için,misafir ağırlayacak vaktim ve enerjim yok.Ayrıca annemler ve eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşadığımız için,şehir dışından gelen olsada ya annemlerde kalıyo,ya da kayınvaldemlerde.Ben sadece yemeğe alıyorum.Ama farklı şehirlerde olsaydık,mecburen salonu ya da oturma odasını misafire tahsis edicektim.

• Konu Sahibi drsiest@
Ben evime oturma odasının koltuklarını hani 3 lü koltuk yatak olıuyoya öyle koltuk almayacagım eve kanepe almayacagım.. kiii yatak yapılmasın evde yatılı misafir istemiyporum yeni evlendigim zaten evime yatılı kimse gelmesin ama istemem wallaa :)))))

• Konu Sahibi drsiest@
Kalabalık bir misafir grubu gelmişse hem oturma odasını hem de salonu vermek gerekiyor.
Ama daha az sayıdaysa gelen misafir, o zaman sadece oturma odamı veriyorum..
Sana da Allah kolaylık versin canım..

• Konu Sahibi drsiest@
bizim ev büyük olduğu için rahat rahat misafir ağırlıyabiliyoruz.
Zaten gelenlerde ya biricik teyzoşumdur ailesi ile ya da iki yılda bi gelen yurtdışında ki akrabalarımızdır.
Oturma odamızda rahatlıkla 5 kişi ağırlıyabiliyoruz.Eğer orasıda yetmezse salonu açarız hemen.

• Konu Sahibi drsiest@
Bencede hiçkimse mecbur kalmadıkça kimsenin evinde yatıya kalmak istemez.
Hem misafir bereketiyle gelir.
Bende tam aksine yatılı misafiri çok severim, bazen arkadaşlar bazen ablamlarla sabah 4lere kadar okey tavla oynuyoruz çok eğleniyoruz.
Samimi olduğumuz kişilerle sabahlamayı seviyoruz eşimle ben, 2-3 saatlik akşam oturması kesmiyor bizi.
Annemler ablamlar keşke gelsede uzun süre kalsa yanımda, misafir girmeyen evde bereket olmaz.
Bizde çok gidip kalıyoruz başkalarında şahsen onlar kalmamızı istemese rahatsız olsa çok üzülürüm.

• Konu Sahibi drsiest@
ben evimde yatılı misafir ağırlamayı çok severim. sırf bu yüzden misafir odası ve oturma odası diye evi ayırmak istemiyorum. salonda hem misafir hem biz otururuz onun dışında da bir odamı misafir yatak odası yapmak istiyorum.. hatta elbise dolabı,ütü, yatak herşeyi olan bir misafir yatak odası...

benim düşünceme göre misafir odası öyle olmalı. bildiğimiz üstüne çarşaflar örtülen oturmaya kıyamadığımız misafir odalarını sevmiyorum.

evim 3+1 olucak bir oda oturma odası. vitrinsiz.. vitrin istemiyorum mümkünse duvar aparatı ve 100 ve üstünde ekran lcd :roflol: çok misafirim gelirse buradada yatabilir. hayalimdeki ev böyle son 2-3 ay kaldı. inşallah Allah herkeze nasip eder.

şuan annemlerle kaldığım için kaç kişi gelirse gelsin farketmez evde 6 oda var her katta banyo wc sıkışırsam misafiri annemlerede yolluyabilirim. yeterki gelen olsun sırnaşık şey

• Konu Sahibi drsiest@
misafirin başımın üstünde yeri vardır
kendi odam hariç her odayı açarım heleki ailemi başımın üstüne yatıırım.
öle yok salonu açmıyım dğılır oturma odasını açmıyım boulur gibi takıntılarım yoktur
onuçta onlar benim ailem ve benim için burada olacaklar.elimden gelen herşeyi yaparım yeterki onların gönlü hoş olsun.benim anlamadığım sen şimdiden tüm odaları kapatmışsın her odayı açmam,oturma odasında oturulur çocuk odası olmaz falan.eee bu insanlara söylede senin için zahmet edipte gelmesinler bari nasılsa bütün odaların dolu nerede yatacak bunca insan.gelen insanlarda bundan rahatsızlık duyarlar bence salonu var,öbür odası var şu odası varda neden açmamış ki diye rahatsızlık duyarlar.neyse şimdiden kolay gelsin sana

• Konu Sahibi drsiest@
oturma odamda iki kişilik kanepede ayrıca salondaki kanepeyide açtığım oluyor. üç-dört kişi en fazla ağırlayabilirim. misafiri bende severim berekettir. Peygamberimiz (SAV) MİSAFİR 10 BEREKETİYLE GELİR 9 ZUNU EV SAHİBİNE BIRAKIR BİRİNİ GÖTÜRÜR buyuruyor. ama tabi bu durumu abartmamak kaydıyla severim. gelipte onbeş gün-1 ay da kalınmaz yani. tadında bırakmak en iyisi..

• Konu Sahibi drsiest@
bizim misafirimiz çok oluyor
en önemlisi annem-babam geliyor kaliyor
seviyorum misafir ağirlamasını
şimdilik oturma odamda kanepelerim açılıyor orada yatırıyorum gelenleri
tabii zor oluyor indir kaldır topla fean
yeni evimizde bitane küçük oda var orayı misafir yatak odası yapacağim inşallah
hem gelenler rahat eder hemde ben ortalık dağılmaz en azından
güzel şirin bi oda yaparım herkesin işine gelir

• Konu Sahibi drsiest@

ozaman evlenirken davetiyene küçük bir not düş a.s

evime yatılı misafir gelmesiiin istemem valla:roflol::roflol:
ona göre aldım eşyamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…