Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yakinda dogum yapacagim insallah misafirlerimi cocuk odasinda yatirmayi düsünüyorum bebegim zaten bizim odamizda yatacak.
Ben misafir agirlamasini cok severim daha annemlerdeykden cok yatili misafirimiz olurdu aliskinim yani.
Cok haklisin bu yüzden ben lohusayken evimde misafir istemem yoksa basimin üstünde yeri var.
Kayinvalidem dogumda izin alacakmis insallah yatili geliyorum demez, ama ben esime simdiden söyledim yatili misafir istemiyorum diye. Kötü Kazen
bi de şahsi fikrim doğum yapacaksın misafir ağırlamak zor olmıcakmıfisfisfis
ne kadar düşüncesiz insanlar var 10 gün yeni doğum yapmış kadının evinde kalınır mı
misafir ağırlamasını seviyorum demişsin ama neysebenneyaptımki
Herkes evin bereketi vs diye konuyu başka yere çekmiş..
arkadaş doğum yapacak anladığım kadarıyla..
okey turnuvasına gelmiyor yani misafirler..
konuyu nerden nereye getirmişsiniz..
doğum yapacak kadın için çok kalabalık değil mi gelenler..
anladığım kadarıyla da şöyle herkesi gönlünce ağırlayacağı bir villası yok!!!!!
doğum yapan kadının işleri yapılır,yükü hafifletilir..
annesi veya kayınvalidesi ne bileyim belki görümcesi varsa kızkardeşi bunlar kafi değil mi?
yaz tatili için cümbür cemaat çoluk çock gelmenin manası ne???
Arkadaş bize hangi odayı tahsis ediyorsunuz siler neler yapıyorsunuz diye sormuş, ayrıca burası derdim var köşesi değil, derdinden yakınmamış bana yerdım edin ben ne yapacağımda dememiş.
Herkes şahsi fikrini yazdı, ayrıca konuyu açan arkadaşıda kimse yaylım ateşine tutmadı.
haklısınız sadece siz hangi odayı kullanırsınız misafirleriniz için diye sormuş..
sanki ben misafir sevmiyorum siz seviyormusunuz diye sormuş?
fakat cevaplar şunlar:
ben misafire bayılırım,başımın üstünde yeri var..
onlar benim canım hep gelseler kalsalar keşke..
misafir evin bereketi ben annemden böyle gördüm...
vs... tekrar metinleri okumadım aklımda kalanlar bunlar..
araştırsam bir sürü konuyla ilintisiz şey çıkacaktır..
sizce bu cevapların konuyla ne alakası var???
arkadaşım sen doktosun allah aşkına bilmiyor musun yeni dogum yapmış kadından çok yeni doğmuş bebeğin oldugu eve misafir mümkün oldugu kdr az gelmeli!!
bizde basit bir ishal hafif bir ateş yapan virüsler hele de sen geçirmemişsen bağıklıgın yoksa bebegine ne zararlar verirr??
en basitinden az da olsa görülen bir durummuş hocamız anlattı bogmaca bile bulaşabiliyormuş yenid oğanlara yetişkinlerden,biz bağışıgız diye hafif geçirioruz onlar daha aşılanmadıgından anneden antikorları koruyor ama korumayadabiliyor!!
yani bebegine risk allah korusun bişi olsa anlamıyorum bu insanları,yeni bebegin evinde sülalece kalınmamalı sen doktorsun sen benden de iyi bilirsin bunu:1no2: