evde spor günlüğüm

günaydınlar

dün üst vücut antrenmanı yapıldı. oruçlu olmadığım için eve gelip hemen yaptı sporumu. iftardan sonra arkadaşlarla planımız vardı gelince spor yapamam deyip hemen yaptım iftar öncesi bi de aç karna :D farkında bile değildim yemek yemediğimin antrenmanın ortasında aç karna yapıyorsun dedim sonra bi anda tüm gücüm gitti sanki :KK48:
bugün kalça antrenmanım var ama eve gelip yemek yapcam iftara o yüzden iftar öncesi, spor yapamam. iftardan sonra arkadaşlar çağırdı çaya onlara gitcem sanırım gelince geç olmazsa yapcam inş olmadı yarın dinlenme günümdü yer değiştircem. bugün dinlenmiş olup yarın yapcam bakalım artık.

hadi sporla kalın :)

günaydınlar

salı günü arkadaşımdan geç geldim o yüzde spor kaldı. dün dinlenme günümdü normalde salı günkü antrenmanı dün yaptım. kalça antrenmanı yapıldı. antrenmanın ortasında ağırlık bi an hafif geldi. 20 kg halteri 1'er buçuk kilo plaka takarak iki yana toplam 23 kg ya çıkardım. Artık 23 kg halterle kalça yapıyorum valla güzeldi. :halay:

bugün karın günüm. hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün iftardan sonra 10 da evdeydim üşenmedim karın antrenmanını yaptım. bugün kalça antrenmanım var yine dışarı çıkcam artık gelince yaparım üşenmezsem umarım üşenmem :D
cumartesi günü hııt yapcam kaç haftadır hııt yapamadım. pazar günü misafirim var dinlencem o günde.

hadi sporla kalın :)

günaydınlar

bu hafta spor yapamadım. vücut direncim düştü. son oruç haftası bana bi yorgunluk hali geldi. hep uykum var uyku düzenim bozuldu. haliyle dinlenemedim ve bu durumdayım. bugün memlekete gidiyorum. yanıma direnç bantlarımı aldım ağırlık olmadığı için orda. onlarla spor yapcam ayrıca sahilde bol yürüyüş. ramazanda bol tatlı yedim sanki belim kalınlaştı onu düzeltmem lazım. anne evinde biraz börek filanda yerim sanırım. neyse artık gelince düzelticem bu son ayı. hadi iyi bayramlar sporla kalın :)

Back
X