Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bugün dinlen bacım onları yapmak kolay iş değil ben hiç almiyim adam alışır sonra kurtulamam belimiz kırılır birşey gelir başımıza Cesaret edememBirazcık beliniz ağırabilir. Esnek hareketlerden dolayı
Türk klasikleri herzaman iyidir bacım. Ruhu yormadan dinlendirir. neymiş öyle yok 42. Resim 34. Resim. Biraz cilve biraz naz birazda dil. Tamm işte klasiğe devam. Valla kıracaklar bir yanımızıSen bugün dinlen bacım onları yapmak kolay iş değil ben hiç almiyim adam alışır sonra kurtulamam belimiz kırılır birşey gelir başımıza Cesaret edemem
Aynen aynen fazla ekşın aramakta olmaz bırak klasikler daha iyiTürk klasikleri herzaman iyidir bacım. Ruhu yormadan dinlendirir. neymiş öyle yok 42. Resim 34. Resim. Biraz cilve biraz naz birazda dil. Tamm işte klasiğe devam. Valla kıracaklar bir yanımızı
Giriyim dicem de biri burada forumda bahsetmiş gayette güzel anlatmışAy çok tatlı yazmışsın şimdi aşkitom haritalara gir g yaz ilk çıkan adres diyeceğim
Bazen olduğunu gibi akışına bırakmak da iyiAynen aynen fazla ekşın aramakta olmaz bırak klasikler daha iyi
evettt plaj elbisesi de olabilirr gecelik alicam bı kac gün içinde ondan sonra da diğerlerine bakarım artıkİstekli adamı gazlamak kolay. Aynaya baktığında gördüğün kadını güzel ve çekici buluyorsan bu enerjine yansıyor, auran ben güzelim, ben cazipim frekansı gönderiyor. Ucuz yollu üç beş plaj elbisesi al, evde çocuklar var çok çıplak olmasın dersen altına boxer tarzı şortlardan giy hem güzel hem hafif üfül üfül oh mis ben saç makyaj yapmam ama duş sonrası vücut spreyimi ve minik elbiselerimi asla ihmal etmem.
Neyi anlatayım bacım, googlea erkeği baştan çıkaran dokunuşlar ya da erojen bölgeler yaz envai çeşit taktik teknik çıkacaktır. Gerisi hayal gücüne kalmış. Bu forumda da güzel konular var, geçmişi tara
Hangileriydi onlar, arattırma bana şimdi 10 sayfa, bu akşam başbaşayız deneyelim onay almışlardan. ben inceledim de çoğu çok zor ya, adamı amuda kaldırmadan oral yapmak daha eğlenceli, beli sakatlanır mı diye düşünmem en azından.
Büyük risk alıyorsun bilesin Bahsettiği pozisyonlar için esnek olmak lazm amuda falan kalkcakHangileriydi onlar, arattırma bana şimdi 10 sayfa, bu akşam başbaşayız deneyelim onay almışlardan. ben inceledim de çoğu çok zor ya, adamı amuda kaldırmadan oral yapmak daha eğlenceli, beli sakatlanır mı diye düşünmem en azından.
Dün akşam g noktası diyodum ki bı anda çok kötü oldum hazırlanmaya başlıcaktm tam ağrım tuttu.safra kesemde taşlar var yine ağrıdı bütün hayaller suya düştü gece yanaştım ama ağrım var diye kocam yanaşmadı bu seferde sabah tekrar ağrım oldu inşallah bı daha olmasın öyle bı ağrı ki anlatamam yaşayan bilir vallaHangileriydi onlar, arattırma bana şimdi 10 sayfa, bu akşam başbaşayız deneyelim onay almışlardan. ben inceledim de çoğu çok zor ya, adamı amuda kaldırmadan oral yapmak daha eğlenceli, beli sakatlanır mı diye düşünmem en azından.
Hiç gerek yok o zaman, biz bildiğimiz gibi devam edelimBüyük risk alıyorsun bilesin Bahsettiği pozisyonlar için esnek olmak lazm amuda falan kalkcak
Çok geçmiş olsunDün akşam g noktası diyodum ki bı anda çok kötü oldum hazırlanmaya başlıcaktm tam ağrım tuttu.safra kesemde taşlar var yine ağrıdı bütün hayaller suya düştü gece yanaştım ama ağrım var diye kocam yanaşmadı bu seferde sabah tekrar ağrım oldu inşallah bı daha olmasın öyle bı ağrı ki anlatamam yaşayan bilir valla
Teşekkür ederim sağolunHiç gerek yok o zaman, biz bildiğimiz gibi devam edelim
Çok geçmiş olsun
33 numara erken boşalma sebebi erkekler için kolay pozisyon zorlanmadan girdiği için :/Sex esnasında şu aşağıdaki pozisyonlar yardımcı olabilir. Açıklamaları da var. Zamanında bizde aynı dertten müzdariptik :)
Breaking Down The Most Ridiculous Chart of Sex Positions Known to Man
Ok, so let me start out by saying this isn’t my typical blog however, this needs addressed. When I first came across this chart, I of course found position 51 to be hilarious. But when I real…bonfiresportstalk.com
Ayy çok güldüm.Hangileriydi onlar, arattırma bana şimdi 10 sayfa, bu akşam başbaşayız deneyelim onay almışlardan. ben inceledim de çoğu çok zor ya, adamı amuda kaldırmadan oral yapmak daha eğlenceli, beli sakatlanır mı diye düşünmem en azından.