- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Canim o kadar üzüldüm ki anlatamam. Nasil bir davranis sergilemis kardesin öyle??? Fakat eminim ki Mario bunu anlayacak biridir. Senin üzülmeni istemeyecektir. Benim esim de yabanci, sansliyim ki ailemin karsi gelecegini hic düsünmemistim, yani sorun yaratmayacaklarini biliyordum. Ama zaman zaman düsünürüm, acaba ailem böyle olmasaydi ne yapardim diye. Cünkü esimi cok seviyorum, beni bu kadar tamamlayan biri daha oldugunu sanmiyorum bu hayatta. Bizim din konusunda problemlemlerimiz olmadi, din girince isin icine cikilmaz bir hal aliyor. Mesela bizim akrabalar da biraz laf ettiler ama ailem onlari susturmasini bildi. Ben de öyle.
Elbette aileye tamamen sirt cevirmek olmaz. Bir yolunu bulmak lazim. Cok zor bir durum ama asabilirsiniz. Ailen cok asiri dindar degilse, asilmayacak bir durum degil bence sadece biraz zaman alacaktir. Mario da eger seni seviyorsa gercekten bu süreci birlikte atlatirsiniz umarim.
ailem hic dindar degil..babam ayda yilda anca gider cumaya.. annemin basi kapali degil..bikini fln giyer yani distan pek moderinz!!
onlarin derdi din ve kültür degil..ailemin derdi elalem ne der...elalemin cenesini daha cok önemsiyolar benim mutlulugumdan, durumumdan.
sen cok sanslisin..sevindim adina..
mario ve bende öyle düsünüyoruz..birbirmizi tamamladigimizi düsünüyoruz..
ayrilmaya karar vermisti gece ama bugün vedalasmak icin bulustugumuzda, kimse icin benden vazgecmiceni söyledi..
bende ondan vazgecmicem, sümüklü kardesim icin yüzünden!! vee birdaha marionun karisina cikarsa o kardes bozuntusu, polise gitmekten cekinmicemide cok iyi bilsin!!
alcam karsima konuscam..sonucta onun sevdigi kiside türk degil! makedonyali ..ne olursa olsun yabanci oda
ya aılem herseyı mahfettı..ben nasıl derım bu saatden sonra ıslam dını hosgörü dını..bu olaylardan sonra..
cocuk dıcek bana müslüman ınsanlar böyle mı yapıyor
Cnm dinimizle ne alakası var, başka dine mensup insanlar sadece kendi dinlerine göre mi yaşıyorlar.
O zaman onlarda olan türlü türlü ahlaksızlıkları onların dini mi emretti?
Gerçekten bazı şeyleri yanlış anlıyorsun, dinimizde her yasağın bir nedeni var, birazcık araştırırsan anlarsın.
Maalesef her şeyi üstün körü öğrenmeye çalışıyoruz, hiçbir şeyin nedenini/niçinini araştırmıyoruz, sonra da bir yanlış olunca hemen suçu ona atıyoruz
bence konumuz din degil..
ayrica herkesin dini, inanci kendine.. burdaki herkesde ayni inanci paylasmiyor..
hemen evlencem demedım kı, sadece bılsın kımınle beraberım, kızını kım böyle mutlu edıyor.. gızlı ıs cevırmek ıstemedım, dürüst oldum ama annem gerceklerı bılmek ıstmedıgı ıcın kandrılımayı tercıh ettı..ben ne yapayım? sırf ona ters dıye, elaelam laf edecek dıye ben neden sevdıgıme sırtımı döneyım..??
halen vazgecmek gıbı bır nıyetım yok..ısterlerse atsınlar benı evden..
mario cok cok degıstı..
anlam veremıyorum hıc bırseye..bılmıyorum
Cocugun yasadiklari kolay degil. ne kadar tutkuyla baslamis olsaniz da daha cok yeni oldugundan daha kolay vazgecebilir.
Nasil degisti?
Ailesi aksine aynen böyle davranmaları gerekiyordu.önemli bı konu oldugu için actım bu konuyu ve ailenin de bu yuzden istemediğini düşündüğüm içinnn. yani tek bu konuda haklı olabilir ailen o yuzden. ama haklı olsalar da asla böyle davranmaları gerekmez asla ne olursa olsun. hele kardeşin! düşmen basına öyle kardes
bence canım benim, durumun bilincinde artık,bılıyorum tabıkı kolay degıl onu anlıyorum.. ama ozaman ya tamam desın ya devam.. ben razıyım ayrılmasınada ama ıstersede yanındayım..
bır kımse ıcın senden vazgecmıcem dıyor ama bır yandan da asırı derecede soguk.. sankı zorla konusuyor benımle.. ??
ben vıcdan azabı cekıyorum, cok cok üzgünüm dıyorum tamam uzatma kes anlamında konusuyor benımle..
ben rahat bırakıyorum yanı yazmıyorum, aramıyorum benden vazgecıyorsun sen dıyor..??
cok garıp degılmı?? onun yasadıkları kolay degıl ama benımkılerde hıc kolay degıl.. ben utanc ıcındeyım.. ama halen ayakta kalmaya calısıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?