Selam kızlar 7 senelik ilişki sonrası evlendik.Yaşlarımız vardı baya 35. Hep streslı bı ilişkimiz vardı,evlendik ama istediğim gibi olmadı hiçbirsey. Eşimin bir annesı bı ablası var evlı, birde bosanmıs kızkardesı.. annesının rahasızlıgından dolayı baska sehıre gıttık , hıc ıstemedm gıtmeyı aılemden koptum. gecıcı gidiyoruz dıye gtmek zorunda bırakıldım. annesı kızkarsesıyke yasıyor, bıze cok yakınlar. ablasıda evlı bıraz uzak. Başlarda sadece alısmaya tanımaya calıstm. esım babası olmadıgı ıcın ve annesı rahatsız dıye cok düşkün annesıne, balayında bıle 7/24 annesıyle konusurdu. Döndük hergün anneme gıdelm yemegı orda yıyelm dedı. calısyosuk tamam dedm, ama sonra anladımkı yanlıs yapmısım. Ne evime vakıt ayırabıldım ne rahat edebıldım. sürekli iciceydık. Annesi aksam erken kalkmamızıda istemezdı. esım üzülcek annedi dıye annesının azının ıcıne baktı hep. her gezmemızde onlarlaydık. kardesı cok uyanık bı kızdı. evlenmeden oncede farkındaydım. benden kucuk ama saygısız havalı bı kızdı. Herkes uyarmıstı benı düğünümdede burnumdan getırdı ama yenı bı sayfa acmıstım pısman ettı. bencıllıgını saygısızlıgını gosterdı. yüzüme bakamycak laflar ettı bana. bende bırdaha o kız varken o eve gıtmem dedım. gerekmedıkce gitmiyorm evlerıne. Annesiyle bu konuları hıc konusmadık ama bellı kızını tutuyo gunlerce aylarca esımle tartıstık. baslarda süreklı anneme gıdelm dedgı ıcın sonra kızkardesıne haddını bıldırmedıgı ıcın, bıldırdı sonra bıraz bıraz. ama yumusak bırı oldugundan kımse onu takmıyo. Neyse ben artk yaşadığım yere dönmek ıstyorm benmde bı aılem var yaslılar yanlarında olmak ıstıyorm. orda hep mutsuzum ama eşim annesı tedavı altında dıye dönmek istemıyo. ama bende orda mutlu deılım süreklı huzursuzluk , kimsem yok, ısyerı ortamınıda sevmedım, cekıp gelsem olmaz. bır sene sonra gelcem dıyorm esım yine sesını cıkarmıyo. ıkı kardesı orda orda yaşamak zorunda deılken bıle oncelıgı hep annesı. ben ne yapmalıyım ne eskı enerjım var ne eskı hayat sevgım eskı ben deılım bunalıma girdim resmen. hep ben fedakarlık yapıyorm ve esım rest cekıyo. sonucunda gıdersen gıt dıyo benı sevıyo ama sankı onu terkedıyomusum yarıyolda bırakıyomusum muamelesı goruyorm.