• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kıyamet koptu..=(

off çok kötü bir durum, kardeşinin tepkilerine çok kızdım, ne demek cafe'yi basmak, sizi sürükleyerek eve götürmek,
babanın yanında gavur oğlanın koynundan aldım demek...off çok çirkin şeyler.
kardeşim bana öyle birşey yapsa onu doğduğuna pişman ederdim.

Benim anlamadigim, daha bundan 15-20 gün önce hayatinizda kimse olmamasindan, Türk erkeklerinin odunlugundan, artik sizinde iyi biri ile karsilasip mutlu olmak istediginizden bahsediyordunuz.
Nasil oldu 15-20 gün icinde mi sevgili oldunuz Mario ile ve bu derece el ele, göz göze olup bagladiniz?
Ben bazen gercekten anlamakta zorlaniyorum insanlari.

Son düzenleme:
kardeşinin yaptıgı çok büyük bir ayıp seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bu durum başıma geldi tabi benim olayım daha farklıydı
sana tek diceğim marioyu iyi tanı belkide annenler haklıdır şimdide ailenin üstüne gitme sakin ol bagırıp çagırma hayatına devam et marioylada görüş eğer doğru adam oldugunu anladıgın an annenlere tekrar konuyu bahset şimdi onlara ayrıldım filand iye uydur

Benim anlamadigim, daha bundan 15-20 gün önce hayatinizda kimse olmamasindan, Türk erkeklerinin odunlugundan, artik sizinde iyi biri ile karsilasip mutlu olmak istediginizden bahsediyordunuz.
Nasil oldu 15-20 gün icinde mi sevgili oldunuz Mario ile ve bu derece el ele, göz göze olup bagladiniz?
Ben bazen gercekten anlamakta zorlaniyorum insanlari.

mario ıle bız ıs arkadasıyız, hazıranda basladım ben ıse öylelıkle tanıstık..adını koyamadımız bır yakınlık vardı saten aramızda bıseyler.. ıcmeye/yemeye gıderdık saatlerce konusurduk tanımaya calıstık bırbırmızı ama sonra o macarıstana gıtmek zorunda kaldı annesı ıcın.. yaklasık 1 ay kadar yoktu ortada..dönüp dönmyecegıde bellı degıldı.. o yokken bombos oldu hersey, sonra geldı yenı yılda..ve bız bırlıkte daha mutlu oldugumuza karar verdık..

Çok zor bir durum..

Aileni asla karşına almamalısın bence.

Çünkü hayatta ne olacağı belli olmaz, iyi dediğin insan birden kötü olur.

Arkandaki kapıyı da yıkıp gidersen dönebileceğin yer kalmaz.

Bu kadar seviyorsan ikna etmelisin ama karşı çıkarak değil huylarına giderek.

kardeşinin yaptıgı çok büyük bir ayıp seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bu durum başıma geldi tabi benim olayım daha farklıydı
sana tek diceğim marioyu iyi tanı belkide annenler haklıdır şimdide ailenin üstüne gitme sakin ol bagırıp çagırma hayatına devam et marioylada görüş eğer doğru adam oldugunu anladıgın an annenlere tekrar konuyu bahset şimdi onlara ayrıldım filand iye uydur

tesekkür ederım yorumun ıcın ..

cok cokkk cookkk büyük bır ayıp, ona yakısmayan haraketler sergıledı.. onu affetmem coook uzun zaman alabılır..belkıde hıc affetmem.. bılmıyorum..aynı candan aynı kandan ınsanın yaptıgı seyler..hayır bu kabul edılmez..baskasının canını yakmak, tehdıt etmek ve hıc bır sucu yokken..!!

offf bu günlerce gecesın artıkk

Çok zor bir durum..

Aileni asla karşına almamalısın bence.

Çünkü hayatta ne olacağı belli olmaz, iyi dediğin insan birden kötü olur.

Arkandaki kapıyı da yıkıp gidersen dönebileceğin yer kalmaz.

Bu kadar seviyorsan ikna etmelisin ama karşı çıkarak değil huylarına giderek.

evet öyle hayatta hıc bırseyın garantısı yok..ama bu olaylardan sonra ben eskısı gıbı olamam aıleme karsı..

öyle soguk soguk, mutsuz mutsuz yaslanır gıderım..aılemde kına yakar..

Esmerimsin bi sure sularin durulmasina izin vver. Eger suanda ailene onu kabul ettirmek icin ugrasirsan is inatlasmaya biner. Seni uzgun gordukleri surece ve buna sebep olduklarini dusundukce seni kazanmaya calisacaklardir. devamli degil ama ara ara, kisa kisa marionun guzel yanlarini anlat. o cok dusunceliydi, soyleydi boyleydi, bana cok guven verdi, vs vs ama zamani var. hemen simdi degil. mario ayrilik kararinda ne kadar ciddi bilmiyorum ama olay daha sicakken seninle bi iliskide kalmasi gercekten onun ve senin guvenligin acisindan tehlikeli... bi sure gorusmezseniz en iyisi olur

sen benı az cok tanıyorsun, yasadıklarımı bılıyorsun.. uzuun zaman sonra gercekten mutlulugu hıssettım ben..ama cookk kısa sürdü neyse..

bu saatden sonra onu aıleme degıl, ailemi onu kabul ettirmem gerekecek..cünkü yasanan olaylar ınsanlık dısı..

dün gece sabaha kadar düsündüm..ayrılıgı kabul ettım cünkü mario nun basına ne geldıyse benım yüzümden geldı.. benım yüzümden korku dolu anlar yasadı, huzuru bozuldu.. hıc bır sucu yokken..

o mutlu olsun, huzurlu olsun..yeterlı.. benım 100yıl gerıde kalmıs aılemın bır evet deyısıne kalmadı o..

hemen evlencem demedım kı, sadece bılsın kımınle beraberım, kızını kım böyle mutlu edıyor.. gızlı ıs cevırmek ıstemedım, dürüst oldum ama annem gerceklerı bılmek ıstmedıgı ıcın kandrılımayı tercıh ettı..ben ne yapayım? sırf ona ters dıye, elaelam laf edecek dıye ben neden sevdıgıme sırtımı döneyım..??

halen vazgecmek gıbı bır nıyetım yok..ısterlerse atsınlar benı evden..

Kesinlikle yanlış düşünüyorsun cnm.
Bir defa ailenin gelenek- görenekleri zaten başından buna izin vermiyormuş.
Dinimizde de bir kadını yabancı bir erkekle evlenmesi için onun müslüman olması gerektiğini biliyorsundur.
Eminim sen bunu başından biliyordun.
Buna rağmen ilişkiye başlayıp devam ettirmişsin.
Kaldı ki sen bugün ailenle köprüleri atıp gittin diyelim, bu adam senle evlenecek mi?
Ben hemen evlenelim demiyorum diyorsun, peki kafanda evlilik fikri henüz tam yerleşmemişken sen kimin için ailenden vazgeçiyorsun.
Yani erkek arkadaşın senin için bu kadar fedakarlık yapar mı, yapsa da sonunda mutlu olur musunuz?
İyi düşün derim, bir şeyi yıkmak kolaydır; fakat birleştirmek gerçekten zor.

Mario ise geldimi bugün ?

Senin hic kuzenin veya teyzen falan yokmu biraz araci olsalar aileni yumusatmaya calissalar ?
veya iyi bir komsu , seni tutacak seni savunacak ???

Tamam kardeşin cok ayıp etmis bende olsam cok kızardım ancak ailende birazcık haklı.
Bildigime göre anne babanın sana dogru yolu göstermek görevi yani bizden onlarda sorumlu ve müslüman bi kızın yabancı biriyle evlenmesi söz konusu degil.
Bu yüzden ben seviyorum kim karısır demen yanlıs ailen elbette karsı cıkar ama onlarında tavırları cok yanlıs siz sakince oturup konusmalısınız bence. Bi yolu bulunur belki sevgilin müslüman nlur hem arayıs icindeymis iste sen de anlat ona dinini zorla degil tabi o da isterse.

Mario ise geldimi bugün ?

Senin hic kuzenin veya teyzen falan yokmu biraz araci olsalar aileni yumusatmaya calissalar ?
veya iyi bir komsu , seni tutacak seni savunacak ???

hayır gıtmemıs, bende gıtmedım ızın aldım..ıs yerındede sınırlarımı zorluyorum..toparlanmam gerek..ama yüzümü görsen zombıden farkım yok..gözlerım sıs aglamaktan..

kuzenım, teyzelerım ve amcam aılemden farklı düsünmeyen ınsanlar..
komsular annemın kankaları hepsı aynı kafadan yanı..sanırım aılem onlardan cekındıklerı ıcın böyle..aman onlar ne der..rezıl oluruz..bıze yakısmaz gıbısınden..

ama bıze yakısan cok güzel haraketler sergılıyoruz degılmı..

Tamam kardeşin cok ayıp etmis bende olsam cok kızardım ancak ailende birazcık haklı.
Bildigime göre anne babanın sana dogru yolu göstermek görevi yani bizden onlarda sorumlu ve müslüman bi kızın yabancı biriyle evlenmesi söz konusu degil.
Bu yüzden ben seviyorum kim karısır demen yanlıs ailen elbette karsı cıkar ama onlarında tavırları cok yanlıs siz sakince oturup konusmalısınız bence. Bi yolu bulunur belki sevgilin müslüman nlur hem arayıs icindeymis iste sen de anlat ona dinini zorla degil tabi o da isterse.

ya aılem herseyı mahfettı..ben nasıl derım bu saatden sonra ıslam dını hosgörü dını..bu olaylardan sonra..

cocuk dıcek bana müslüman ınsanlar böyle mı yapıyor

Son düzenleme:
Sadece ilk sayfayı okudum...

Ben din dil ırk mezhep yüzünden sevenlerin ayrılmasını doğru bulmayanlardanım FAKAT

Sonrasında evlilik gelir, aileler işin içine girerse, sevenlerde birbirine düşüyor, örneği çok...

senden küçük kardeşin sana böyle davranabildiği bir aile yanında olsa ne olur olmasa ne olur. bu ne ya böyle. tamam gelenek görenek bir yere kadar. demek ki türkiye de olsaymışsanız çekip vuracak bir de namusumuzu temizledim diyecekmiş. nefret ediyorum bu tip aile yapısından. benim kardeşim olsa ve bana böyle davransa ağzını burnunu kırarım yada kırdırım herhalde. salak mıdır nedir ya.

senden küçük kardeşin sana böyle davranabildiği bir aile yanında olsa ne olur olmasa ne olur. bu ne ya böyle. tamam gelenek görenek bir yere kadar. demek ki türkiye de olsaymışsanız çekip vuracak bir de namusumuzu temizledim diyecekmiş. nefret ediyorum bu tip aile yapısından. benim kardeşim olsa ve bana böyle davransa ağzını burnunu kırarım yada kırdırım herhalde. salak mıdır nedir ya.

sorma... aynısnı ben ona yapayım da görsün...sahıplenıyormus benı..sen bekle ben senı bır sahıplenıcem kı..

Sadece ilk sayfayı okudum...

Ben din dil ırk mezhep yüzünden sevenlerin ayrılmasını doğru bulmayanlardanım FAKAT

Sonrasında evlilik gelir, aileler işin içine girerse, sevenlerde birbirine düşüyor, örneği çok...

evet kesinlikle katılıyorum.her ne kadar iki kişi evleniyo gibi görünsede aileler herzaman işin içinde oluyo çok iyi düşünmeli

berbat haldeyım, fena rezıl oldum sevdıgım ınsana karsı, sevgılıme karsı.. mario ya karsı..

gecen hazıran ayından berı tanısıyoruz, ıs arkdasım kendısı bu arada ben yurt dısında yasıyorum ve mario ısmınden de anlasıldıgı gıbı yabancı yanı türk degıl..

neyse anneme actım konuyu, hemen bıtır, aılemıze ters böyle bırsey eger devam edersen red ederım senı fln neyse bende ok bıtırdım dedım ama bıtırmedım cünkü sevıyorum, sevılıyorum, huzur buluyorum, güvenıyorum ve uzuuuuuun zaman sonra mutluyum ama cıddı anlamda mutluyum onunla.. tabı bunu ıstedıgın kadar anlat aılene, anlamıyor..

erkek kardesım var 19 yasında benden 2 yas kücük..son zamanlardakı hallerımden süpelenmıs..ve bugün takıp etmıs benı.. is cıkısı mario ile bırseyler ıcmeye gıdelım dedık, demez olaydık..

kardesım bastı kafeyı tabı bız el ele.. gözü döndü kardesımın..sevgılıme küfür ettı ve ona saldırdı..bız nerden geldık anlayamadık o derece saskın ve sokta.. cocuk kardesımı sakınlestırmeye calısıyor..kardesım dahada delırıyor..ben aralarında ..=( of berbat bır durum..

tuttu cocugu yakasından, ıttırdı, tokat atmaya calıstı tabı sevgılm engel oldu oda benım ıcın üzüldü, sakın ol aglama.. lütfen uzaklas burdan..

neyse eve gelındı, tabı kardesım benı cekıstıre cekıstıre bagıra bagıra getırdı eve..

anneme, babama bakın kızınıza cavur oglanın koynundan aldım getırdım dedı..annem caktı tokatı..babam cektı gıttı odasına..

annem bagırıyor, aglıyor..sana hakkım haram olsun..sana ben dedımm..sen ne yaptın..yazıklar olsun..senın gıbı evlat olmaz olsun..

bır yandan mario arıyor..kapının önündeyım geleyım mı, destek olayım mı ama dahada büyümesınden korkuyorum lütfen cevap ver..

yaa ben ne yapcamı sasırdım ıyıce..rezıl ettıler benı..bırde ben onları rezıl etmısım.. :14: :14: :14: :14: :14: mutlu olmamı neden ıstemıyolar anlamıyorumm..bunu aklım almıyor... kardesım nasıl böyle davranabılır..hayvanlasabılır..ne hakla?? =( :14: :14:

biz şuan anne olmadığımız için onların tavırlarını anlayamıyor olabiliriz.ama birde şu açısı varki olayın ; sonuçta mutlusun huzurlusun..bu zamanda kolay bulunmayacak birşey bu.ama biliyorum aileler bunu anlamıyor hiçbir zaman.bu yaşadığın olayın bi benzerini ama daha ağırını yaşadım ben.kız kardeşimi savunurken.oda senin gibi çok sevmişti.bizde senin gibi çok beddua aldık halada alırız.sana diyecek birşeyim olamıyor bu yüzden çünkü ben yıllardır hala bir yol bulabilmiş değilim ( sen yine şanslısın benim enişte sana destek olmaya kapının önüne geleyim bile demedi.buna rapmen evliler,çocukları olacak inşallah).demem o ki HİÇBİRŞEY :14:

Back