• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kıyamet koptu..=(

Sen yabancı kardeşin yabancı nereden buldunuz çok merak ettim :)
Canım şaka bi yana benim 6.hissim çok kuvvetlidir . İçimden bir ses senin bu işin içinden en mutlu olacağın şekilde çıkacağını söyledi .
Ailen ilk şokla böyle davranmıştır . Kanımca kararlı ol , arkasında dur . Bakalım ne gösterecek zaman ? Ama bence sorunsuz bir şekilde düzelecek
:53:
cok üzüldüm gercekden, arkadaşimiz böyle destekleyerek ona zarar veriyoruz!!

Sordun mu canım neden yalnız kalası varmış ?
Sence onca şey yaşarken ?

kafam allak bullak, düsünmelıyım bıraz yalnızlık ıyı gelır belkı dedı..

yanı ugrasamam senınle belkı demek ıstedı .

ok dedım kapadım suratına gerıde aramadı..uf bende yasadım tokat yedım ama degısmedım ona karsı

neyse ya hayırlısı buymus ..nazını cekemem kımsenın artık yapayalnızım cünkü aıleme karsı buz gıbıyım hıc nesem yok

kafam allak bullak, düsünmelıyım bıraz yalnızlık ıyı gelır belkı dedı..

yanı ugrasamam senınle belkı demek ıstedı .

ok dedım kapadım suratına gerıde aramadı..uf bende yasadım tokat yedım ama degısmedım ona karsı

neyse ya hayırlısı buymus ..nazını cekemem kımsenın artık yapayalnızım cünkü aıleme karsı buz gıbıyım hıc nesem yok

Canım belkide senin arada kalmanın üzüntüsünü kaldıramamıştır .

Canım belkide senin arada kalmanın üzüntüsünü kaldıramamıştır .

giden gitsin sülük gıbı yapıscak degılm, ben sadece huzur ıstıyorum onuda baskalarına sarılarak bulamam herzaman..önce kendıme sarılmayı bılmelıyım..

öncee doya doya yasıcam acımı..acım bıtecek ..sonra gözüm kapalı atlamıcam herseye..enıne boyuna düsünerek adım atıcam..

ama kımseyı düsünerek degıl, sadece kendımı düsünerek..cünkü bu hayat benım!! benden baskası yasamayacak benım hayatımı..

off dua edınde ıs yerınde sorun yasamıyım.. son zamanlarda sınırlarımı cok derecede astım..

göze batmaya basladım cıddı anlamda.. tırısıyorum yanı.. ısın cıddıyetını sımdı anlıyorum yavas yavas..ınsallah atılmam ısyerınden

yalnız kalmaya ıhtıyacı varmıs beyfendının :14: :14: benımde yalnızlıga tahamülüm yok.. onsuzluga yok ıste..

bıraksın tamam ama dönmeyı düsünmesın tekrar aynı seylerı yasayamam ben.. :14: :14:

Demek ki düşünceleriniz bir değil...
Bırak biraz kendi haline.
Kafasını toparlasın.Onun da gururu incindi
Kafası karıştı.Normal böyle davranmsı.

Aileler erkek çocuğu olduğunda onu öyle yetiştiriyorlar ki karşısındaki ablası mı değil mi farkedemiyorlar.Bu bilinci vermiyorlar ona.Ondan büyük ablası olsa da o erkektir her şeyi yapabilir mantığı var hala toplumumuzda.Ve erkek kardeşinin yaptığı çok yanlış.Bildiğin bir yerlerinden uydurmuş gerçekten çok zor bir durum.Zamana bırakmalısın...Ve o zaman geldiğinde de annenlerle konuşmalısın şuan hepsi sinirli...Umarım her şey istediğin gibi olur.Ama sakın Mario'yu da bırakma gördüğüm kadarıyla anlayışlı biri...

Demek ki düşünceleriniz bir değil...
Bırak biraz kendi haline.
Kafasını toparlasın.Onun da gururu incindi
Kafası karıştı.Normal böyle davranmsı.

kafasını toparlasın, kendısıne gelsın, ıyı olsun, mutlu olsun..ama benı unutsun..bende onu unutcam..

kısa sürdü ama cok cok güzel günler gecırdım onunla..o günlerımle avunurum bır süre..

hanı bir söz var ya ..güzellıgını sımdı anlıyorum.. duvara güvenme cürür, ınsana güvenme ölür..gerısını bılmıyorum

Ailesi aksine aynen böyle davranmaları gerekiyordu.
Yoksa biricik kızlarını kaybedeceklerdi.
Bu konu baya tartışılacak bir konu, hiç girmek istemem, ama bunu diyemeden geçemeyeceğim,
bazi arkadaşlarin yorumları beni ciddi ciddi şaşırttı!

acaba kendi küçük kız kardeşiniz aynı durumda olsaydı, Ozamana böyle konu sayibi arkadaşımızı kışkırtiklari gibi, kardeşlerininde arkasında olacaklarmiydi? Böylemi akıl vereceksiniz?

Durumu arkadaş için pekde zor duruma getirmişsiniz! Cok tehlikeli bir durum halinde gele bilirdi. Keşke herkez dürüstce cevap yazmış olsaydı ve pembe filmlerle kiyaslamasalardi.

Ben kendi adima cevap vereyim.. Kardesim yok ama ablam var ve bir Ingilizle evli.... Arkasindayim
Kizim var ve kesinlikle yabanci ile olmasina karsi cikmam bu sekilde davranip arkamdan is cevirmesine neden olmam
isterimki korkmadan paylassin benimle herseyini ve ben onun hayatina giren insanlari tanima firsati yakalayim ki iyi insan mi kotu insan mi onu anlayabileyim yabanci mi, turk mu gibi sacma seyler yerine..

yalnız kalmaya ıhtıyacı varmıs beyfendının :14: :14: benımde yalnızlıga tahamülüm yok.. onsuzluga yok ıste..

bıraksın tamam ama dönmeyı düsünmesın tekrar aynı seylerı yasayamam ben.. :14: :14:

Cok cabuk karar verme... Ne pozitif ne de negatif yonde....
Bazi seyleri zamana birakmak gerek.. Bir kere o kavga kiyamet durumunda bile ailenin kapisina kadar gelip seni savunmaya hazir olmasi hos.. Ama bence ikinizin de zamana ve dusunmeye ihtiyaciniz var.. Ask da bir yere kadar.. Bu iliskiyi bu sekilde nasil surdureceginizi bunun nereye gidecegini bilmek istiyordur tabii
Her bulusmanizda korkuyla ya kardesim gorurse diye diken ustunde mi yasayacaksiniz..
Eger seni umursamasaydi vaktimi guzel gecireyim gerisi banane der ve hicbirsey olmamis gibi davranirdi.. ama demek ki umrunda bu iliskinin sonu..
O nedenle kendine de ona da zaman tani
Belki bu surenin sonunda bu iliski olmaz diyecek ama bu seni onemsemedigi anlamina gelmez.. O nedenle sanki kandirilmissin gibi hissetme sakin..

Nedir bu ailelerdeki bu tepki anlayamıyorum...
Gören de kızları dağa kaldırılacak, her gün işkence görecek sanır...Hayret...

Mario'nun da yaşadıkları hiç kolay değil...
Bazı gelgitli davranışları olmuş evet, ama bu noktada anlayışlı olmalısın...
Elbet o da anlayışlı olmalı...

Birbirinize aşıksanız, evlenme yolunda kararlı olun ve bu tavırda gidin...

Back