- Konu Sahibi eSmerimSin
Canim o kadar üzüldüm ki anlatamam. Nasil bir davranis sergilemis kardesin öyle??? Fakat eminim ki Mario bunu anlayacak biridir. Senin üzülmeni istemeyecektir. Benim esim de yabanci, sansliyim ki ailemin karsi gelecegini hic düsünmemistim, yani sorun yaratmayacaklarini biliyordum. Ama zaman zaman düsünürüm, acaba ailem böyle olmasaydi ne yapardim diye. Cünkü esimi cok seviyorum, beni bu kadar tamamlayan biri daha oldugunu sanmiyorum bu hayatta. Bizim din konusunda problemlemlerimiz olmadi, din girince isin icine cikilmaz bir hal aliyor. Mesela bizim akrabalar da biraz laf ettiler ama ailem onlari susturmasini bildi. Ben de öyle.
Elbette aileye tamamen sirt cevirmek olmaz. Bir yolunu bulmak lazim. Cok zor bir durum ama asabilirsiniz. Ailen cok asiri dindar degilse, asilmayacak bir durum degil bence sadece biraz zaman alacaktir. Mario da eger seni seviyorsa gercekten bu süreci birlikte atlatirsiniz umarim.
Elbette aileye tamamen sirt cevirmek olmaz. Bir yolunu bulmak lazim. Cok zor bir durum ama asabilirsiniz. Ailen cok asiri dindar degilse, asilmayacak bir durum degil bence sadece biraz zaman alacaktir. Mario da eger seni seviyorsa gercekten bu süreci birlikte atlatirsiniz umarim.