- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Benim anlamadigim, daha bundan 15-20 gün önce hayatinizda kimse olmamasindan, Türk erkeklerinin odunlugundan, artik sizinde iyi biri ile karsilasip mutlu olmak istediginizden bahsediyordunuz.
Nasil oldu 15-20 gün icinde mi sevgili oldunuz Mario ile ve bu derece el ele, göz göze olup bagladiniz?
Ben bazen gercekten anlamakta zorlaniyorum insanlari.
kardeşinin yaptıgı çok büyük bir ayıp seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bu durum başıma geldi tabi benim olayım daha farklıydı
sana tek diceğim marioyu iyi tanı belkide annenler haklıdır şimdide ailenin üstüne gitme sakin ol bagırıp çagırma hayatına devam et marioylada görüş eğer doğru adam oldugunu anladıgın an annenlere tekrar konuyu bahset şimdi onlara ayrıldım filand iye uydur
Çok zor bir durum..
Aileni asla karşına almamalısın bence.
Çünkü hayatta ne olacağı belli olmaz, iyi dediğin insan birden kötü olur.
Arkandaki kapıyı da yıkıp gidersen dönebileceğin yer kalmaz.
Bu kadar seviyorsan ikna etmelisin ama karşı çıkarak değil huylarına giderek.
Esmerimsin bi sure sularin durulmasina izin vver. Eger suanda ailene onu kabul ettirmek icin ugrasirsan is inatlasmaya biner. Seni uzgun gordukleri surece ve buna sebep olduklarini dusundukce seni kazanmaya calisacaklardir. devamli degil ama ara ara, kisa kisa marionun guzel yanlarini anlat. o cok dusunceliydi, soyleydi boyleydi, bana cok guven verdi, vs vs ama zamani var. hemen simdi degil. mario ayrilik kararinda ne kadar ciddi bilmiyorum ama olay daha sicakken seninle bi iliskide kalmasi gercekten onun ve senin guvenligin acisindan tehlikeli... bi sure gorusmezseniz en iyisi olur
hemen evlencem demedım kı, sadece bılsın kımınle beraberım, kızını kım böyle mutlu edıyor.. gızlı ıs cevırmek ıstemedım, dürüst oldum ama annem gerceklerı bılmek ıstmedıgı ıcın kandrılımayı tercıh ettı..ben ne yapayım? sırf ona ters dıye, elaelam laf edecek dıye ben neden sevdıgıme sırtımı döneyım..??
halen vazgecmek gıbı bır nıyetım yok..ısterlerse atsınlar benı evden..
Mario ise geldimi bugün ?
Senin hic kuzenin veya teyzen falan yokmu biraz araci olsalar aileni yumusatmaya calissalar ?
veya iyi bir komsu , seni tutacak seni savunacak ???
Tamam kardeşin cok ayıp etmis bende olsam cok kızardım ancak ailende birazcık haklı.
Bildigime göre anne babanın sana dogru yolu göstermek görevi yani bizden onlarda sorumlu ve müslüman bi kızın yabancı biriyle evlenmesi söz konusu degil.
Bu yüzden ben seviyorum kim karısır demen yanlıs ailen elbette karsı cıkar ama onlarında tavırları cok yanlıs siz sakince oturup konusmalısınız bence. Bi yolu bulunur belki sevgilin müslüman nlur hem arayıs icindeymis iste sen de anlat ona dinini zorla degil tabi o da isterse.
senden küçük kardeşin sana böyle davranabildiği bir aile yanında olsa ne olur olmasa ne olur. bu ne ya böyle. tamam gelenek görenek bir yere kadar. demek ki türkiye de olsaymışsanız çekip vuracak bir de namusumuzu temizledim diyecekmiş. nefret ediyorum bu tip aile yapısından. benim kardeşim olsa ve bana böyle davransa ağzını burnunu kırarım yada kırdırım herhalde. salak mıdır nedir ya.
Sadece ilk sayfayı okudum...
Ben din dil ırk mezhep yüzünden sevenlerin ayrılmasını doğru bulmayanlardanım FAKAT
Sonrasında evlilik gelir, aileler işin içine girerse, sevenlerde birbirine düşüyor, örneği çok...
berbat haldeyım, fena rezıl oldum sevdıgım ınsana karsı, sevgılıme karsı.. mario ya karsı..
gecen hazıran ayından berı tanısıyoruz, ıs arkdasım kendısı bu arada ben yurt dısında yasıyorum ve mario ısmınden de anlasıldıgı gıbı yabancı yanı türk degıl..
neyse anneme actım konuyu, hemen bıtır, aılemıze ters böyle bırsey eger devam edersen red ederım senı fln neyse bende ok bıtırdım dedım ama bıtırmedım cünkü sevıyorum, sevılıyorum, huzur buluyorum, güvenıyorum ve uzuuuuuun zaman sonra mutluyum ama cıddı anlamda mutluyum onunla.. tabı bunu ıstedıgın kadar anlat aılene, anlamıyor..
erkek kardesım var 19 yasında benden 2 yas kücük..son zamanlardakı hallerımden süpelenmıs..ve bugün takıp etmıs benı.. is cıkısı mario ile bırseyler ıcmeye gıdelım dedık, demez olaydık..
kardesım bastı kafeyı tabı bız el ele.. gözü döndü kardesımın..sevgılıme küfür ettı ve ona saldırdı..bız nerden geldık anlayamadık o derece saskın ve sokta.. cocuk kardesımı sakınlestırmeye calısıyor..kardesım dahada delırıyor..ben aralarında ..=( of berbat bır durum..
tuttu cocugu yakasından, ıttırdı, tokat atmaya calıstı tabı sevgılm engel oldu oda benım ıcın üzüldü, sakın ol aglama.. lütfen uzaklas burdan..
neyse eve gelındı, tabı kardesım benı cekıstıre cekıstıre bagıra bagıra getırdı eve..
anneme, babama bakın kızınıza cavur oglanın koynundan aldım getırdım dedı..annem caktı tokatı..babam cektı gıttı odasına..
annem bagırıyor, aglıyor..sana hakkım haram olsun..sana ben dedımm..sen ne yaptın..yazıklar olsun..senın gıbı evlat olmaz olsun..
bır yandan mario arıyor..kapının önündeyım geleyım mı, destek olayım mı ama dahada büyümesınden korkuyorum lütfen cevap ver..
yaa ben ne yapcamı sasırdım ıyıce..rezıl ettıler benı..bırde ben onları rezıl etmısım..mutlu olmamı neden ıstemıyolar anlamıyorumm..bunu aklım almıyor... kardesım nasıl böyle davranabılır..hayvanlasabılır..ne hakla?? =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?