Yadırgamayın nolur arkadaşlar aslında çok güzel bir ilişkimiz var beni çok kıskanır ilgilidir ilişkimizde tartışma olduğu zaman suçluysa suçunu kabul eder normalde aşırı sinirli olmasına rağmen ben sinirliyken regl dönemi özellikle- alttan alır bende keza aynı şekilde birbirimizi kırmamaya özen gösteririz ufak tefek sorunlar olmuyor değil tabi her ilişki kadar ama şimdiye kadar inanın ben ona yanlış yaptım onun henüz hiçbir yanlışını görmedim sadakat anlamında.
Birkaç ay önce -ister psikolojik deyin ister hasta deyin umrumda değil o günleri bir ben bilirim- bazı sesler duyuyordum rahatsız edici adımı söyleyen sesler evde kimse yokken özellikle masanın altından ya çekyattan kornişten sesler bir şeyle vuruluyomuş gibi
Öyleki geceleri uyku uyumaz oldum bir ara. Bunları ona anlattım ve oda benzeri şeyler yaşıyordu o dönemler. Sonrasında erkek arkadaşım onu bizim eve davet etmemi istedi
Dini inancı çok kuvvetli biridir hatta bazı şeylerim ona ayan oldu şok oldum. İlk önce asla öyle bir şey yapamam günah dedim . Ama kendime yenik düştüm bikaç kez bizim eve geldi beraber olduk. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri yavaş yavaş azaldığını farkettim
Sonrasında çok vicdan azabı duydum beni kullandığını düşündüm bir daha yapamam dedim oda peki dedi. Ve bir gece onunla ilgili bir rüya gördüm pek çok rüya gördüm onunla ilgili ama bu bambaşkaydı onun benim hakkımda artniyetli olmadığını anlatan bir rüyaydı bu
O rüyayı gördüğüm gece oda bir rüya görmüş Rüyaları anlatmak istemiyorum ama kısaca benim gördüğüm rüyayla çok benzeşen bir rüya onunkide. Beraber olduğumuz zamanlar günahlar sevaba dönüşüyor dedi tam olarak açıklamadı hiçbir zaman bana nedemek istediğini
Canım bunlar sır dedi sadece
Bu olayın ardından ben bir kez daha çağırdım onu. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri tamamen kesildi.
2 aya yakındır yüzyüze görüşemiyoruz pazarları bile çalışıyor işinden dolayı -bende sanırım canını acıtmak istediğim için- onun görüşmeye müsait olduğu zmnlarda atlattım görüşmedim
Ve sesler tekrar başladı enteresan tarafı nezaman onun hakkında kötü bir şey düşünsem sesleri duyuyorum
Buhaftasonu tekrar beraber uyumak istiyor bende yine naz yapmak istiyorum biraz da o beklesin istiyorum biyandan da korkuyorum butün bunlar bir işaret mi ben yanlış mı davranıyorum ??