Evde kimsenin olmadığı bir gün erkek arkadaşımı çağırdım kafam karışık :(((

Hey Allahım bu kadar saçma bir şey hayatımda bir daha göremem herhalde
Arkadaşım siz cinsel birliktelik yaşayınca neden sevap oluyormuş mantıklı açıklaması neymiş?
Koskoca Kuranda yazan ayetler bunlar ne yani size mi iltimas geçilecek bir de bu şekilde?
O sesler falan şizofreni belirtileri
Birde buna inandırmışsınız kendinizi çünkü inanmak istemişsiniz ondan kesilmiş sesler
Bir yardım alsanız iyi olacak
O arkadaşında dini alet etmesin çarpılır mazallah

Hani sevdim ,inandim,bir hata yaptim dersin...onu anlarimda....anlattiklarini düsünen insan var midir onu anlayamam...Allah yardimciniz olsun ne diyelim.

Öncelikle daha önce açtığınız konulara bir göz attım :44:

''Erkek arkadaşımı bazen anlayamıyorum yaklaşık 3.seneye gireceğiz neredeyse ''

''Sevgili arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle ben uzun süredir kafama takılan bir soru sormak istiyorum erkek arkadaşımla yaklaşık 1,5senedir beraberiz annesiyle bir defa tanıştım.''

bu cümleler aynı günde fakat farklı saatlerde açılmış konularınıza aittir öncelikle bunu belirtmek istiyorum ve sormak istediğim ilk soru bu olay 1.5 senelik erkek arkadaşınızla mı yoksa 3 senelik erkek arkadaşınızla mı başınıza geldi:KK35: haa ikiside aynı kişi diyorsanız :KK8:
kafanız biraz karışık gibi görünüyor doğal olark garipten sesler duymanızda normal :KK34:

Zaten akil mantıklı bir kişi zina ile günahların sevaba dönüşeceğini iddia etmez ve buna inanmaz. Zina yapmanıza bişey diyemem bu kişinin kendi günahıdır tercihidir vs. bu konuda size olumlu veya olumsuz bir yorumda bulunamam.Sevgilinizinde vay haline rabbim ne yapacağını elbette ki daha iyi bilir ama iyi şeylerin beklemediğini düşünüyorum onu öbür dünya da.:KK34:Allah ile aldatmak dini kullanmak çok çok büyük bir günah böyle insanlarının dininde vicdanınında olduğuna inanmıyorum.

bu konunun fake oldugu cok acik ama ben benzer durumlara maruz kalan arkadaslar icin bi film tavsiye edcem GIRDAP filmini izleyin allah hicbir zmn insani kotuye yonlendirmez safsata bunlar

öğlenden beri girip çıkıp bu konuyu okuyorum :)
ben hayatımda böyle bişey görmedim...duymadım...
rezaletin de ötesi birşey bu...günah sevaba dönüşüyor falan.. allah sizi bi dönüştürür o zaman görürsünüz nasıl günah sevaba dönüşüyormuş...yat kalk naparsan yap bizi ilgilendirmez...ama buraya gelip de çoluk çocuk var yaşlısı genci var...millete abuk sabuk uyduruk hikayeler anlatıp insanların beynini yıkamaya ve kendinize destekçi aramaya çalışmayın...
burası halka açık bir site ve burda böyle zina yaptık günahımız sevaba dönüştü gibi rezalete yer veremezsin...
yönetim bu konuyu inşallah kapatır da bir daha çoluğun çocuğun önünde milletin önünde sevap işlemiş pozlarına bürünemezsin...
öğlenden beri resmen strese girdim bu konu yüzünden...
siz kendinizi ne sanıyorsunuz ki günahı sevap gibi gösteriyorsunuz...sana şu kadarını söyleyim zamanında ne kavimler geldi geçti günahı sevap sevabı da günah gösterdikleri için helak oldular...
aklını başına al evladım...
zinamı yapıyorsunuz ne yaparsanız yapın bizi alakadar etmez, ama eğer böyle bir ortamda ahkam kesip yok sevap işledik bıdı bıdı diye anlatmaya kalkarsan, milletin beynini yıkamaya çalışırsan o zaman bizimde sesimiz çıkar...kimsenin dini değerleri zedeleyici aşağılayıcı konuşup (haşa) peygamber gibi hüküm verip, sevap günah ilişkisini aksi göstermeye çalışmaya hakkı yok....kimseye yorumlarından ötürü kızma atar yapma bence direk konunun kapanması için bildir...yapacağın en aklı başında iş bu olur emin ol...

Yadırgamayın nolur arkadaşlar aslında çok güzel bir ilişkimiz var beni çok kıskanır ilgilidir ilişkimizde tartışma olduğu zaman suçluysa suçunu kabul eder normalde aşırı sinirli olmasına rağmen ben sinirliyken –regl dönemi özellikle- alttan alır bende keza aynı şekilde birbirimizi kırmamaya özen gösteririz ufak tefek sorunlar olmuyor değil tabi her ilişki kadar ama şimdiye kadar inanın ben ona yanlış yaptım onun henüz hiçbir yanlışını görmedim sadakat anlamında.

Birkaç ay önce -ister psikolojik deyin ister hasta deyin umrumda değil o günleri bir ben bilirim- bazı sesler duyuyordum rahatsız edici adımı söyleyen sesler evde kimse yokken özellikle masanın altından ya çekyattan kornişten sesler bir şeyle vuruluyomuş gibi

Öyleki geceleri uyku uyumaz oldum bir ara. Bunları ona anlattım ve oda benzeri şeyler yaşıyordu o dönemler. Sonrasında erkek arkadaşım onu bizim eve davet etmemi istedi

Dini inancı çok kuvvetli biridir hatta bazı şeylerim ona ayan oldu şok oldum. İlk önce asla öyle bir şey yapamam günah dedim . Ama kendime yenik düştüm bikaç kez bizim eve geldi beraber olduk. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri yavaş yavaş azaldığını farkettim

Sonrasında çok vicdan azabı duydum beni kullandığını düşündüm bir daha yapamam dedim oda peki dedi. Ve bir gece onunla ilgili bir rüya gördüm pek çok rüya gördüm onunla ilgili ama bu bambaşkaydı onun benim hakkımda artniyetli olmadığını anlatan bir rüyaydı bu

O rüyayı gördüğüm gece oda bir rüya görmüş Rüyaları anlatmak istemiyorum ama kısaca benim gördüğüm rüyayla çok benzeşen bir rüya onunkide. Beraber olduğumuz zamanlar günahlar sevaba dönüşüyor dedi tam olarak açıklamadı hiçbir zaman bana nedemek istediğini
Canım bunlar sır dedi sadece

Bu olayın ardından ben bir kez daha çağırdım onu. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri tamamen kesildi.

2 aya yakındır yüzyüze görüşemiyoruz pazarları bile çalışıyor işinden dolayı -bende sanırım canını acıtmak istediğim için- onun görüşmeye müsait olduğu zmnlarda atlattım görüşmedim

Ve sesler tekrar başladı enteresan tarafı nezaman onun hakkında kötü bir şey düşünsem sesleri duyuyorum

Buhaftasonu tekrar beraber uyumak istiyor bende yine naz yapmak istiyorum biraz da o beklesin istiyorum biyandan da korkuyorum butün bunlar bir işaret mi ben yanlış mı davranıyorum ??

Voltran oluşturmuşsunuz demekki:KK33::KK33:

Son düzenleyen: Moderatör:
Her kapıdan bacadan ses duyan biriyle birlikte olsaydı, ohoooo... :)
Sevaplar günaha dönüşüyormuş muş muş, ne zamandan beri günaha sebaba kul karar verir oldu?
Ağzınızdan çıkana dikkat edin.. Ya da o kişi dikkat etsin neyse artık.. La havle..

Bu adam büyücü filan bence. Tek mantıklı açıklaması bu. Bildiğin Cinlere karışmış.

buna benzer birşeye ben de şahit oldum
arkadaşım bir tarikata bağlı günde bilmem kaç bir allah virdi çeken biriyle evlilik için görüşecekti
adam buna , ben istişaresiz iş yapmam demiş, istişareyle geldim istişare yaptığım büyüğüm sonuna kadar gitmeden istediğini yap dedi demiş
çok iğrenç insanlar var.
istişareyle , açık ve net olarak haram olan bir fiilin haram olmadığına inanan insanlar var demek ki.ya da inanmak işlerine geliyor.
sonra bu adam arkadaşı milyarlar dolandırdı
benim kısmetimmiş Allah verdirdi dedi sırra kadem bastı
Allah cezasını versin.
kendisi istanbul kağıthane civarında ikamet ediyor. dikkat edin .
amin.

Son düzenleme:
3 secenek var Sen bir sevgilin olduguna emin misin diyen arkadas hakli olabilir sizofreni hastasisin ve erkek arkadasin dahil her sey senin beyninin oynadigi bir oyun...ikincisi biraz ucuk gelebilir ama erkek arkadasin seni dinleyebilecegi ve ses iletebilecegi bir sistem kurmus olabilir evine olmaz demeyin insanlar kotu emelleri icin neler yapmiyor.3 su ve en mantiklisi canin skldi bizi kandiriyorsun=))

Genis goruslu biri olsamda Allah katinda evli olmayan kisilerin birlikte olmasi gunahtir nettir

Size çaktırmadan hap felan içiriyor olması lazım... :KK37: yoksa butun bunlar normal degil :KK53:

Canım senin yerinde ben olsam bir an önce o sevgiliyi Allah'a havale ederek uzaklaşır ,hatamı kabul eder ve tövbe ederdim.O dediğin sesler içinde bi tedavi görebilirsin herkesn başına gelebilir.Dikkatli ol...

Birlikte olduktan sna günahlar sevaba mı dönüşüyormuş????

Tövbe! Allah'ın haram saydığını kendi kafasında helal kılmış, iki okusan üflesen ses de duyman Seda da...

bence bu cocuk seni çokiyi tanıyo ve senin korktugun seyleri sana karsı kullanmaya calısıyo olabilir .dini kullandıgıda bir gerçek bir arkadasın dediği gibi evine ses sistemi kurmus olabilr sana gelmeden sesleri kapatıyodur sen tekken bılgısayar yöntemiyle evini izleyip tusa basıp ses cıkmasını saglıyodur.lale devrı dızisindede zümrüt hanım topragı delirtmek için neler yapmıştı o geldi aklıma benimde.yada dini bu kadar iyi biliyosa günahı sevap seklınde gösterdiyse büyülerle mi ugrasıyo gibi geldi aklıma ne kadar dogrudur bilemicem ama dinimizde büyü yapmakta cok büyük günah zina gibi.her ne olursa olsun kendini kullandırma derim ben madem o sana iyi gliyo ve birlikte olabiliyosun.evlenın sevap sekılde olun.evlılıge yanasmıyorsa kesin cinsel amaclı uydurulmus bişey bu.

X