Evde kimsenin olmadığı bir gün erkek arkadaşımı çağırdım kafam karışık :(((

90panda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
60
0
Yadırgamayın nolur arkadaşlar aslında çok güzel bir ilişkimiz var beni çok kıskanır ilgilidir ilişkimizde tartışma olduğu zaman suçluysa suçunu kabul eder normalde aşırı sinirli olmasına rağmen ben sinirliyken –regl dönemi özellikle- alttan alır bende keza aynı şekilde birbirimizi kırmamaya özen gösteririz ufak tefek sorunlar olmuyor değil tabi her ilişki kadar ama şimdiye kadar inanın ben ona yanlış yaptım onun henüz hiçbir yanlışını görmedim sadakat anlamında.

Birkaç ay önce -ister psikolojik deyin ister hasta deyin umrumda değil o günleri bir ben bilirim- bazı sesler duyuyordum rahatsız edici adımı söyleyen sesler evde kimse yokken özellikle masanın altından ya çekyattan kornişten sesler bir şeyle vuruluyomuş gibi

Öyleki geceleri uyku uyumaz oldum bir ara. Bunları ona anlattım ve oda benzeri şeyler yaşıyordu o dönemler. Sonrasında erkek arkadaşım onu bizim eve davet etmemi istedi

Dini inancı çok kuvvetli biridir hatta bazı şeylerim ona ayan oldu şok oldum. İlk önce asla öyle bir şey yapamam günah dedim . Ama kendime yenik düştüm bikaç kez bizim eve geldi beraber olduk. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri yavaş yavaş azaldığını farkettim

Sonrasında çok vicdan azabı duydum beni kullandığını düşündüm bir daha yapamam dedim oda peki dedi. Ve bir gece onunla ilgili bir rüya gördüm pek çok rüya gördüm onunla ilgili ama bu bambaşkaydı onun benim hakkımda artniyetli olmadığını anlatan bir rüyaydı bu

O rüyayı gördüğüm gece oda bir rüya görmüş Rüyaları anlatmak istemiyorum ama kısaca benim gördüğüm rüyayla çok benzeşen bir rüya onunkide. Beraber olduğumuz zamanlar günahlar sevaba dönüşüyor dedi tam olarak açıklamadı hiçbir zaman bana nedemek istediğini
Canım bunlar sır dedi sadece

Bu olayın ardından ben bir kez daha çağırdım onu. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri tamamen kesildi.

2 aya yakındır yüzyüze görüşemiyoruz pazarları bile çalışıyor işinden dolayı -bende sanırım canını acıtmak istediğim için- onun görüşmeye müsait olduğu zmnlarda atlattım görüşmedim

Ve sesler tekrar başladı enteresan tarafı nezaman onun hakkında kötü bir şey düşünsem sesleri duyuyorum

Buhaftasonu tekrar beraber uyumak istiyor bende yine naz yapmak istiyorum biraz da o beklesin istiyorum biyandan da korkuyorum butün bunlar bir işaret mi ben yanlış mı davranıyorum ??

Beraber olduğunuz zaman günahlar sevaba dönüyormuş öyle mi?
Siz de bu sözü ciddiye aldınız.

Sesler takıntılı olduğunuz, kendinizi çok dinlediğiniz zaman artıyor, rahat hissettiğiniz dönemlerde azalıyor.
Onunla ne ilgisi var.

Ilgili-ilgisiz her şeyi ona yormuşsunuz

Son düzenleme:

peki hakkımdaki bazı şeylerin ona ayan olması, aynı rüyaları görmek bunlar nasıl açıklanır ?? kendimi dinlemek değil bu özellikle onun hakkında kötü düşündüğüm zamanlar oluyor sesler ve esya hareketlenmeleri

zina ancak bu kadar masum anlatılabilirdi...tebrik ederim...
yaptığınız şeyi sevaba dönüştürme çabanız takdire şayan...allah ıslah etsin ikinizide....
birde sevgilinizin dini değerleri çok yüksek falan diyorsunuz...sorarım size din hakkında ufacık bilgisi olan biri bile zinanın haramlığını bilir ve böyle büyük bir günahı sevaba dönüştürme çabasına girmez...resmen arkadaşınız sizden yararlanabilmek adına dini kullanmış..yazık...acıyorum size..

Son düzenleme:
Seni kullanan sevgilinle yaptığınızdan sonra şeytan,artık burda bana ihtiyaç yok diyerek sesini kesiyor bu kadar net.Olay beraber olmanız değil,kimse kimsenin tercihlerine ya da günah-sevap mantalitesine müdahele edemez ama burda net bir ALLAHLA ALDATMA olayına daha şahit oluyoruz bu en net gerçek.Yapma,kimsenin senin inancını kullanarak aldatmasına izin verme...

Duydugun sesler ile iglili yorum yapamiycam arkdasim. :44:

Ama sundan emin olabilirsin (Kur'an'in arapcasini türkcesini almancasini her hangi bir cevrisini okuyunca da göreceksin) herkese beyan edilen bir nikah olmadiktan sonra yasanilan iliski zinaya girer büyük günahlardan biridir - ve sevaba dönüsebilecek mantikli bir aciklamasi yoktur diye düsünüyorum.

Benim bildigim (Kur'an da okumadim sadece kulaktan duyma bir bilgi bu) gelin ve damat evlendiklerinde gerdek gecesinde tüm günahlari silinirmis ama dedigim gibi dogruluk payini bilmiyorum. Ama mantikli geliyor kulaga sonucta evlenen ciftler bunu gizli yapmiyor herkese beyan ediyorlar.

Böyle sesler duyman ve hele de eşyaların hareket ettiğini görmen normal şeyler değil. En kısa zamanda bir psikolog a görünmelisin.

şeytan amacına ulaşmış...haklısınız...ne işi var ki artık o ortamda..yoldan şaşırtmaya gerek kalmamış, yoldan çıkan çıkmış bile...

Dini inancı o kadar kuvvetli ki zina bile normalmiş gibi göstermiş. Sen iyisi psikolojik destek al normal değil bu ruh hali

Bazı şeylerin ona âyan olmasını din ile açıklayamazsınız.
Altıncı his diyebilirsiniz, tahmin yeteneği diyebilirsiniz.
Yalnızca dindar kişilerde gelişmiş olmaz bunlar.

Her şeye bu bir işaret gözüyle bakmayın.
Hele ki zina zinadır, ne demekmiş sevaba dönüşmek?
Nasıl kandırdınız kendinizi?

bir erkek aradaşın olduguna emin misin? onu tanıdığın herhangi biriyle tanıştırdın mı?

kendini kandırmak değilki bu bence, tamamen minareyi çalan kılıfını hazırlarmış atasözünün zinayı yapanın da kılıf arayışına girmesi...
hey allahım sen ıslah et...bari yapmışsınız bi günah, bari paylaşıp da bizlerden destek beklemeyin yahu..merak ediyorum konuyu ne maksatla açtı acaba....
biz şey mi diyecez diye bekliyordu acaba, ayy canım benim üzülme nolur allah affeder...siz iki empati kurulumu yaşayan gençler zina yapmışsınız nolcak boşver takma kafana dememizi mi bekliyordu acaba?? hey allahım...

böyle saçma olay duymamıstım duydum şimdi. kork allahtan korkmayandır derler. arkadasım mevlanada der ki: ah bu saflık! insanı eder aflık...

yani art niyet işte ne desem boş.
şöyle azıcık acıklayayım sana. yanlış işler bunlar metafizik olarak adlandırılan varlıklar vardır onlar baska alemdedirler. 3 harflilerden falan bahsediyorum onlarda insanlar gibi azmısı var allahtan korkanı var. asıl tehlike insanların büyü dediği olayla diğerlerine musallat etmesi... ve bunu allah yasaklamıstır. büyüyü yapanda yaptıranda lanetlenmiştir. senin anlattıklarında bu ihtimali gördüm.

art niyetli bir erkek büyü saf bi kız ve ...

kendini masum göstermesi normal öyle insanlar kendilerini çok güzel deşifre ederler. kendine gel tövbe et. çevrendekilere sor onu. gercek izlenimlerini ama... çünkü sen yakınındakini göremezsin askla bakıyorsun. objektif olamazsın yani. etraf ne diyorsa öyledir zaten...

bunu da duydum ya artık :44::44: o sesler kendi kendini çok dinlediğin zaman bazen paranoya yaptığın zaman püs dikkat etrafı dinlediğin zaman olabilen şeyler .ben de böyle kendimi yok yere çok korkutmuşumdur. ordan burdan tıkırdı geldi diyerek..

benzer rüyalarınız tesadüf.
ayrıca pek dindar olan o beyfendi!!! evlilik dışı ilişkinin günah olduğunu bilirdi.

beni eve al demezdi.. birlikte olunca günahlar sevaba dönüşüyor demezdi.
öyle olsa herkes 7/24 yatakta olurdu. yapmayın böyle aymazlık olmaz

Allah ıslah etsin.

Bunları ona anlattım ve oda benzeri şeyler yaşıyordu o dönemler. Sonrasında erkek arkadaşım onu bizim eve davet etmemi istedi ...arkadaşın kör istedi bir göz allah verdi iki göz olmuş

Arkadaşlar söylenecek her şeyi söylemiş

Günahlar sevaba dönüyomuş...töbe estafurullah daha neler
Çocuk seni ap açık kullanıyo
Sende buna müsade ediyosun
Kimseye rüyalar ayan olmaz kimki o ???
Ha eğer ayan olacak kadar büyük bi zatsa zina yapmaz
Kızım git Allah aşkına bu kadar saf olamazsın
Kaç yaşındasın sen..... 16?

ya şu şeyhlerle yatan kalkan salak kadınlar var ya hani haberlere çıkıyor ara sıra ben de merak ederdim nasıl olur bu diye.

hanı senın ki şeyhli meyhli değil ama psikoloji aynı yani

sevişecekseniz gidin sevişin saçma sapan bahaneler üretmeyin

hem korkar hem yapar öf yani.

sakın o gaipten gelen sesleri sen kafanda yaratıyor olmayasın?..sevgiline anlattın bunları o da bunu avantaja çevirmiş..kızım bal gibi birbirinizi kullanmışsınız..evlenin bari..bak birgün çocuk peyda olur atma tuvaletin penceresinden sonra ha..evlenin bütün kabus sona erer sizin derdiniz belli..

Sesleri kesmek ve huzur bulmak için dua etseniz olmuyor muydu? Dalga geçiyorsunuz herhalde buradaki insanlarla. Allah yardımcınız olsun her açıdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…