Evde kimsenin olmadığı bir gün erkek arkadaşımı çağırdım kafam karışık :(((

Zina mina işin hiiç oralarında değilim.
Kimse bu konuda ahkam kesip dinden de bahsetmesin.

Bu adam besbelli seni kandırıyor, korkularından zaaflarından faydalanıyor.
Ya da durum daha da vahim gerçekten bunlara inanıyor ve yapıyorsa ikiniz de hemen bir uzmana görünün.
İkinizin de aynı biçimde rahatsız olması da enteresan olmuş gerçi.
Acaba çok kötü bir şey yaşadınız da haberiniz mi yok :KK37:

gunahı sevaba dönüştüren erkek çıkmış :KK53::KK53::KK53:

kaç senelık evliyim benımkinin hiç böyle bı numarası yok :KK14:

kızlar espiriler süper, valla düşüyodum oturduğum yerden ama yazık gerçekten çok ciddi rahatsızlığı var kızın ya. farkında değil ama ağır şizofren. sevgilisini ve seksin verdiği rahatlamayı da mucizevileştirmiş aklında. hayır çocuk da ya kendi gibi aynı rahatsızlığı yaşıyor ya da çok fena bi şekilde kızı kullanıyor. ay allah kimseye vermesin böyle dert. bilemedim şimdi :44:

Yadırgamayın nolur arkadaşlar aslında çok güzel bir ilişkimiz var beni çok kıskanır ilgilidir ilişkimizde tartışma olduğu zaman suçluysa suçunu kabul eder normalde aşırı sinirli olmasına rağmen ben sinirliyken –regl dönemi özellikle- alttan alır bende keza aynı şekilde birbirimizi kırmamaya özen gösteririz ufak tefek sorunlar olmuyor değil tabi her ilişki kadar ama şimdiye kadar inanın ben ona yanlış yaptım onun henüz hiçbir yanlışını görmedim sadakat anlamında.

Birkaç ay önce -ister psikolojik deyin ister hasta deyin umrumda değil o günleri bir ben bilirim- bazı sesler duyuyordum rahatsız edici adımı söyleyen sesler evde kimse yokken özellikle masanın altından ya çekyattan kornişten sesler bir şeyle vuruluyomuş gibi

Öyleki geceleri uyku uyumaz oldum bir ara. Bunları ona anlattım ve oda benzeri şeyler yaşıyordu o dönemler. Sonrasında erkek arkadaşım onu bizim eve davet etmemi istedi

Dini inancı çok kuvvetli biridir hatta bazı şeylerim ona ayan oldu şok oldum. İlk önce asla öyle bir şey yapamam günah dedim . Ama kendime yenik düştüm bikaç kez bizim eve geldi beraber olduk. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri yavaş yavaş azaldığını farkettim

Sonrasında çok vicdan azabı duydum beni kullandığını düşündüm bir daha yapamam dedim oda peki dedi. Ve bir gece onunla ilgili bir rüya gördüm pek çok rüya gördüm onunla ilgili ama bu bambaşkaydı onun benim hakkımda artniyetli olmadığını anlatan bir rüyaydı bu

O rüyayı gördüğüm gece oda bir rüya görmüş Rüyaları anlatmak istemiyorum ama kısaca benim gördüğüm rüyayla çok benzeşen bir rüya onunkide. Beraber olduğumuz zamanlar günahlar sevaba dönüşüyor dedi tam olarak açıklamadı hiçbir zaman bana nedemek istediğini
Canım bunlar sır dedi sadece

Bu olayın ardından ben bir kez daha çağırdım onu. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri tamamen kesildi.

2 aya yakındır yüzyüze görüşemiyoruz pazarları bile çalışıyor işinden dolayı -bende sanırım canını acıtmak istediğim için- onun görüşmeye müsait olduğu zmnlarda atlattım görüşmedim

Ve sesler tekrar başladı enteresan tarafı nezaman onun hakkında kötü bir şey düşünsem sesleri duyuyorum

Buhaftasonu tekrar beraber uyumak istiyor bende yine naz yapmak istiyorum biraz da o beklesin istiyorum biyandan da korkuyorum butün bunlar bir işaret mi ben yanlış mı davranıyorum ??
beraber oluyor musunuz, uyuyor musunuz anlamadım kısmı,
buna benzer bir rivayet vardır. anlatması uzun şimdi.
bu tür rüyaların şeytanî oldugunu düşünmüşsünüzdür.
arkadaşın o kadar dindarsa eger sana felak ve nas'ı okusaydı daha iyi olmaz mıydı.
sonuçta seni Rabbinden daha iyi koruyamaz demi?

konuyu baştan aşağı okudum aşağılamalar dalga geçmeler vb çok şey gördüm bir allahın kuluda empati yapıp yaklaşmamıs belki bunları yazan ufak bir kız yada ruhsal saglıgı tehlikede olan bir kız hiç yakıştıramadım size Zina zina deyip durulmuş size burda düşen laf sokmak yerine tövbe et demek doktora git demek ki tövbe eder ya da evlenirler bunu Rabbim ona geleni geri çevirmez allah ile kul arasına ne diye girersiniz nerden bilebilirsiniz ki !! kısacası Çok üzüldüm yorumlara
Konu sahibesine tavsiyem ortada büyü olabilir bol bol dua oku güzel bir aydayız rabbine sığın bol bol dua et o sesler ise psikolojik travlardan stresli dönemler sonucu olabilir canım .Erkek arkadasınla arana mesafe koy yanlız kalmamaya dikkat et böyle tutarsız konusan bir kişi sana zararda verebilir canım ve en kısa zamanda bir psikologa görün bak bakalım duydugun sesler psikoloij mi fiziksel bir rahatsızlıgından ötürümü geçmiş olsun

Yadırgamayın nolur arkadaşlar aslında çok güzel bir ilişkimiz var beni çok kıskanır ilgilidir ilişkimizde tartışma olduğu zaman suçluysa suçunu kabul eder normalde aşırı sinirli olmasına rağmen ben sinirliyken –regl dönemi özellikle- alttan alır bende keza aynı şekilde birbirimizi kırmamaya özen gösteririz ufak tefek sorunlar olmuyor değil tabi her ilişki kadar ama şimdiye kadar inanın ben ona yanlış yaptım onun henüz hiçbir yanlışını görmedim sadakat anlamında.

Birkaç ay önce -ister psikolojik deyin ister hasta deyin umrumda değil o günleri bir ben bilirim- bazı sesler duyuyordum rahatsız edici adımı söyleyen sesler evde kimse yokken özellikle masanın altından ya çekyattan kornişten sesler bir şeyle vuruluyomuş gibi

Öyleki geceleri uyku uyumaz oldum bir ara. Bunları ona anlattım ve oda benzeri şeyler yaşıyordu o dönemler. Sonrasında erkek arkadaşım onu bizim eve davet etmemi istedi

Dini inancı çok kuvvetli biridir hatta bazı şeylerim ona ayan oldu şok oldum. İlk önce asla öyle bir şey yapamam günah dedim . Ama kendime yenik düştüm bikaç kez bizim eve geldi beraber olduk. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri yavaş yavaş azaldığını farkettim

Sonrasında çok vicdan azabı duydum beni kullandığını düşündüm bir daha yapamam dedim oda peki dedi. Ve bir gece onunla ilgili bir rüya gördüm pek çok rüya gördüm onunla ilgili ama bu bambaşkaydı onun benim hakkımda artniyetli olmadığını anlatan bir rüyaydı bu

O rüyayı gördüğüm gece oda bir rüya görmüş Rüyaları anlatmak istemiyorum ama kısaca benim gördüğüm rüyayla çok benzeşen bir rüya onunkide. Beraber olduğumuz zamanlar günahlar sevaba dönüşüyor dedi tam olarak açıklamadı hiçbir zaman bana nedemek istediğini

Bu olayın ardından ben bir kez daha çağırdım onu. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri tamamen kesildi.

2 aya yakındır yüzyüze görüşemiyoruz pazarları bile çalışıyor işinden dolayı -bende sanırım canını acıtmak istediğim için- onun görüşmeye müsait olduğu zmnlarda atlattım görüşmedim

Ve sesler tekrar başladı enteresan tarafı nezaman onun hakkında kötü bir şey düşünsem sesleri duyuyorum

Buhaftasonu tekrar beraber uyumak istiyor bende yine naz yapmak istiyorum biraz da o beklesin istiyorum biyandan da korkuyorum butün bunlar bir işaret mi ben yanlış mı davranıyorum ??

Cinselliğin günahı nasıl sevaba dönüşebiliyor, onun söylediği bu akıl üstü yoruma siz nasıl inanıyorsunuz?

Birlikte olmak istemişsinizdir ve olmuşsunuzdur bu kadar basit bunu bu kadar yüce bir hale getirmek anlamsız.

üzüldüm konu sahibine.. bence ya kızın ciddi derecede psikolojik rahatsızlıkları var.. ya da bunun erkek arkadaşı kıza büyü yapıyor.. üç harflilerle yakın, ve onları kullanıyor.. kızı rahatsız ediyor istediği zaman.. sonra birlikte olmaları gerektiğini söylüyor.. istediğini alınca bi müddet kızı rahatsız etmiyor, sonra canı çekince yine başlıyor..
yazık, bence konu sahibi bol bol dua etmeli.. o erkek arkadaşla görüşmeyi de hemen kesmeli..
sözde bazı hacılar hocalarda kendisine gelen zavallı kadınları aynı taktikle kullanıyor işte..
ne diyeyim Allah yardım etsin..

sevgilin müslüman bile olmayabilir. sapık inançlı insan. HARAM zina hiç bir şekilde helale dönmez. şaka gibi resmen kanım dondu. merak etme seninle evlenmez ayrılırsa ozaman daha bi iyi anlarsın . senin kadar safını gormedim lütfen kırılma

üzüldüm konu sahibine.. bence ya kızın ciddi derecede psikolojik rahatsızlıkları var.. ya da bunun erkek arkadaşı kıza büyü yapıyor.. üç harflilerle yakın, ve onları kullanıyor.. kızı rahatsız ediyor istediği zaman.. sonra birlikte olmaları gerektiğini söylüyor.. istediğini alınca bi müddet kızı rahatsız etmiyor, sonra canı çekince yine başlıyor..
yazık, bence konu sahibi bol bol dua etmeli.. o erkek arkadaşla görüşmeyi de hemen kesmeli..
sözde bazı hacılar hocalarda kendisine gelen zavallı kadınları aynı taktikle kullanıyor işte..
ne diyeyim Allah yardım etsin..

bende imzami atiyorum bu yoruma arkadaslar kizin yaptigi tabiki cok yanlis ama belkide daha yasi kucuk erkek kullaniyor cin min ayagina ustelik ben yurtdisinda cok sahidim gencecik kizlarin din bilgisi yok bir sakalli gordulermi iki nutuk atan pesinden gidiyorlar burda komsum adam evli 2 cocuk babasi dergahda sohbet veriyor adam tam bir sapik herkesin karisini kizini gozekliyor agzinin salyalari aka aka yetmedi karisi turkiyeye gezmeye gittiginde bende balik pisirdim cami actim isigida sondurdum icersi gozukmesin diye bir kipirti gordum merdiven boslugunda anaammmmm bir bakdim hoca bildigimiz musibet biriyle kiristiriyor sonra apartmani iyice gozekleyip kimse yok diye eve atti bayani haberi yok karanlik mutfakdan gordum bennnn:KK1:

Arkadaşın kısaca korkularından faydalanmış desek şuna..

o kadar masumane anlatılmış ki:)
nasıl ya hangi alemde yaşıyorlar acaba diye düşündüm açıkçası?
tüm bu yazdıkların kendine mantıklı geliyorsa bişey diyemicem

Dini inancı zina yapacak kadar kuvvetliymiş maşallah.

Beraber olduğunuz zamanlar günahlar sevaba dönüşüyor öylemi, ne kadar güzel kılıflar uydurmuşsunuz siz öyle.

Eeeee başka neler sevap sizin dünyanızda.

O dinine çok bağlı ve sizi kıskanan arkadaşın var ya, seni çooook güzel kandırarak kullanıyor.

Ay sabah sabah sinir oldum.

diğer arkadaşlarda yazmış olabilir
rüyaları yorumlamak geleceğe dair rüyalar görmek her insanın harcı değildir , gerçekten özel yaratılmış özel insanların işidir
hatta tv de izlemiştim rüya gören bir kişi peygambere yorumlatmak istiyor , peygamber bile yorumlamıyor düşün artık
eğer o kadar özel bir insansa zaten zina gibi nefis ile ilgili günah işlemez , işleyemez
belki onunda pskolojik sorunları vardır veya senin bu tür konulara çok taktığını etkilendiğini farkederek seni bu yönde afedersin ama kullanmak için böyle şeyler uydurmuştur
benim tanıdığım o tarz birileri vardı , bu tarz hassas insanları etkilemeye çalışıyorlardı falan neyse
bence sende oda beraber olmayı istemişsiniz ve yaşamışsınız bunu günah sevap şeklinde yorumlama , eğer pişmansan tövbe edersin çok seviyorsanız evlenir herşeyi yaşarsınız
evde duyduğun seslerle ilgili bir uzmandan yardım alabilirsin eğer bir rahatsızlığın varsa daha ilerlemeden tedavi olmalısın zaten sende tedavi sonrasında mantıklı düşününce doğru değerlendirmeler yapacaksındır
geçmiş olsun

Zinaya killif uydurmak icin imam nikahi kiyani duydum da ,
birlikte olunca zinanin sevaba donustugunu soyleyeni ilk defa duydum :)
Sen de inandin mi?

Ya birakin Allah askina cocuga soylesen cocuk bile inanmaz buna...
Su erkeklerin her dedigine kanmayin.
Azicik kendi iradenize sahip cikin, kendi kararlarinizi kendiniz verin ...

Son düzenleme:
valla bana konu hiç inandırıcı gelmedi...hangi insan bu kadar saçma birşeye inanıpta sevgilisiyle beraber olur ki...yani beraber olmak istiyosa olurda bir kılıf uydurmaya gerek yok ki...

neyse eğer konu gerçekse bence bir psikiyatri servisinden en acilinden randevu alın ikinizinde durumu hiçde iç açıcı görünmüyor..

yadırgamıyorum canım, erkek arkadaşın kafanı epey karıştırmış anlaşılan.. sana tavsiyem bir daha evine alma, sen de bir psikiyatr a görün..

Hani rahip rahibe hikayeleri anlatılırdı ya :KK70: Rahip rahibe ile birlikte olmak icin bu cok ulvi ruhani bişi fln derdi o geldi aklıma :KK1:

Hani rahip rahibe hikayeleri anlatılırdı ya :KK70: Rahip rahibe ile birlikte olmak icin bu cok ulvi ruhani bişi fln derdi o geldi aklıma :KK1:

benim de aklıma Türkiye deki fırsatçı sözde hocalar geldi.. yıllar önce uğur dündar basmıştı sanırım, sözde hocanın büyüyü bozmak için kadınla beraber olması gerekiyormuş(!).. adamı kadının üstüne çıkmaya çalışırken yakalamışlardı.. halet-i ruhiyesi hala aklımdadır. Allah ıslah etsin böylelerini.

Cok pratik zekalı bir sevgiliniz varmış.
Siz rüyanızı anlattıktan sonra nasıl da uyduruvermiştir orüyayı.
Gerçi siz önce o anlattı da diyebilirsiniz.
Ama anlatımınızdan sizin gördüğünüz rüyaya karşılık anlattığı belli...
Diğer arkadaşlara katılıyorum.
Zinaya kılıf aramayın..
İmam nikahının bile kılıf olmayacağını düşünürken sizinki hepten absürt...

X