Evde kimsenin olmadığı bir gün erkek arkadaşımı çağırdım kafam karışık :(((

Yorumların hepsini okudum hepsine katıldım.

Dikkatimi çeken yorumlardan şunlar var. Daha önce açtığınız konulardan birinde de 3 senelik bir erkek arkadaştan bahsetmiş olmanız. Şimdi bu 1.5 senelik çıkmış.

ikincisi ise size okadar yorum yapılmış cevap dahi vermemişsiniz.

Konunun sahte olduğunu veya sizin rahatsız olduğunuzu düşünüyorum. Rahatsızlığınızın çözümü biranönce bir psikiyatıra görünmenizdir. Burda bukadar insanı meşgul etmek de ayıp doğrusu...

Bizler de ciddiye alıp, tavsiye vermeye çalışıyoruz. Kimse çabasını helal etmez böyle yaparsanız.

Şimdi anladığımı kadarıyl şöyle siz gayipten sesler duyuyorsunuz fakat erkek arkadaşınızla birlikte olunca bu sesler gidiyor...
Bence erkek arkadaşın çok iyi sıkmış sizde buna kendinizi inandırıyorsunuz hatta siz de sıkıyorsunuz gibi geldi bana...

şaka gibi hatta bence saçmalama adına yapılan bir şaka.şayet gerçekse yapılan şeye bahane bulmaya gerek yok.seslerdi,aynı rüyalardı falan..cidden gerek yok.sen bence bir kendini toparla aklı mantığı yerinde olan biriyle konuş yolunu güzelleştir.o erkek arkadaş diye tabir edilenide bir temiz dövesim geldi onu da demeden geçemeyeceğim..

bu kadar insan yorum yapmış bi cvp verme zahmetinde bulunmamış birinin ağzından çıkan bu sözlere pek inanasım gelmedi uydurmuş yazmışş bence ama gerçekte olmuyormu alası oluyor tabiii... allahım bu insanlardan UZAK etsin bizii zinanin bile bu kadar basit anlatılmasıı kıyametin yaklaştığını gösterir RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUNNNN....

Burda fake konular acarak nasil bi psikoloji icine girdiginizi anlamiyorum.
Insanlar sizin iyiliginiz icin yorumlar yapmis.
Sizse aklinizdan olaylar icra ederek insanlari kullaniyorsunuz.
Bence asil sorununuz bu.

Konu sahibi hala cevap vermemiş bizde o kadar yazdık
Nickindeki 90 doğum tarihi ise 23 yaşında bi kız bu kadar cahil olamaz diye düşünüyorum avatarındaki de kendisiyse bilemedim yani
Bunlar gerçekse gerçekten hasta ama değilde uyduruyorsa yine hasta.
Normal bir insan bunları düşünemez bence:KK19:

Eğer konu fake ise; konuyu açan arkadaş senarist olmalı. İlginç bir proje olur, çok tutmaz belki ama :KK53:
Neysee :KK14:

ikinizinde rüyasi eger anlattiginiz gibi ise seytani bir rüya. Evdeki seslere gelince (eger tibbi rahatsizliginiz yok ise) onlar cinler tarafindan yapilmakta o sahisla beraber oldugunuzda seslerin kesilmesi ise o sahsin ya bir seytani cinniler tarafindan tasallutlu olmasi yada size büyü yaptirilmis olma ihtimalini getiriyor. Eger size seytani cin musallat olmus ise size günah olan seytanice seyler yaptirmak icin cabalarlar sizde istediklerini yapinca sizi bir süreligine rahat birakip tekrar sizi oynatmaya calismalari mümkün olabilir. Rüyanizda size bu söylenenler yada arkadasinizam, iliskide bulundugunuzda bunun sevaba dönüstügünün söylenmeside apacik seytani bir rüyadir seytani cinler insanin madde alemdeki fizik bedenine etki edip zarar verebildileri gibi manevi alemde ruh bedene yani astral bedenede ilisebilirler rüyanizda sizin ruh bedeninize zarar verip size seytanice seyler fisildamalari mümkün. Cinler insana ilisip bazan cok kez insana zarar verip bunu insana hatirlatmaz silerler onlarda beyin silme özelligi uyusturma özelligine sahipler kendi alemlerinden bizim madde aleme gecmeleride mümkün onlar kendilerini tanitmaktan son derece kacinirlar genelde musallat olduklari kisinin karsisina insan kiliginda cikarlar asla ben cinim demezler diyenlerde vardir ama onlar dedigi insani tamamen avuclarina aldiklarinda yani kisaca tirlattirirlar öylece kendini tanitirlar... korku filmi gibiyde ya yazarken ben bile tirstim Allah kimseye göstermesin.:18:

İçindeki cinsel dürtüleri bastıramıyorsun, bundan dolayı da vicdan azabı çekiyorsun. Doğru olduğuna inandığın hayat ile yaşadığın hayat birbiriyle çelişiyor. Sen de kendini suçsuz hissetmek adına bilinçaltında bir oyun kurmuşsun onu oynuyorsun. Öncelikle bir psikologa git. Sonra da ya doğru olduğuna inandığın hayatı yaşa, ya da yaşadığın hayatın doğru olduğunu kabullen. :KK14:

X