Akşam gittim kadın doktoruna buradaki doktorlar hiç bir şeyden anlamıyorlar hiç bir şeyim yokmuş ağrım var diyorum adetimin normal gelmediğini fln anlatım herşey normal miş ağrılarının sebebini Dr bilmiyormuş ağrı kesici iç dedi içiyorum ama ağrılarını kesmiyo
yok canım su aralar bişey akıntıya göre ilişki olur dıye dusunuyorum bakalım duruma göreKuzum bende pek fazla girmemeye çalışıyorum kafamı rahat bırakmak için :) Bu ayda böyle denicemsen nasılsın varmı hazırlıkların :)
canım benım güzel haberlerını alırız insallah ne için bu kontrolIyiyiz cok şükür canim sen nasilsin kafan mesgul olur işle güçle daha iyi canim :) benimde.kontrolum var bugun ona hazirlaniyorim canim
canım benım güzel haberlerını alırız insallah ne için bu kontrol
Yapmadılar buradaki doktorlar hiç doktor hiç bir şeyden anlamıyorlarCanim bildigim kadariyla orda burdaki gibi kolay degilmis gidişat ama.kan testide mi yapmadilar
Yapmadılar buradaki doktorlar hiç doktor hiç bir şeyden anlamıyorlar
Naptin canim görebildin mi keseyi degerin kac olmus canim bence bu haftalarda ideal gözükürSagolasin canim.benim hic gidemedim.doktora en son gittigimde bu degerle gozukmez dedi bende bekledim bakalim kese gozukucekmi teyzesi
Cok iyi cikmis canim 10bini tamamlayinca kese rahatlikla gözükür doktorun ne dedi8166.5 kizlar kan sonucumda boyle.cikmis pazartesi yaptirmistim 2878.85 cikmisti sizce nasil
Canim degerlerin de iyi kanaman da yoksa cok iyi bisey bence ayy hadi bi de ikiz oluyomuş super olur kizzzz:)Canlar doktordan çıktım keseyi gördük cok şükür ama bir kese daha var bu kesemi kanama alanimi suan anlayamayiz dedi ikizde olabilir dedi kanama alanida dedi yarin sonuclarim çıkınca yine gidicem sizce nedir kanama birsey yok bende korkmaya basladim
Cok iyi cikmis canim 10bini tamamlayinca kese rahatlikla gözükür doktorun ne dedi
Canim degerlerin de iyi kanaman da yoksa cok iyi bisey bence ayy hadi bi de ikiz oluyomuş super olur kizzzz:)
Canim senin iliski tarihin 5 mart bile olsa son adet tarihine gore gebelik sayilir her zaman yani sen sat a göre hesapla canim degerlerin pazartesi den bugüne nerdeyse 3 kati artmis bu haftalarda normal pik yapar sonra zaten stabil hale gelir bi sure . kese daha minik oldugi için net görülmemiştir canını sıkmaya degmez kuzum kanama degildir o minik oldugu için net degildirHayirlisi kuzum.yaa korkuyorum ki sonucu tam.bilememek kanamayi duyunca bi tuhaf oldum benim kanamam yok cok şükür tek.tesellim de bu birde soyle birsey var benim son adet tarihine gore hesapliyolar ama benim tek ilisko oldu oda 5martta kuzum uc dort haftalik oluyo cok mudir deger sence
Canim senin iliski tarihin 5 mart bile olsa son adet tarihine gore gebelik sayilir her zaman yani sen sat a göre hesapla canim degerlerin pazartesi den bugüne nerdeyse 3 kati artmis bu haftalarda normal pik yapar sonra zaten stabil hale gelir bi sure . kese daha minik oldugi için net görülmemiştir canını sıkmaya degmez kuzum kanama degildir o minik oldugu için net degildir
Icini ferah tut kuzum bir iki hafta içinde kese netlesir sonrada kalp atislari için strese girersin ama super heyecanlar bunlar tadini cikar bebegimAnladim canim ayy kafamda deli sorular vallaha is yapıyorum dolaniyorum ama leylayim hiç beklemiyodim saskinim korkiyorum dua edin rabbim.hayırlı olani nasip etsin saglikla olsunda birinede raziyim ikisinede yeterki hayirla saglikla gelsinler
Icini ferah tut kuzum bir iki hafta içinde kese netlesir sonrada kalp atislari için strese girersin ama super heyecanlar bunlar tadini cikar bebegim
Aminn canim benim aminnCanim kusuruma bakma.gec yazıyorum oglum yemek bulasik.derken firsat bukdukca yaziyorim cok güzel duygular Allahim.bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine herkese nasip etsin canim dualarim hepiniz icin hayirlisi ile olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?