Bu gün çok daha şiddetli sütyen çıkardım. Sütyen var gibi şiş ve uçları dokununca acıyor hafif bide ateşim 37 benim yumurtlamadan önce 35 lerde gezer sonra 36 larda gezer ve adet olurum en fazla 36.5 olur bu gün 37 şoktayım hamile gibi hissediyorum ama kaptırmim diyorum :)Aynen bende de öyle oldu.. Dün akşam sadece idrarl test yaptım negatif..
Vaavv tam hamilelik sendromlariBu gün çok daha şiddetli sütyen çıkardım. Sütyen var gibi şiş ve uçları dokununca acıyor hafif bide ateşim 37 benim yumurtlamadan önce 35 lerde gezer sonra 36 larda gezer ve adet olurum en fazla 36.5 olur bu gün 37 şoktayım hamile gibi hissediyorum ama kaptırmim diyorum :)
Bende kızımda hiç yaşamadım normalde az ağrır ertesi gün yada 2 gü sonra adet olurum kızımda hiç ağrı olmadı bu sefer de adete 1 hafta kala başladı ondan acaba dedim :)Vaavv tam hamilelik sendromlarihadi insaallah.. Ben hic yaşamadım şu göğüs ağrısını nasil biseyse :))
Hadi hayırlısı insaallah.. Bu duyguyu tatmissin Allah birdaha yasatsin insaallah. Bize de tattirsinBende kızımda hiç yaşamadım normalde az ağrır ertesi gün yada 2 gü sonra adet olurum kızımda hiç ağrı olmadı bu sefer de adete 1 hafta kala başladı ondan acaba dedim :)
Amin inşallah Rabbim Her isteyene versin hemde en kısa zamanda inşallah :)Hadi hayırlısı insaallah.. Bu duyguyu tatmissin Allah birdaha yasatsin insaallah. Bize de tattirsin
AminnnnnnAmin inşallah Rabbim Her isteyene versin hemde en kısa zamanda inşallah :)
Ne zaman yumurtlama oldu biliyormusun ?Adete 5 gün var test yaptım negatif. Bu ayda birsey yok bende..
28 inde koyu idi ovulasyon testi , 29unu değerlendirdik.Ne zaman yumurtlama oldu biliyormusun ?
Anladım 8 inde 10 gün olacak daha hormon yükselmemiş olabilir sabret ayrıca 14 gün sonrasını hesaplarsak 12 de falan regl olman gerekmez mi ?28 inde koyu idi ovulasyon testi , 29unu değerlendirdik.
Regl gününü 11 diye hesapladım ben de. Kanla da yaptım testi olsa çıkardı diye düşündüm.Anladım 8 inde 10 gün olacak daha hormon yükselmemiş olabilir sabret ayrıca 14 gün sonrasını hesaplarsak 12 de falan regl olman gerekmez mi ?
Dosya yükle kısmından yükleniyor.Resim yukleyemiyorum ben
Telefondan yukluyorsanız ve android kullanıyorsanız dosya yukleye bastığınızda çıkar yerden dokümanları seçip fotoğrafı bulup yukleyebilirsinizBasıyorum çıkmiyor yükle diye
Ayni durumdayim ustelik o golgeyi benden baska da gorebilen yok sanirim baka baka gozum yanildiBu sabah yine yaptım test ilk idrarla. Gölge gibi bir çizgi var sanki ama emin olamadım gözlerimin bana oyunu olabilme ihtimali çok yüksek.
İnsülin iğneleri var onlarla çok kolay oluyorŞu kanli testi nasil yapiyorsunuz kizlar ya bi igne aldim belki parmagima batirabilirim diye tabiki yapamadim canim cok tatli benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?