- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
Ins canim benim ins sen nasılsın
İyi kuzum nasıl olayım iş güç ev derken zamanı geçiriyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim benim ins sen nasılsın
İyi kuzum nasıl olayım iş güç ev derken zamanı geçiriyoruz :)
Aynen vallaha yine ben çalışmıyorum ama ev isi hic.bitmiyor canim
Kızlar bence bu kanlı test işe yaramıyor. Normal idrarle yaptığım testlerde çift çizgiyi yakalamadan önce üç kez yapmıştım, Her defasında negatif cikti
Kızlar bence bu kanlı test işe yaramıyor. Normal idrarle yaptığım testlerde çift çizgiyi yakalamadan önce üç kez yapmıştım, Her defasında negatif cikti
Hemde hiç kuzum her gün birşeyler çıkıyor aman sen yorma kendini çok
Canim bende dogru.cikti daha ilişkinin 8.gununde 6.gununde.vardi cizgi ve her yapmamda da belirginlesti ama yanilma payi varmıdır tesaduf muydu bilemedim
Benimde inancım yok canım idrar testinde silikte olsa 3 gün gördüm ama kanda çıkmadı silikte olsa
Bilemedim bende hanımlar, belkide ben yapamadım :))) şuan testlerim positif niye çıkmadı ozaman
Mrb hanımlar ben 2 yıldır evliyim ilk kez böyle birşey oldu bana normalde adetim hiç geç kalmazdı ve ya duramazdı bu ay 2 gün geldi 3 gün kahve rengi lekeledi kasıklarimda ağrı var bazen midem bulanıyor göğsüm şiş ama test yaptım negatif acaba erken yaptigim için negatif olabilir mı tekrar yapmam lazım mı ?
Hyr cnm hiç bir yere daha gitmedim ben Almanya'ya yeni geldim burda daha sigortam olmadığı için gidemiyorum bu akşam acile gidicem çünkü belimden kasıklarima ağrı oluyor biraz zorlandığımız iş konusunda kendimi ağrım oluyor ve karnım sertleşiyor sonra yumuşuyor ağrı geziyorCanim uste gormek olsa testte cikmazmiydi yada gec dollenme oluyoda yerlesme kanamasimi hic bir.fikrim yok inan tecrubeli arkadaslar soylerler kana gittin mi peki
Hyr cnm hiç bir yere daha gitmedim ben Almanya'ya yeni geldim burda daha sigortam olmadığı için gidemiyorum bu akşam acile gidicem çünkü belimden kasıklarima ağrı oluyor biraz zorlandığımız iş konusunda kendimi ağrım oluyor ve karnım sertleşiyor sonra yumuşuyor ağrı geziyor
Bnmde pozıtıftı ınnmyn kanlı trste bnce bide kızlar yumurtlmadan sonra su gıbı akıntı ve ıslaklık nıye olur
Yazarım cnmAcilde şüphem var de iste canim idrarda cikmamasi kesin gozuyle bakamayiz en dogurusu kan olur geldiğinde sonucu yazar misin buraya
Akşam gittim kadın doktoruna buradaki doktorlar hiç bir şeyden anlamıyorlar hiç bir şeyim yokmuş ağrım var diyorum adetimin normal gelmediğini fln anlatım herşey normal miş ağrılarının sebebini Dr bilmiyormuş ağrı kesici iç dedi içiyorum ama ağrılarını kesmiyoAcilde şüphem var de iste canim idrarda cikmamasi kesin gozuyle bakamayiz en dogurusu kan olur geldiğinde sonucu yazar misin buraya
Kızlar nasisiniz hepinizi cok ozledim mevsim gecislerinde benim isler cok yoğun oluyo girip bakamiyorum yazamiyorum cok iyi misiniz hamile olan arkadaşlar nasi gidiyo bebislerin durumu hepinizi öpüyorum:)
Kızlar nasisiniz hepinizi cok ozledim mevsim gecislerinde benim isler cok yoğun oluyo girip bakamiyorum yazamiyorum cok iyi misiniz hamile olan arkadaşlar nasi gidiyo bebislerin durumu hepinizi öpüyorum:)