Yani benim rezervler azalmış fsh biraz yüksek yani yumurtlamada sorun var biraz
O normal değerlerin diyor yaşına göreCanm benimde bir ara yumurtlama sikintim vardi hatta oyleki doktor cocuk istiyosaniz olmaz tedaviye baslamamiz gerek dedi ben hic birsey yapmadim o sira cocukda dusunmedigimizden sikinti etmedik tedavi soyledimi doktorun
O normal değerlerin diyor yaşına göre
Artık kendimi kürlere ve dualara verdim olursa olur olmazsa şükür bu günüme derim rabbim yavrularıma uzun ömürler versin Allah en iyisini bilirBilemedim canim yaa o kadar uzagim ki bu konulara inanki baska doktorada mi.gozuksen acaba
Artık kendimi kürlere ve dualara verdim olursa olur olmazsa şükür bu günüme derim rabbim yavrularıma uzun ömürler versin Allah en iyisini bilir
Kızlar çok hafif silik gördüm .sizde goruyormusunuz yoksa banami öyle geliyo
Canim bende gordum kac gunun var
Dün denedim idrarla cikmadiBen silik gördüm canım normal idrarlede denedin mi
Yarın 4 gün kalıyo bataCanim bende gordum kac gunun var
Yarın 4 gün kalıyo bata
Nezaman yaptın bunu canım? Heran çatlayabilir bugünü mutlaka değerlendirEki Görüntüle 1973802 Arkadaşlar ovu tüm hangi günler değerlendirmeliyim
Bugün öğlen yaptım canımNezaman yaptın bunu canım? Heran çatlayabilir bugünü mutlaka değerlendir
Arkadaslar kan verdim bugun 2878.85 çıkmış çarşambaya kese gözükür mü
Gözükür kuzum ay heyecan yaptımm :)
Bende canim yaa hala karnim belim cok ağrıyı kasiklarim adet olucak gibiyim dayanamadim.gidip verdim icim rahatladi birde carsamba olsa hayirlisi ile
Güzel artış olmuş kuzum maşallahinşallah hem keseyi hem bebeği görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?