Kızlar ya 5 aydır deniyoruz ya biz bebek için olmama sebebi yumurtlamayı denk getirememişiz anladığım kadarıyla . Doktor takibindeyim 18. gün çatlıyormuş benim ki. Geç çatlamasının sebebi nedir? Dezavantaj mıdır?
Cnm çok sevindim birşey olmamasına rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallahbyzglm
Kızlar ya 5 aydır deniyoruz ya biz bebek için olmama sebebi yumurtlamayı denk getirememişiz anladığım kadarıyla . Doktor takibindeyim 18. gün çatlıyormuş benim ki. Geç çatlamasının sebebi nedir? Dezavantaj mıdır?
Ben döndüm yine ☺ Bata 7 gün var.
Bence adetin gecikmesini bekle. Kimyasal olursa üzülürsün.Benimde normal kendi düzenine göre bat 4 gün var ama son üç aydır 3 4 gün gecikiyorum altı aydır dönüyoruz ikinci için bir defa kimyasal oldum erken gebelik testinde besgun varken pozitif çıktı sonra dört gün gecikmeli adet oldum dün test aldım erken gebelik testi yapsam mı beklesrmmi yarın sabah ilk idrar işlemi yapsam
İnşallah bu ay tutar canım. Benim de bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra meme agrisi başladı hala devam ediyor. Bukadar erken başlamasına anlam veremedim. Bir de bugun yine akıntım oldu bugün. 4 saat çiş tutup ovulasyon testi yapacağım. Acaba yine mi yumurtladım..Bende 2 kimyasal 7 aydır korunmuyoruz 2. Icın çalışıyoruz :) bu aydan pek ümidim yok 27 28 29 yumurtlama akıntısı gördüm sadece 27 yi değerlendirebildik eşim göreve gitti benim de 8 gün var adete gaz var ben de 3 gündür anlam veremediğim bişekilde ćok bide arada ince bir sızlama oluyor göğüs ucunda henüz idrar testleri negatif hayırlısı bakalım
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bende de 2-3 gündür acayip bir gaz var çatlamak üzereyim òyle ki abdesti alıp namazı zor kılıyorum ben hiç böyle olduğumu hatırlamıyorumİnşallah bu ay tutar canım. Benim de bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra meme agrisi başladı hala devam ediyor. Bukadar erken başlamasına anlam veremedim. Bir de bugun yine akıntım oldu bugün. 4 saat çiş tutup ovulasyon testi yapacağım. Acaba yine mi yumurtladım..
Bide idrar testlerim negatif adete 8 gün var daha erken galiba :)İnşallah bu ay tutar canım. Benim de bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra meme agrisi başladı hala devam ediyor. Bukadar erken başlamasına anlam veremedim. Bir de bugun yine akıntım oldu bugün. 4 saat çiş tutup ovulasyon testi yapacağım. Acaba yine mi yumurtladım..
Benim de 6 gün kaldı Bata. Testler de gelmemiş bugün ama eşime test al dedim bakalım..Bide idrar testlerim negatif adete 8 gün var daha erken galiba :)
Göğüsler davul normalde adete 2 gün kala şişerdi ama bu sefer erken davrandı :)Benim de 6 gün kaldı Bata. Testler de gelmemiş bugün ama eşime test al dedim bakalım..
Aynen bende de öyle oldu.. Dün akşam sadece idrarl test yaptım negatif..Göğüsler davul normalde adete 2 gün kala şişerdi ama bu sefer erken davrandı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?