Bilmyrdum cnm o konuda ben icemyrm cnm midem kalkyr duayı okuyrm 8. Gunndym bgn cnm ben sende oku ins kabul olur kuzum dualrmz profl resmndeki gbi hamile oluruz cnm ins:)))Canım aynı aynda yapmayın diyorlar bu ay bu macunu yapıp eğer olmazsa önünüzdeki ayda soğan kürünü yapayım diyorum bünye çok yorulur diye düşünüyorum. Duydum canım suan malum hastayım geçsin hemen okumaya başlıcam
Bilmyrdum cnm o konuda ben icemyrm cnm midem kalkyr duayı okuyrm 8. Gunndym bgn cnm ben sende oku ins kabul olur kuzum dualrmz profl resmndeki gbi hamile oluruz cnm ins:)))
Insallah canim benim bende cok umutluydum senden ama Allahim bize de bebislerimizin kokusunu nasip etsin yillar sonra siteye bakinca ne cok bosuna üzülmüşüz diycezAynen canım inanıyorum bende bizimde yüzümüz gülecek şuan iyiyim üzülsemde fayda yok çünkü önümüzdeki ay inşallah hepimiz mutlu oluruz bitanem
Bende almiycam bu ay canim cok takiyoruz yoksa gerci biz yumurtlamayı denk getirdik ama olmayinca olmuyoKesinlikle canım test falan kalmadı zaten almıcamda
Canim 13 gun once yeni yumurtlamış oluyosun adetine bir hafta kala cok erken benceKızlar yarın adeti me 1 hafta kalmış oluyor idrar testi yapsam çıkarmi. 13 gün önce kan testinde 2cikmisti :/
Ilsikinin uzerinden en az 10 gun gecmesi durumunda kanda belli olur canimKızlar yarın adeti me 1 hafta kalmış oluyor idrar testi yapsam çıkarmi. 13 gün önce kan testinde 2cikmisti :/
trkn0709 canım çok geçmiş olsun demekki sen rabbimden hayırlısını diledin ki böyle oldu hiçbir şey sebepsiz değil önemli olan sağlık
Kızlar nerdesiniz yahuuu
Burdayim canim nasilsin sancin gectimi dun biraz işim coktu yemek ütü temizlik aksama nasil yattigimi bilmiyorum vallaha girdim baktım ciktim yazamadan moralin nasil kuzum
Günaydın kuzum valla tek sıkıntım bel ağrım devam ediyor ya. Ama moral olarak iyiym bunada şükür bugün bal çörekotu tarçın karışımına başladım
Cok sukur oda gecer insallah canim sicak tut kendini nasil oluyo bal corekotu nasil yapiliyo canim
Canim isler cok yogun bu aralar eve gidince de cenaze icin bassagligina gelenler oluyo oyle olunca cok bakamiyorum benim bi sıkıntı var 2 gun regl devam etti bugun tik yok bitti bende adetim gelince antibiyotige başlamıştım ciban ckmisti ya acba o mu kesti kiKızlar nerdesiniz yahuuu
Gunaydin canimm :)Gunaydin arkadaslar
Canim isler cok yogun bu aralar eve gidince de cenaze icin bassagligina gelenler oluyo oyle olunca cok bakamiyorum benim bi sıkıntı var 2 gun regl devam etti bugun tik yok bitti bende adetim gelince antibiyotige başlamıştım ciban ckmisti ya acba o mu kesti ki
Sen nasisin canimOlabilir kuzum kimi ilaçlar adeti kesiyor. Belki o yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?