• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Canım 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın bunların hepsi taze olacak ve macun kıvamına getireceksin güzelce karıştırıp. Daha sonra adetin 2.günü başlayıp 12 güne kadar sabah akşam bir yemek kaşığı yiyorsun ama hamile bayanlar yapmıyor cnm emzirme döneminde doktoruna sor süt yapmasında katkısı varmış. Benim yapma nedenimde yumurtalıkları çoğaltıyor daha güzel olgunlaştırıp kalitesini artırıyormuş

Anladim canim tsk ederim sorarim sonrasinda isime yarar elbet moralin nasil iyi gordum seni

Canim isler cok yogun bu aralar eve gidince de cenaze icin bassagligina gelenler oluyo oyle olunca cok bakamiyorum benim bi sıkıntı var 2 gun regl devam etti bugun tik yok bitti bende adetim gelince antibiyotige başlamıştım ciban ckmisti ya acba o mu kesti ki

Canim.basiniz sagolsun kim vefat etti; (

Anladim canim tsk ederim sorarim sonrasinda isime yarar elbet moralin nasil iyi gordum seni

İnternette gördüm canım süt artırıyormuş. Çok şükür iyiyim kuzum üzülsemde fayda yok rabbim böyle hayır görmüş

Bende yine agrilarim var ama iyiyim.cok sukur canim.ayakta cok kalırsam oluyo dinlenirsem daha iyiyim

Aman yorma kendini kuzum bu ay sen mutlu oldun bizde mutlu olduk yeğenimize iyi bak :anneadayı: salı günü gideceksin demi doktora

Aman yorma kendini kuzum bu ay sen mutlu oldun bizde mutlu olduk yeğenimize iyi bak :anneadayı: salı günü gideceksin demi doktora

Canim benim cok şükür rabbim sizede nasip etsin gönlünüzce olsun hersey insallah sizinde haberlerinizi alicaz hayirlisi ile carsamba gidicem canim dikkat ediyorim ama yinede oglum ev derken cok mümkün olmasada iyiyim cok şükür :KK200::KK60:

Canim benim cok şükür rabbim sizede nasip etsin gönlünüzce olsun hersey insallah sizinde haberlerinizi alicaz hayirlisi ile carsamba gidicem canim dikkat ediyorim ama yinede oglum ev derken cok mümkün olmasada iyiyim cok şükür :KK200::KK60:

Günaydın cnm ee eşine nasıl söyledin :)

Günaydın cnm ee eşine nasıl söyledin :)

Canim gunum gelmeden yaptigim testi resmini cekerken oda faceden yazmisti baloncuga tiklayinca ordan resmini cekmisim gondermisim orda ilk yakalandim sonra test yaptigimda attim direkt pazar gunude kana birlikte gittik ilk sonuc cikinca o bakmis sevinçle aradi haber etti sonra aksamada cicekle geldi dört tane nazar boncugu var ustunde aslinda ilk ogrenip sürpriz yapmak vardi aklimda ama beceremedim

Canim gunum gelmeden yaptigim testi resmini cekerken oda faceden yazmisti baloncuga tiklayinca ordan resmini cekmisim gondermisim orda ilk yakalandim sonra test yaptigimda attim direkt pazar gunude kana birlikte gittik ilk sonuc cikinca o bakmis sevinçle aradi haber etti sonra aksamada cicekle geldi dört tane nazar boncugu var ustunde aslinda ilk ogrenip sürpriz yapmak vardi aklimda ama beceremedim

Kıyamam ya olsun kuzum en büyük süprizi sen ona verdin zaten :)

Selamlar benim test sonuçlarına göre doktor diyor ki elini çabuk tut depo azalıyor Sanki ben yapmıyorum 2 yıl oldu tık yok

Back