Canım benim kanda 34 çıktığı gün çok silik olarak çıkmıştı ikinci çizgi
Aynen kuzum işten gelince oldum birde şimdi ama silince gelmiyor
Ne desem bilemiyorum canim inanki tek diebilecegim dualarim seninle isteyen herkese nasip olsun insallah
Amin canım benim inşallah Peki birşey sorucam kuzum şimdi rahim ağzı bozukluğı neden olurmuş adet olmazmışın yada ilaçla olurmusun benim çok şükür öyle bir sorun yok myomda yok kist falanda pkoda değilim allaha şükür yaşım 24 ve eşimin sperm kaliteside iyi aklıma takılan kan pıhtılaşması kimyasal yaparmış bu zamanda kadar kan verdim belli olsa olmazmıydı ?
Canim.benim.kusuruma.bakma hemen yazamadim.oglumu yedir.icir.uyut.anca bakabildim inanki bu konularda hic bir fikrim yok ne desem.yalan olur yanlis olur bunlari.nettenmi.arastirdin canım
Yok kuzum ne kusuru evet canım doktorların yazılarını okudum bakalım allah yaşatmasın ama yaşarsak tekrardan test isticem
Her şeyin hayırlısı canım. Vardır Rabbimin bildiği
Kimyasalmydi smdi uzulme kuzum hayrlisi boleyms
Her şeyin hayırlısı canım. Vardır Rabbimin bildiği
Kimyasalmydi smdi uzulme kuzum hayrlisi boleyms
Olsun canim üzülme bundada vardir hayir insallah bir daha yasatmaz.rabbim hayirli sağlıklı evlat nasip eder
Ahh canim benim bugun biraz uzulceksin sonra yeni ay için umutlu olcaksin canuni sikma bitanem bizde bebegimize kavuscaz allahin izliyle bu ay degilse diger ay
Aynen cnm kimyasal oldu ama herşeyin hayırlısı rabbim ne derse o olur ama kesin karar aldım bu 2.ci kimyasal ikisinide 3 gün önce öğrenip adet günü kanmam geldi birdaha 1 hafta geçmeden asla test yapmıcam kesin kararlıyım yarın bal çörek otu ve tarçına başlıcam
Ahh canim benim bugun biraz uzulceksin sonra yeni ay için umutlu olcaksin canuni sikma bitanem bizde bebegimize kavuscaz allahin izliyle bu ay degilse diger ay
Aslındaen dogurusu bu ama.her seferinde alıyoruz bu karari ama.gunumuz yaklasinca duramjyoruz hakkinda hayirlisi olsun insallah canim benim
Kuzum benim basla onlara ogan kurunede basla birde meryem suresini duydun mu onu okuyup hamile kalan cok insan var bende okuyrm cnm o duayı sanada soliyim dedim dünya dua uzerine kurulms blysn sen ümidini kaybetme oku duanı hep cnmAynen cnm kimyasal oldu ama herşeyin hayırlısı rabbim ne derse o olur ama kesin karar aldım bu 2.ci kimyasal ikisinide 3 gün önce öğrenip adet günü kanmam geldi birdaha 1 hafta geçmeden asla test yapmıcam kesin kararlıyım yarın bal çörek otu ve tarçına başlıcam
Hadi yaa...Üzülme canım önümüzdeki aya olur inşallah. Bu sefer dediğin gibi erkenden test falan yapmak yok belirti aramakta yok. Yoksa daha çok üzülüyoruz...
Kuzum benim basla onlara ogan kurunede basla birde meryem suresini duydun mu onu okuyup hamile kalan cok insan var bende okuyrm cnm o duayı sanada soliyim dedim dünya dua uzerine kurulms blysn sen ümidini kaybetme oku duanı hep cnm
Hadi yaa...Üzülme canım önümüzdeki aya olur inşallah. Bu sefer dediğin gibi erkenden test falan yapmak yok belirti aramakta yok. Yoksa daha çok üzülüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?