• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Canım aynı aynda yapmayın diyorlar bu ay bu macunu yapıp eğer olmazsa önünüzdeki ayda soğan kürünü yapayım diyorum bünye çok yorulur diye düşünüyorum. Duydum canım suan malum hastayım geçsin hemen okumaya başlıcam
Bilmyrdum cnm o konuda ben icemyrm cnm midem kalkyr duayı okuyrm 8. Gunndym bgn cnm ben sende oku ins kabul olur kuzum dualrmz profl resmndeki gbi hamile oluruz cnm ins:)))

Aynen canım inanıyorum bende bizimde yüzümüz gülecek şuan iyiyim üzülsemde fayda yok çünkü önümüzdeki ay inşallah hepimiz mutlu oluruz bitanem
Insallah canim benim bende cok umutluydum senden ama Allahim bize de bebislerimizin kokusunu nasip etsin yillar sonra siteye bakinca ne cok bosuna üzülmüşüz diycez

Kızlar yarın adeti me 1 hafta kalmış oluyor idrar testi yapsam çıkarmi. 13 gün önce kan testinde 2cikmisti :/

Bazı testler yaptırdım kendime siz anlar mısınız AMH 1.13 bu arada

Eklentiler

• IMG_4934.jpg
    IMG_4934.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 66
trkn0709 trkn0709 canım çok geçmiş olsun demekki sen rabbimden hayırlısını diledin ki böyle oldu hiçbir şey sebepsiz değil önemli olan sağlık

Aynen canım öyle bu arada paylaşım yapmışın ama hiç bilgim yok inan ki doktorun birşey demedimi

Burdayim canim nasilsin sancin gectimi dun biraz işim coktu yemek ütü temizlik aksama nasil yattigimi bilmiyorum vallaha girdim baktım ciktim yazamadan moralin nasil kuzum

Günaydın kuzum valla tek sıkıntım bel ağrım devam ediyor ya. Ama moral olarak iyiym bunada şükür bugün bal çörekotu tarçın karışımına başladım

Günaydın kuzum valla tek sıkıntım bel ağrım devam ediyor ya. Ama moral olarak iyiym bunada şükür bugün bal çörekotu tarçın karışımına başladım

Cok sukur oda gecer insallah canim sicak tut kendini nasil oluyo bal corekotu nasil yapiliyo canim

Cok sukur oda gecer insallah canim sicak tut kendini nasil oluyo bal corekotu nasil yapiliyo canim

Canım 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın bunların hepsi taze olacak ve macun kıvamına getireceksin güzelce karıştırıp. Daha sonra adetin 2.günü başlayıp 12 güne kadar sabah akşam bir yemek kaşığı yiyorsun ama hamile bayanlar yapmıyor cnm emzirme döneminde doktoruna sor süt yapmasında katkısı varmış. Benim yapma nedenimde yumurtalıkları çoğaltıyor daha güzel olgunlaştırıp kalitesini artırıyormuş

Kızlar nerdesiniz yahuuu
Canim isler cok yogun bu aralar eve gidince de cenaze icin bassagligina gelenler oluyo oyle olunca cok bakamiyorum benim bi sıkıntı var 2 gun regl devam etti bugun tik yok bitti bende adetim gelince antibiyotige başlamıştım ciban ckmisti ya acba o mu kesti ki

Canim isler cok yogun bu aralar eve gidince de cenaze icin bassagligina gelenler oluyo oyle olunca cok bakamiyorum benim bi sıkıntı var 2 gun regl devam etti bugun tik yok bitti bende adetim gelince antibiyotige başlamıştım ciban ckmisti ya acba o mu kesti ki

Olabilir kuzum kimi ilaçlar adeti kesiyor. Belki o yapmıştır

Back