- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Aynn kuzum yarın ola hayrola iki uc gun gecsn kesinlesr sonra 9 ay bebegn karnnda buyur snra alrsn kucgna ins cnm :)Amin cnm inşallah hepinize nasip olur bakalım artık zaman ve beklemekten başka çare yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn kuzum yarın ola hayrola iki uc gun gecsn kesinlesr sonra 9 ay bebegn karnnda buyur snra alrsn kucgna ins cnm :)Amin cnm inşallah hepinize nasip olur bakalım artık zaman ve beklemekten başka çare yok :)
Sonuc alirsan yaz olurmu ben dort gun sonra yapmistim alti gun sonra yaptım sekiz on derken bana gore.hepsinden cizgi.cikmisti.ama o kadar erkenden dogruluk.payi varmiydi bilemiyorum canim.kandan.cizgi mi.gorunuyodu var olanmiydi ama en dogru sonuc adet gunum cikti ins hakkinda.hayirlisi olsun
Canımmmm rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallahIstemen tabiki normal.ama olmayacak deme bak biraz once konuya denk geldim 20yil sonra teste cikmis hamilemiyim.diyen rahat ol.kendini uzme olacak Allahin izniyle canim benim
Hiç üzülme Allah herşeyi biliyorda yapıyor bizler emanetçiyiz tez zamanda rabbim bir bebiş versinKızlar silik çizgi bile yok kimyasala dönüyor galiba çünkü pembe akıntı geldi ve kasıklarım saat 4 den beri geçmiyor ağrıyor
Allah razi olsun canim benim rabbim.sanada herkese de nasip etsin gönlünüze hayirli olani versin insallahhCanımmmm rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Kızlar silik çizgi bile yok kimyasala dönüyor galiba çünkü pembe akıntı geldi ve kasıklarım saat 4 den beri geçmiyor ağrıyor
Canim doktorda cikmaz dedi yaa sen sabaha kan ver ihmal etme olurmu
Hiç üzülme Allah herşeyi biliyorda yapıyor bizler emanetçiyiz tez zamanda rabbim bir bebiş versin
Kuzum yok vermicem kan üzülüyorum daha çok baktım bu değerle cumaya kadar hastalanmazsam vericem çünkü silik çizgim bile yok olmuş idrarde pazar günü gözüküyordu ve meşhur adet sancım ayaklarım ağrımaya başladı alıştırdım kendimi suan adet olursamda üzülmücem eşimde dedi 1 ay daha deneyelim tekrarlarsa eğer doktora tekrar gidelim dedi çünkü 1 ay önce doktora gittik ikimiz hiç bir sorun yok demişti.
Canim misafirim varda çok girip bakamiyirum siteye bildirim ds gelmiyo bana ya canim ssn nden modunu dusuruyosun ya olmasa 5in uzerinde cikmaz evdeki testler de 10 ve uzerinde gösterir canim daha cok yeni senin canini sikma nolurKızlar silik çizgi bile yok kimyasala dönüyor galiba çünkü pembe akıntı geldi ve kasıklarım saat 4 den beri geçmiyor ağrıyor
Tmm canim sen nasil istersen nasil icin rahat edecekse oyle olsun bitanem bu ikinci.kimyasalin diimi sagliksiz olunca atarmis derler öyle düşün canim benim daha hic.birsey belli degil ama hayırlısı ne.ise rabbim onu nasip etsin insallah
Ilk defa duydum canim inanki benimde.gecen ay disim.ağrıyordu ayni lenf bezlerimde agri hafif sislik oldu uc saatte bir ilac aldim antibiyotik ictim.gecincede gidip yaptirdim bu ay hamile kaldim etkisi varmıdır bilemedim inankiEvet kuzum bu ikinci kimyasal umarım artar ama bakalım kuzum kismet birde şu aklıma geldi kuzum ilaç kimyasala beden olurmuş ve diş eti iltihabı gebeliği engellermiş diye okudum ben bu ay onun için ilaç kullandım mecburdum çünkü lenf bezlerimi çok şişirmişti konuşamıyordum sence olabilirmi
Ilk defa duydum canim inanki benimde.gecen ay disim.ağrıyordu ayni lenf bezlerimde agri hafif sislik oldu uc saatte bir ilac aldim antibiyotik ictim.gecincede gidip yaptirdim bu ay hamile kaldim etkisi varmıdır bilemedim inanki
Canim misafirim varda çok girip bakamiyirum siteye bildirim ds gelmiyo bana ya canim ssn nden modunu dusuruyosun ya olmasa 5in uzerinde cikmaz evdeki testler de 10 ve uzerinde gösterir canim daha cok yeni senin canini sikma nolur
Canim bak benim de testlerde silik cizgi vardi ama adet oldum seninki su an adetin falam gelmedi sem içini ferah tut bebisin seninle olsun kuzummYok kuzım canımı sıkmıyorumda pazar günü kim bilir kaçtı bütün testler silikte olsa çıkıyordu düşün demekki 10 üzerindeydi değer dün düşmüş 5.43 olarak ondan çıkmıyor olabilir ama
Canim bak benim de testlerde silik cizgi vardi ama adet oldum seninki su an adetin falam gelmedi sem içini ferah tut bebisin seninle olsun kuzumm
Bende internette görünce şok oldum kuzum içten gelen enfeksiyon olduğu için oluyormuş bende anlamadım akıntım artmaya başladı kahverengi olarak
Gercektenmi basladimi canin sagolsun canim olsun.hayirlisi boyleymis demekki insallah Rabbim saglikli evlat nasip etsin