Canim nasılsın moralin nasil
Kızlar hamile olup adetin den 10 gün önceden bel ağrısı yaşayan varmı 1 haftadır adet olacak gibi belim ağrıyor 2 gündür sarı akıntı var 28 şubatta adet oldum 2 gün önce kan testi yaptım sonuç 2 çıktı ama benim hala belim sancilaniyor kasikta ara ara batıyor
Sagolasin canim darisi basina olsun ins daha bir haftan var canim en azindan 10-12.gunu bekle daha 5-7 gun gecmis acele etme uc gun daha bekle dene bekleyebilirim dersen 12.gun olsun oyle yap derim
Adetimi bekliyecem artık canım 1hafta sonra belki idrar testi yaparım artıkCanım bekle 2 gün sonra tekrarla testini benimde dün 5.43 çıktı ve belim 5 gün önce ağrımaya başladı bu sabah bel ağrısı ile uyandım hatta
iyi olmaya çalışıyorum kuzum çok saol beklemedeyim artık aklıma takılan sadece şu beta hcg çok yüksek değil ya kimyasal olsaydı şuana kadar bu değer düşmezmiydi düne kadar
Sag ol canim yanitin icin. 3 yildir bekliyorum, 3 gun daha bekleyebilirim sanirim :)
Kızlar hamile olup adetin den 10 gün önceden bel ağrısı yaşayan varmı 1 haftadır adet olacak gibi belim ağrıyor 2 gündür sarı akıntı var 28 şubatta adet oldum 2 gün önce kan testi yaptım sonuç 2 çıktı ama benim hala belim sancilaniyor kasikta ara ara batıyor
Canim adetinden hemen.once dort cikani taniyorim demekki cok.yenidir senin daha lekelenmelerin.yeni.oldu demekki yerlesiyo.daha cok yeni uzme kendini hayırlısı ise rabbim.devamini getirsin yoksa olmasin zaten canim benim rahat olmaya calis olurmu
Aynn cnm bizim o bile ckmadı bence yukselck iyi dusuntrkn0709 canim bak afetin gelmedi ve degerin 5in uzerinde çıktı bu cok guzel bisey keske benimde oyle olsaydı bence henuz erkendir kendini uzersen kotu dusunurssn kotu olur biraz rahat olmaya calis eve gidince de hemen test yap koyu gorunce rahatlarsın
trkn0709 canim bak afetin gelmedi ve degerin 5in uzerinde çıktı bu cok guzel bisey keske benimde oyle olsaydı bence henuz erkendir kendini uzersen kotu dusunurssn kotu olur biraz rahat olmaya calis eve gidince de hemen test yap koyu gorunce rahatlarsın
Aynn cnm bizim o bile ckmadı bence yukselck iyi dusun
Sen moralini iyi tut bence yukselck dua et bgn ins yukselirkan degernde soncn yukselir cnm:) tabki olcaz kiz anca biz anlrz birbirmizi sen hamile sira bende :)) gec dollenmeden bence bole dedgm gbi ondn uzulme :)İyi ki varsınız kuzum bir ara o kadar kötü oldum ki yumurtlama oldumu deriz acaba döllendimi deriz sonra adet geçer değer hamile olduğunu gösterir ama düşük çıkar insan üzülüyor ama yapacak birşey yok herşey allahtan suan daha iyiyim
Sen moralini iyi tut bence yukselck dua et bgn ins yukselirkan degernde soncn yukselir cnm:) tabki olcaz kiz anca biz anlrz birbirmizi sen hamile sira bende :)) gec dollenmeden bence bole dedgm gbi ondn uzulme :)
Çok erken boşuna yapma benim batta 31 i 2 gün önce kan tahlili yaptım 2 çıktı En erken bi hafta ksla yapAkşama hem kanlı hem sade idrarli test yapmayi düşünüyorum kızlar. Bat 31mart çok erken olur dimi?
Tamam canım üzmücem kendimi olursada yapacak birşey takdir ilahi Allahtan verende o alanda o sonuçta inşallah hayırlı bir gebeliktir değilsede inşallah ilerleyen dönemlerde bu üzüntülerimizin yerini mutluluk sarar
Canım zaten önce hayırlısı diyorum da belkide olmayacak da diyorum çok isteyincede acaba çok mu ısrar ediyorum diyorum işteCanim neden oyle.karamsar dusunuyosun Allahın gucune gider verende vermeyende o demekki hayirli zamani var lutfen uzulme ve pes etme sen tedbirini al taktiri rabbime birak elinden geleni yap pes etmeden yola devam elbet birgun olucak hayırlısıni iste canim
Canım zaten önce hayırlısı diyorum da belkide olmayacak da diyorum çok isteyincede acaba çok mu ısrar ediyorum diyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?