Regl oldum canım.
Yok canım ben üzülmedim. Demek ki hayırlısı buymuş . Gelecek ay inşallah :)Ya çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine. Umudumuzu kaybetmek yok. Başarıcaz
Çatlatma iğnesi vurdurduğum için c.tesi öğrenme imkanım vsr idrar testü yapıp hafta içi kan vermeyi planlıyorum allahın izniyle hamileysemEn sağlamı kan testi bence.. çünkü hep bi acaba? Olur
Çok erken yapmışsın adetine daha yakın zamanda yapsaydınCevap veren olmadi ama merak eden olur belki7gün kala kanla yaptim sonuc negatif
Haklisin cnm ama iste merak heycan .. Ama yapmicam evde bitane test kaldi zaten Allahtan bu ay az ismarladim onuda yapmicam artik takip flnda etmicem yoruldum artikÇok erken yapmışsın adetine daha yakın zamanda yapsaydın
İnşallah hamilesindir, bu günler hayır, bereketin ve duaların makbul olduğu günler içini rahat tut hayırlı haberler alırsın.Çatlatma iğnesi vurdurduğum için c.tesi öğrenme imkanım vsr idrar testü yapıp hafta içi kan vermeyi planlıyorum allahın izniyle hamileysem
En iyisi bekle bakalım inşallah hamilesindir..Haklisin cnm ama iste merak heycan .. Ama yapmicam evde bitane test kaldi zaten Allahtan bu ay az ismarladim onuda yapmicam artik takip flnda etmicem yoruldum artik
Sen ne durumdasin
Aminnn dün bolca dua ettim namaz kıldım kendim ve isteyen herkeze...İnşallah hamilesindir, bu günler hayır, bereketin ve duaların makbul olduğu günler içini rahat tut hayırlı haberler alırsın.
Insallah cnm melegin gelmistirEn iyisi bekle bakalım inşallah hamilesindir..
Ben bu ay menogon+femara+oviterelle vuruldum 9.günüm hafta sonu öğrenicez inşallah bebişimizi
İnşallaaahhhh öğrenen çok bugünlerde rabbim bana ve isteyen herkeze nasip eder..Insallah cnm melegin gelmistir
Haiyr yani kürler haric doktora gitmisdim bnm üc ay önce düsügüm oldu ve hamile kalabiliyorsun hormon verip dengeni bozmak istemem dedi bi kac ay daha denicekmisin yineİnşallaaahhhh öğrenen çok bugünlerde rabbim bana ve isteyen herkeze nasip eder..
Sen birşeyler yaptınmı peki bu ay
Bir nevi yeni düşük yapmışsın çabuk hamile kalırsın vitamin ilacı içmeye devam et inşallah hamile kalırsın ,yumurtlama günlerini iyi takip et adetten sonra ilişkiye hergün girmeye çalış inşallah bebişin fgelirHaiyr yani kürler haric doktora gitmisdim bnm üc ay önce düsügüm oldu ve hamile kalabiliyorsun hormon verip dengeni bozmak istemem dedi bi kac ay daha denicekmisin yine
Cevap veren olmadi ama merak eden olur belki7gün kala kanla yaptim sonuc negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?