Evde gebelik testinde çığır

Merhaba kizlar bende katilayim araniza didim :) Rabbim herkese diledigini verir insallah bende hamile kalmaya ugrasiyorum adetime 8 gün var bu ay ovulasyon testlerim kafayi yedi yada yumurtlamadim 5-6gün hep ayni orta seviyede koyulukta cikti yani ne koyu ne silik sadece 14.günüm(normaldede yumurtladigim gün) digerlerine nazaran biraz daha belirgindi yani suan ustunden sanirim 5 gün gecti ve bugun bi 20-30 dk kadar rahmim cok agridi alt tarafa dogru sanci kasilma gibi agridi sonra batmalar oldu ve gecti inanin nefes alirken bile agriyordu acaba yerlestimi diye dusundum siz ne dersiniz..

Kasıklarımda arada ağrı karnımın alt kısmında doluluk meme uçlarına dokunmamı engelleyen ağrı. sivilcelenme bakalım bu belirtiler regl e mi bebeğe mi işaret Pek yakında kk da (17 Mayıs)

Meraba kızlaaar çatlatma iğnesi vuruldum bugün 7.günümm kasık batması var sol kasığım battığında uzun sürüyor ve ayağıma vuruyor sap kasığım battığında belime vuruyor tek taraflı , halsizlik, idrar rengi koyulaşması gibi belirtilerim vaaar bunun gibi erken belirtileri olup hamile olan varmı ..

Haklisin cnm ama iste merak heycan .. Ama yapmicam evde bitane test kaldi zaten Allahtan bu ay az ismarladim onuda yapmicam artik takip flnda etmicem yoruldum artik
Sen ne durumdasin
En iyisi bekle bakalım inşallah hamilesindir..

Ben bu ay menogon+femara+oviterelle vuruldum 9.günüm hafta sonu öğrenicez inşallah bebişimizi

İnşallah hamilesindir, bu günler hayır, bereketin ve duaların makbul olduğu günler içini rahat tut hayırlı haberler alırsın.
Aminnn dün bolca dua ettim namaz kıldım kendim ve isteyen herkeze...

Rabbim büyüktür biz yeterki isyan etmeden isteyelimm

İnşallaaahhhh öğrenen çok bugünlerde rabbim bana ve isteyen herkeze nasip eder..

Sen birşeyler yaptınmı peki bu ay
Haiyr yani kürler haric doktora gitmisdim bnm üc ay önce düsügüm oldu ve hamile kalabiliyorsun hormon verip dengeni bozmak istemem dedi bi kac ay daha denicekmisin yine

Haiyr yani kürler haric doktora gitmisdim bnm üc ay önce düsügüm oldu ve hamile kalabiliyorsun hormon verip dengeni bozmak istemem dedi bi kac ay daha denicekmisin yine
Bir nevi yeni düşük yapmışsın çabuk hamile kalırsın vitamin ilacı içmeye devam et inşallah hamile kalırsın ,yumurtlama günlerini iyi takip et adetten sonra ilişkiye hergün girmeye çalış inşallah bebişin fgelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…