- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Sanada iyi geceler canım yarın güzel haberlerle dönmen dileğiyle :)Amin canım inşallah. Hakkimizda hayırlısı olsun.. Ben yatayım artık Iyi geceler diliyorum..
Sağol canım Allah razı olsun ama pazartesi gideceğim kan vermeyeSelanikMuhaciri Cnm kan verip vermemek sana kalmış tabi ama böyle daha çok strese giriyorsun. İdrarde çıktığına göre kanda kesin çıkar. Diyelim ki yok en azından böyle idrar testi yapıp acabamı demekle uğraşmazsın. Rabbim inşallah meleğini göbişe bırakmıştır. Dualarım seninle
Çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik versin inşallah.Gruba bir güzel haber ben vereyim 2 gün önce silik ćizgi gördüm bu sabah daha koyulaşmıştı yani Rabbimin izni ile hamileyim darısı başınıza bana da dua edin sağlıklı bir gebelik olsun :)
Vakti saati var işte kader de ne zaman yazılıysa o zaman oluyor inşallah Rabbim seni de bu yolda çok bekletmez :)Çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik versin inşallah.
Ben de yaptım test ve negatif..
Canım belirtilerin nelerdi gözünaydınVakti saati var işte kader de ne zaman yazılıysa o zaman oluyor inşallah Rabbim seni de bu yolda çok bekletmez :)
Sağol canım amin. Artık umudumu yitirmeye başladım..Vakti saati var işte kader de ne zaman yazılıysa o zaman oluyor inşallah Rabbim seni de bu yolda çok bekletmez :)
Saol Allah razı olsun :) aslında 1 belirti vardı oda adetten önce göğüs ağrısı olmadı :)Canım belirtilerin nelerdi gözünaydın
Gruba bir güzel haber ben vereyim 2 gün önce silik ćizgi gördüm bu sabah daha koyulaşmıştı yani Rabbimin izni ile hamileyim darısı başınıza bana da dua edin sağlıklı bir gebelik olsun :)
Çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik versin inşallah.
Ben de yaptım test ve negatif..
Amin inşallah :)Ay canım çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Geçti mi ki günn canım, üzme kendini dicem ama insan üzülmeden edemiyor. İnşallah bir sonraki seferde olur.
2 gün var ama bariz belli canım adet olacağım.Ay canım çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Geçti mi ki günn canım, üzme kendini dicem ama insan üzülmeden edemiyor. İnşallah bir sonraki seferde olur.
Hiç belli olmaz canım olmazsın belki neden hemen umudunu kestin kan tahlili yaptırdın mı?2 gün var ama bariz belli canım adet olacağım.
Yok canim idrarda görmeden kana gitmem. Bakalım hayırlısı artık..Hiç belli olmaz canım olmazsın belki neden hemen umudunu kestin kan tahlili yaptırdın mı?
o zaman umudunu kaybetme hiç belli olmaz.Yok canim idrarda görmeden kana gitmem. Bakalım hayırlısı artık..
Canım ne yaptın varmı gelen giden? Test yaptın mı?2 gün var ama bariz belli canım adet olacağım.
Canım test yaptım ama negatif. Gelen giden de yok henüz..Canım ne yaptın varmı gelen giden? Test yaptın mı?
Regl oldum canım.inşallah iyi haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?