- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
iinşallah vardır canm bnm ya gercektr o cızgıBenim de bat 7 Mayıs. Sabah bir test yaptım ilk 5 dakika içinde hayalet çizgi cıktı ve daha sonra birazcık daha koyulaştı. Bu testi ilk defa kullandığımdan güvenemedim. Yarın ilk idrarla bildiğim bir marka ile test yapacağım inşallah. Gerçi benimki daha çok erken ama dayanamadım ve başladım yine test yapmaya.
Eki Görüntüle 1990937 Eki Görüntüle 1990933
Eki Görüntüle 1990934 Eki Görüntüle 1990935 Eki Görüntüle 1990936 Kızlar yaptım yıkadım baktım ki böyle sizce var mı
CANIM önce idrar yapmıştım böyle çok silik çıkınca kanla yapmak geldi aklıma
Bu idrarda görebildin mi canım sağol ya inşallah gelmiştir meleğimHadi hayırlı olsun ozaman canımbence artık testi köşeye at kan vermeye git )
Bu idrarda görebildin mi canım sağol ya inşallah gelmiştir meleğim
Eki Görüntüle 1991566 Eki Görüntüle 1991567 Eki Görüntüle 1991568 Eki Görüntüle 1991569
Bu sefer görebiliyor musun çizgiyi canım
Sağol canım inşallah yanlış görmüyorumdur korkuyorum yine negatif sonucunu almaktanCnm çizgi var kendini yorma artık ve git kan ver.
Sağol canım inşallah yanlış görmüyorumdur korkuyorum yine negatif sonucunu almaktan
Sağol canım beni düşündüğünü biliyorum fakat zaten beta hcg 20 olmadan göstermiyor çok net o yüzden 5 den yüksek Olmalı ki testte de çıksın 2-3-4 bunlar çıkmıyor kolay kolay testte ama kanda çıkar tabi bide canım yukardaki testleri gördün mü bilmiyorum incelersen olmasa neden çıksın diyorum kendime kafam çok ama çok karıştı canım yakuzum senin daha adete çooook var. kan verme sakın. bu seferde atıyorum 3 çıkar bu seferde yükselecek mi stresi başlar günler zehir olur. sessizce bekle. istersen yine idrar testleri yaparsın ama kan için çooook erken. bu gün 12.günün ve 32 günde adet oluyordun yanılmıyorsam. üzülmeni yanılmanı istemiyorum.
Bak az önce yaptım bunuda neden koyulaşmaya başladı acaba diyorum gebelik başladı ondan mı ovülasyon testi koyulaşmaya başladıSağol canım beni düşündüğünü biliyorum fakat zaten beta hcg 20 olmadan göstermiyor çok net o yüzden 5 den yüksek Olmalı ki testte de çıksın 2-3-4 bunlar çıkmıyor kolay kolay testte ama kanda çıkar tabi bide canım yukardaki testleri gördün mü bilmiyorum incelersen olmasa neden çıksın diyorum kendime kafam çok ama çok karıştı canım ya
Canım ilk gebeliğimi ben de ov testi ile öğrenmiştim. Bu testlere göre hamile görünüyorsun. Bence kan ver stresinden kurtul.Bak az önce yaptım bunuda neden koyulaşmaya başladı acaba diyorum gebelik başladı ondan mı ovülasyon testi koyulaşmaya başladıBirAsilAnnesi
Ertesi gün yaptığım test negatifti canım. Hayırlısı bakalım... 7 Mayısa kadar umut var diyelim.iinşallah vardır canm bnm ya gercektr o cızgı
Belli değil canım düzensiz adetlerimSelanikMuhaciri bat ne zaman?
Canım o zaman 2 gün bekle ve eğer idrar testinde az da olsa koyulaşma olursa ya da 2. çizgi daha erken çıkmaya başlarsa gözün aydın hamilesindir. Sadece 2 güncük daha bekle.Belli değil canım düzensiz adetlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?