• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Zaten testi 3 mayısta yapmışsın. Yarın test yap ve karşılaştırmanı yap. Eğer olumluysa direk kan ver.
Sağol canım ya Allah razı olsun ama idrarda koyulaşma var çok farkediyorum bide sana tüm ovülasyonlarımı atabilir miyim müsaitsen yorumlar mısın bana

IMG_4471.JPG IMG_4470.JPG
Olur tabi canım.
İlgin için çok teşekkür ederim ♥️

Canım anladığım kadarıyla 30 nisanda yumurtlama olmuş. Eğer yumurta döllendiyse en erken 8 Mayıs gibi ov testinin tekrar koyulaşmaya başlaması gerekir. Testlerini yorumlamak konusunda gerçekten zorlandım. Keşke saatlerini yazsaydın. Inan saat farkediyor. Aynı saatte yapılan testler üzerinden yorum yapmak daha kolay. Tekrar yumurtluyor olma ihtimalinde var elbette. Her ihtimale karsi bu günleri de boş geçme. Yarın yine test yap at bir önceki günle kıyaslayıp yorum yapalım hatta gebelik testi yaparken de meselâ damlattıktan sonra süre tut ve aynı süreler sonunda fotoğraf çek çok net bir şekilde yorumlarız.

Benim ov testim adete 5 gün kala bariz bir şekilde koyulaşmaya başlamıştı. Şimdi ovulasyon testine göre hamilesin desem ovulasyon tarihine göre bunun gebelik testinde çıkması neredeyse imkansıza yakın çünkü sadece 4 gün geçmiş durumda.

Canım anladığım kadarıyla 30 nisanda yumurtlama olmuş. Eğer yumurta döllendiyse en erken 8 Mayıs gibi ov testinin tekrar koyulaşmaya başlaması gerekir. Testlerini yorumlamak konusunda gerçekten zorlandım. Keşke saatlerini yazsaydın. Inan saat farkediyor. Aynı saatte yapılan testler üzerinden yorum yapmak daha kolay. Tekrar yumurtluyor olma ihtimalinde var elbette. Her ihtimale karsi bu günleri de boş geçme. Yarın yine test yap at bir önceki günle kıyaslayıp yorum yapalım hatta gebelik testi yaparken de meselâ damlattıktan sonra süre tut ve aynı süreler sonunda fotoğraf çek çok net bir şekilde yorumlarız.
Baya zor durumdayım desene ama hiç dikkat etmedim saatlerine ama sıvı almadan yapmaya dikkat ettim ve canım 23 nisanda adet oldum 29ile 30 undaki testler ortada ve bende acaba ikinciyemi yumurtluyorum dedim kendimce peki ben şimdi boşuna mı yapmış oldum bunca testi :(

Benim ov testim adete 5 gün kala bariz bir şekilde koyulaşmaya başlamıştı. Şimdi ovulasyon testine göre hamilesin desem ovulasyon tarihine göre bunun gebelik testinde çıkması neredeyse imkansıza yakın çünkü sadece 4 gün geçmiş durumda.
Aynen canım peki gebelik testleri yanlış mı ozmam kafam inan çok karıştı haftaya pazartesi gidip kan mı versem direk

Ov testine göre adet tarihin 14 Mayıs canım. Bence sen bu günleri de degerlendir. Tabi testin varsa yapmaya devam edebilirsin. Böylece bizde durumun hakkında fikir sahibi oluruz. Ama muhakkak saat ve süre not al derim.

Eger testin markası laboquick ise kesinlikle yanlış olduğunu söyleyebilirim sana. Geçen ay aynı durumu yaşadım. Testlerim hep bu şekilde cıktı ve hamile değildim. Laboquick de anında çıkan bir çizgi görmüyorsan inanmayacaksın malesef..

Eger testin markası laboquick ise kesinlikle yanlış olduğunu söyleyebilirim sana. Geçen ay aynı durumu yaşadım. Testlerim hep bu şekilde cıktı ve hamile değildim. Laboquick de anında çıkan bir çizgi görmüyorsan inanmayacaksın malesef..
Anında çıkıyor canım bu çizgiler ben geçen sene düşüğümü de bu testle öğrenmiştim ama o zman yaptığımda adet 2 gün geçmişti üzüldüm şimdi ya boşuna uğraşıyorum o zman

Test markası bu olunca iş baya değişti.. Çok büyük ihtimalle tekrar yumurtluyorsun bu günleri boş geçme emeğin zayi olmasın.

Test markası bu olunca iş baya değişti.. Çok büyük ihtimalle tekrar yumurtluyorsun bu günleri boş geçme emeğin zayi olmasın.
İlgin için çok ama. Çok teşekkür ederim canım helal et hakkını içimi biraz olsun rahatlattın stres yapmam gereksiz yere

Anında çıkıyor canım bu çizgiler ben geçen sene düşüğümü de bu testle öğrenmiştim ama o zman yaptığımda adet 2 gün geçmişti üzüldüm şimdi ya boşuna uğraşıyorum o zman
Canım testler ve tarihlere göre çıkması pek olası değil hamile dahi olsan. En iyisi 2 gün daha takip etmek bence. En azından kafandaki soru işaretleri gider. Sen dediğim gibi yao bence. Saat ve süreye dikkat ederek fotogram çek 2 gün boyunca ben sana söylerim durumun ne olduğunu.

Amin canım inşallah. Senden de Allah razı olsun. Ben de yarın sabah test yapacağım ve negatif çıkarsa birdaha yapmayacağım. Olur da adet geçerse o zaman yaparım.
İnşallah güzel haberler verirsin bize canım Rabbim isteyen herkese versin evladını kardeşsiz koymasın Rabbim ♥️

Back