Evde gebelik testinde çığır

Dream_on senin testlerde benimki gibi mi?

Eklentiler

• 20170407_100209.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 89
  • 20170407_095655.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 94
İnsülin iğneleri var onlarla çok kolay oluyor

Biraz daha sabirli olmak lazim galiba gerci bir sey yoktur da hep ayni telas ve husran kimyasaldan sonra hemen olur diyorlardi bir de. Senin kac gunun var bata peki? testteki golge belliyse belki bende gorurum gozlerim şahin gibi oldu artik ikinci cizgi aramAktan :))

Çok güldüm ilahi ☺ attım foto yukarıda. Bat 11 nisan

Bu da benim kalbim kadar temiz testim ikimizde ayni durumdayiz ama umudumuzu kesmeyelim daha vakit var

Eklentiler

• IMG_3218.JPG
    14,3 KB · Görüntüleme: 86
Kaç aydir deniyorsunuz biz Kasimda basladik denemeye Ocakta kimyasal oldu bilsem daha onceden baslardim dogum iznim yaz tatilinde yanmasin diye erteledim simdiki aklim olsa
Öğretmensin sanırım ben de öğretmenim ☺ benim 1 tane kızım var 4 yaşında bu 2. olacak kısmetse. Ben de laboquick kullanıyorum. Demekki o gördüklerimiz yanlış ☺

Öğretmensin sanırım ben de öğretmenim ☺ benim 1 tane kızım var 4 yaşında bu 2. olacak kısmetse. Ben de laboquick kullanıyorum. Demekki o gördüklerimiz yanlış ☺

Evet ogretmenim bende ne guzel meslektasima denk geldim :)) valla bana hic cocuk sahibi olamayacakmisim gibi gelmeye basladi senin en azindan bir evladin var ne guzel Allah bagislasin :)

Ay Heyecan yaptım günler geçmiyor bana , bat20 nisan nasıl beklicem.

Daha yakın çekmeye çalıştım

Eklentiler

• 20170407_114442.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 99
Ay hadi inşallah ya eski mesajlara bakıyordum. Bugün yaptığınız ilk test idrar da çıkmamış. ama kan da gözüküyor
Evet saatler önce yaptım ilk idrarla ama çıkmadı. Kan ile de yapayım varsa çıkar dedim ☺

Evet saatler önce yaptım ilk idrarla ama çıkmadı. Kan ile de yapayım varsa çıkar dedim ☺
Ay maşallah hadi Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk kırmızı olanda çok çok belli. Kan ve su mu bu, kan ve idrar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…