Bekleme olayı beni de gerdi. Ben de hergün bir test yapıp kendimi kandırdımAy Heyecan yaptım günler geçmiyor bana , bat20 nisan nasıl beklicem.
Amin inşallah. Kan ve su ile yaptım.Ay maşallah hadi Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk kırmızı olanda çok çok belli. Kan ve su mu bu, kan ve idrar mı?
Kaç gün var regl'e, Ben ne zaman denesemAmin inşallah. Kan ve su ile yaptım.
Regl tarihinden tam emin olmamakla birlikte 4 5 gün var. Zaten tek ilişki oldu o da ayin 29unda üzerinden 8 gün geçmiş bu 9.gün. Yumurtlama takibi yaptınız mı?Kaç gün var regl'e, Ben ne zaman denesem
Vay be herşey denk düşmiş. zamanı gelmiş demekki. Ben klomen kullandım. Yumurta büyüdü ama çatladımı ne oldu hiç haberim yok. 3-4 nisan ilişki dediler. daha bir kaç gün oldu yani. Ama benim göğüs uçlarım acıyorRegl tarihinden tam emin olmamakla birlikte 4 5 gün var. Zaten tek ilişki oldu o da ayin 29unda üzerinden 8 gün geçmiş bu 9.gün. Yumurtlama takibi yaptınız mı?
Tamamdır salı günü yapacağım kısmet artık. Adına çok sevindim.Yumurtlamanın ardına yapılan ilk ilişkiden itibaren 8 gün sayın ve 9.gün yapın derim. Ben dün de kan testi yaptım ama çıkmadı.
Umutlandirmak istemem ama benim de ilk defa bu ay yumurtlamadan 1 2 gün sonra şiddetli göğüs ağrısı başladı ve tam gaz devam. Önceden regle 1 hafta kala falan başlardı.Vay be herşey denk düşmiş. zamanı gelmiş demekki. Ben klomen kullandım. Yumurta büyüdü ama çatladımı ne oldu hiç haberim yok. 3-4 nisan ilişki dediler. daha bir kaç gün oldu yani. Ama benim göğüs uçlarım acıyor
Bende o yüzden şaşırdım zaten bana bazı aylar olur bazı aylar olmaz. Ama daha regl e çok varken bu acıyı anlamadım. inşallah düşündüğümüz gibi olur.Umutlandirmak istemem ama benim de ilk defa bu ay yumurtlamadan 1 2 gün sonra şiddetli göğüs ağrısı başladı ve tam gaz devam. Önceden regle 1 hafta kala falan başlardı.
Benim bildiğim önce kana çıkar. Ultrason için daha küçük tür diye düşünüyorum. İnşallah görürsün o zaman.Kızlar benimde adetim gecti evde test yaptim sizinki gibi az da olsa çıktı. Bu günde kanda bişey çıkmadı. Diyolarki yeniyse ultrasondan gözükür bende şimdi doktorum gidiyorum muayene olmaya
En erken 13 nisanda yap derim ama bekleyemiyorum zamn geçmiyor dersen de yipratma kendini netten test al yap bol bol ☺Tamamdır salı günü yapacağım kısmet artık. Adına çok sevindim.
En erken 13 nisanda yap derim ama bekleyemiyorum zamn geçmiyor dersen de yipratma kendini netten test al yap bol bol ☺
Valla benim çöp de dolup taşıyor ama 2 3 poşete koyuyorumyanlışlıkla birinin çöpümüzdekileri görmesini istemem
Anammmmmm kız bu bariz çıkmış işteeee...Kan ve suyla test yaptım sonra testi yıkayıp öyle de foto çektim
Canım yaa ilk aşama normal idrarla da çıkması 2.aşama reglin 3 4 gün geçmesi diğer aşama kan tahlili ☺ yolumuz uzun hayırlısı bakalım. Sen de yapmaya başla artık ☺Anammmmmm kız bu bariz çıkmış işteeee...
Ay hadi insaallah vardir. Benimde 12 nisan ama ben umutsuzum hicbir belirti yok farklı olarak. İnsaallah sende vardir ama bence varrrr....
Ay olsun.ben daha 1.aşamayı bile hic yasayamadim. Bu bile büyük bir baslangic bence. Selalar okunuyor. Rabbim bu vaktin hürmetine hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve bizim gibi bekleyen herkese insaallahCanım yaa ilk aşama normal idrarla da çıkması 2.aşama reglin 3 4 gün geçmesi diğer aşama kan tahlili ☺ yolumuz uzun hayırlısı bakalım. Sen de yapmaya başla artık ☺
Amin canım inşallah. Evet idrar için erken kanla yapmiyorsan yapma daha erken olur.Ay olsun.ben daha 1.aşamayı bile hic yasayamadim. Bu bile büyük bir baslangic bence. Selalar okunuyor. Rabbim bu vaktin hürmetine hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve bizim gibi bekleyen herkese insaallah
Benm canim tatli ya ben igne batirip kanatamiyorum biyerimi(((( idrarlada cikmaz kesin daha varsa bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?