Evde gebelik testinde çığır

Yumurtlamanın ardına yapılan ilk ilişkiden itibaren 8 gün sayın ve 9.gün yapın derim. Ben dün de kan testi yaptım ama çıkmadı.

Regl tarihinden tam emin olmamakla birlikte 4 5 gün var. Zaten tek ilişki oldu o da ayin 29unda üzerinden 8 gün geçmiş bu 9.gün. Yumurtlama takibi yaptınız mı?
Vay be herşey denk düşmiş. zamanı gelmiş demekki. Ben klomen kullandım. Yumurta büyüdü ama çatladımı ne oldu hiç haberim yok. 3-4 nisan ilişki dediler. daha bir kaç gün oldu yani. Ama benim göğüs uçlarım acıyor
şimdiden psikolojim bozuldu yani

Umutlandirmak istemem ama benim de ilk defa bu ay yumurtlamadan 1 2 gün sonra şiddetli göğüs ağrısı başladı ve tam gaz devam. Önceden regle 1 hafta kala falan başlardı.

Kızlar benimde adetim gecti evde test yaptim sizinki gibi az da olsa çıktı. Bu günde kanda bişey çıkmadı. Diyolarki yeniyse ultrasondan gözükür bende şimdi doktorum gidiyorum muayene olmaya

Umutlandirmak istemem ama benim de ilk defa bu ay yumurtlamadan 1 2 gün sonra şiddetli göğüs ağrısı başladı ve tam gaz devam. Önceden regle 1 hafta kala falan başlardı.
Bende o yüzden şaşırdım zaten bana bazı aylar olur bazı aylar olmaz. Ama daha regl e çok varken bu acıyı anlamadım. inşallah düşündüğümüz gibi olur.

Kızlar benimde adetim gecti evde test yaptim sizinki gibi az da olsa çıktı. Bu günde kanda bişey çıkmadı. Diyolarki yeniyse ultrasondan gözükür bende şimdi doktorum gidiyorum muayene olmaya
Benim bildiğim önce kana çıkar. Ultrason için daha küçük tür diye düşünüyorum. İnşallah görürsün o zaman.

Anammmmmm kız bu bariz çıkmış işteeee...
Ay hadi insaallah vardir. Benimde 12 nisan ama ben umutsuzum hicbir belirti yok farklı olarak. İnsaallah sende vardir ama bence varrrr....
Canım yaa ilk aşama normal idrarla da çıkması 2.aşama reglin 3 4 gün geçmesi diğer aşama kan tahlili ☺ yolumuz uzun hayırlısı bakalım. Sen de yapmaya başla artık ☺

Canım yaa ilk aşama normal idrarla da çıkması 2.aşama reglin 3 4 gün geçmesi diğer aşama kan tahlili ☺ yolumuz uzun hayırlısı bakalım. Sen de yapmaya başla artık ☺
Ay olsun.ben daha 1.aşamayı bile hic yasayamadim. Bu bile büyük bir baslangic bence. Selalar okunuyor. Rabbim bu vaktin hürmetine hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve bizim gibi bekleyen herkese insaallah
Benm canim tatli ya ben igne batirip kanatamiyorum biyerimi (((( idrarlada cikmaz kesin daha varsa bile.

Amin canım inşallah. Evet idrar için erken kanla yapmiyorsan yapma daha erken olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…