• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Aynen bende de öyle oldu.. Dün akşam sadece idrarl test yaptım negatif..
Bu gün çok daha şiddetli sütyen çıkardım. Sütyen var gibi şiş ve uçları dokununca acıyor hafif bide ateşim 37 benim yumurtlamadan önce 35 lerde gezer sonra 36 larda gezer ve adet olurum en fazla 36.5 olur bu gün 37 şoktayım hamile gibi hissediyorum ama kaptırmim diyorum :)

Bu gün çok daha şiddetli sütyen çıkardım. Sütyen var gibi şiş ve uçları dokununca acıyor hafif bide ateşim 37 benim yumurtlamadan önce 35 lerde gezer sonra 36 larda gezer ve adet olurum en fazla 36.5 olur bu gün 37 şoktayım hamile gibi hissediyorum ama kaptırmim diyorum :)
Vaavv tam hamilelik sendromlari :halay: hadi insaallah.. Ben hic yaşamadım şu göğüs ağrısını nasil biseyse :))

Vaavv tam hamilelik sendromlari :halay: hadi insaallah.. Ben hic yaşamadım şu göğüs ağrısını nasil biseyse :))
Bende kızımda hiç yaşamadım normalde az ağrır ertesi gün yada 2 gü sonra adet olurum kızımda hiç ağrı olmadı bu sefer de adete 1 hafta kala başladı ondan acaba dedim :)

Bende kızımda hiç yaşamadım normalde az ağrır ertesi gün yada 2 gü sonra adet olurum kızımda hiç ağrı olmadı bu sefer de adete 1 hafta kala başladı ondan acaba dedim :)
Hadi hayırlısı insaallah.. Bu duyguyu tatmissin Allah birdaha yasatsin insaallah. Bize de tattirsin :dua:

Adete 5 gün var test yaptım negatif. Bu ayda birsey yok bende..

Anladım 8 inde 10 gün olacak daha hormon yükselmemiş olabilir sabret ayrıca 14 gün sonrasını hesaplarsak 12 de falan regl olman gerekmez mi ?
Regl gününü 11 diye hesapladım ben de. Kanla da yaptım testi olsa çıkardı diye düşündüm.

Bu sabah yine yaptım test ilk idrarla. Gölge gibi bir çizgi var sanki ama emin olamadım gözlerimin bana oyunu olabilme ihtimali çok yüksek.

Şu kanli testi nasil yapiyorsunuz kizlar ya bi igne aldim belki parmagima batirabilirim diye tabiki yapamadim canim cok tatli benim ya

Back