Evde düşük yapmak istiyorum acil

Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Bebek sana sağlam yerleştyse naparsan yap düşmez. Kürtaj yada düşük hapı olması lazım DOKTOR kontrolünde

Sana tecavüz etti ve sen suçlu sayılıp sen de mi öldürüleceksin..ya nerede yaşıyoruz
. Kaç İstanbula sığınma evine anlat herşeyi polise kurtar kendini oradan..
Nikah var diye kürtaj yok o kadar vaktim de kalmadı 10 haftayı geçer ve kürtaj olamam üstelik ben nefes bile alamayacak kadar bulantı yaşıyorum adım atacak halim yok bittim

Düşük yapmak için ilaçlar var tabii ki ama hem bu ilaçlara reçetesiz ulaşamazsınız hem de sancılı geçebilir. Herhangi bir komplikasyonda hastane ortamında olmadığında müdahale gecikebilir ve senin de hayatın tehlikeye girebilir. Evli isen de eş rızası olmadan kürtaj yapmazlar. Sanırım tek yol her şeyi göze alıp şikayetçi olmak

Sakin ol öncelikle.. Kendini onlar öldürmesin diye sen mi öldüreceksin.. Seni yargılamayacak yol gösterecek bir arkadaşın yakının büyüğün yokmu..?
Tecavüz bu sen suçlu değilsin.. Bunu açıklayacağın bir yakının yokmu?

Ya bi saçmalamasanız mı evde düşürmek tabi ki mantikli değil ama kadın diyor ki ailen oldürür beni sizde hala yok bebeğin yok bilmem ne arkadaşım git özelde aldır seni burda kimse anlayamaz kim bilir neler yasiyorsun ve kimseye söyleyemiyorsun

Sakin ol öncelikle.. Kendini onlar öldürmesin diye sen mi öldüreceksin.. Seni yargılamayacak yol gösterecek bir arkadaşın yakının büyüğün yokmu..?
Tecavüz bu sen suçlu değilsin.. Bunu açıklayacağın bir yakının yokmu?
Yok kimsem yok Gripin içtim adet sökücü içtim kekik çayı içtim yüksekten zıpladm düşmüyor delircem yeter dayanamıyorum

Ya bi saçmalamasanız mı evde düşürmek tabi ki mantikli değil ama kadın diyor ki ailen oldürür beni sizde hala yok bebeğin yok bilmem ne arkadaşım git özelde aldır seni burda kimse anlayamaz kim bilir neler yasiyorsun ve kimseye söyleyemiyorco
Ya bi saçmalamasanız mı evde düşürmek tabi ki mantikli değil ama kadın diyor ki ailen oldürür beni sizde hala yok bebeğin yok bilmem ne arkadaşım git özelde aldır seni burda kimse anlayamaz kim bilir neler yasiyorsun ve kimseye söyleyemiyorsun

Çok teşekkür ederim çok iyisiniz gittim özel hastaneye onlar da resmi nikâh var imza lazım diyolar

Eski eşim olmalı bitmişti ilişkimiz şiddet ihanet ama resmi nikâh var beni zorladı tecavüz etti sonuçta
O zaman ailen seni niye oldürsün aoyle o tecavüz etti diye iatemiyorum aldirmak istiyorum de ailenle git napicaksan öyle yap düşürücem diye kendinede zarar vericeksim

Back
X