Evde düşük yapmak istiyorum acil

Hayir bakin hala bebegin ne olacagini soyluyorsunuz. Biz diyoruz ki kdin neden o adamin bebegini dogursun? Neden boyle bi travma yasasin?
Hanımefendi lütfen travma yasamasın cünkü yazık cünkü geleceği önemli bu bayanın doktor doktor gezip nasıl aldırabileceğini bulsun o halde ne siz ne ben birşey yapayız burada oyle bi işlem yapan doktorun adıni paylaşmak sorun degilse tabi bu işlem yasa dışı degilse buyrun paylaşında o bayanda travma yaşamasın

Konu sahibi de ortada yokken siz tartısmaya devam edin benimde işim var size zaman ayıramayacağım

Ayrıca dini boyutunda bizi ilgilendirmez kadın belki müslüman değildir. Müslümansa bile herkesin sevabı , günahı kendine. Herkesin çukuru ayrı.
Müslüman müslümanı uyarır hatta Allah Resulü ilk kendi ailesini uyarmakla mükellef oldu....dizin o dediğiniz Yahudi atadozunden tureme "Her koyun kendi bacağından asılır"
Uyarıcıdır Müslüman yafta ve baskı yapmaz!

Belki yazdığına alakalı değil ama öyle müslüman , bize ne falan diyince yazayım dedim...

Hanımefendi lütfen travma yasamasın cünkü yazık cünkü geleceği önemli bu bayanın doktor doktor gezip nasıl aldırabileceğini bulsun o halde ne siz ne ben birşey yapayız burada oyle bi işlem yapan doktorun adıni paylaşmak sorun degilse tabi bu işlem yasa dışı degilse buyrun paylaşında o bayanda travma yaşamasın
Bakin 2 cocugum var, annelik duygusunu da biliyorum tattim yani ona ragmen tecavuze ugrasam asla dogurmam o cocugu. Hicbir sey olmasa ona baktikca yasadiklarimi hatirlarim. Tecavuz cocugunu dogurmasini beklemek yasal bile degil; kadin sadece can guvenligi sebebiyle adami sikayet edemiyor

Bakin 2 cocugum var, annelik duygusunu da biliyorum tattim yani ona ragmen tecavuze ugrasam asla dogurmam o cocugu. Hicbir sey olmasa ona baktikca yasadiklarimi hatirlarim. Tecavuz cocugunu dogurmasini beklemek yasal bile degil; kadin sadece can guvenligi sebebiyle adami sikayet edemiyor

Merhaba canım, senden devam edeyim dedim... Şimdi hanımefendi İslam hukunu dusunerek mi ne cevap vermiş. Fakat İslam hukuku da bu olayı çok kaygan görüyor açıp baksaniz o çocuk yasamali diye fetvalar verilmiştir çünkü anne ve bebek masum. Amma bu işi bilen insanlar asla birsey demiyor anne ile özel konuşulmalı ve öyle karara bağlanmalı deniyor. ...

Peki hanimefendi tamam.

Merhaba canım, senden devam edeyim dedim... Şimdi hanımefendi İslam hukunu dusunerek mi ne cevap vermiş. Fakat İslam hukuku da bu olayı çok kaygan görüyor açıp baksaniz o çocuk yasamali diye fetvalar verilmiştir çünkü anne ve bebek masum. Amma bu işi bilen insanlar asla birsey demiyor anne ile özel konuşulmalı ve öyle karara bağlanmalı deniyor. ...
İyi de yavrucum ben islam hukukuna gore dusunmuyorum baya psikolojik insani acidan soyluyorum soylediklerimi 🙈

İyi de yavrucum ben islam hukukuna gore dusunmuyorum baya psikolojik insani acidan soyluyorum soylediklerimi 🙈
Yok o hanım öyle diyor galiba ama oda öyle değil demek istedim.... Aslında İslam'da da kadının psikolojisi önemli onunla konusulmak isteniyor....

Müslüman müslümanı uyarır hatta Allah Resulü ilk kendi ailesini uyarmakla mükellef oldu....dizin o dediğiniz Yahudi atadozunden tureme "Her koyun kendi bacağından asılır"
Uyarıcıdır Müslüman yafta ve baskı yapmaz!

Belki yazdığına alakalı değil ama öyle müslüman , bize ne falan diyince yazayım dedim...
Tamam en başta uyardı bitti. Daha hala başka üyelere de hakarete varan şeyler yazıp “sizin gibilere çocuk veriyor .” gibi yazması ??

Sil zaten sen yazma birsey pek oluru yok yazdiklarınızın kadın bosanmadığı eşinden hamile artık nesi doğruysa birde cocuğu var ortada ama ailesinden korkuyor Allah sizin gibilere veriyor işte sizi de öyle imtihan ediyor aldıracakmı kıyabilecekmi verdiğime diye sinavınızda başarılar
Sen kimsin ki Allah ın iradesine laf ediyorsun
Vahiy mi indi sana da kimin neyle imtihan edildiğini bildiğini zannediyorsun
Şu kalbini temizlesen haddini bilsen az insan olsan belki herşey yoluna girer ne dersin
Kadın dinen boşandığı resmî olarak boşanamadığı kocasının tecavüzüne uğrayıp hamile kalmış
Sana ne milletin kıyıp kıymamasından sana mı verecekler hesabı
Ben senin gibilerin anne olamadığını duyunca çok mutlu oluyorum, bu yüzden Allah her isteyene evlat versin diye asla dua etmem

Kafan mı iyi senin yoksa sende aslında tecavüzcü bir hayvan mısın
Kadın tecavüze uğramış aloooo, koy kendini kadının yerine tecavüze uğradığını hayal et bakayım, üstüne de hamile olduğunu hayal et
Nasıl hoşuna gitti mi, zevk aldın mı, hamilesin diye mutlu musun
Kadın zevkine gidip sevişip hamile kalmamış, çok ağır bir travma yaşamış üstüne bir de hamile olduğunu öğrenip ikinci travmayı yaşamış, bu ne merhametsizliktir be utanmanda yok gelmiş millete edepsiz edepsiz yazıyorsun sıkınşınca da bana ne ondan bana ne bundan diye kıvırıyorsun

Biri islam hukukuna göre konu sahibesi ne yapmalı diye mi sordu?

Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik

Canım kanaman durmayabilir evde düşük yapmak tehlikeli bir durum lütfen bunu kendine yapma başına ne geldi bilmiyorum ama ilgili yerlere bildir kimsenin senin hakkina girmeye hakki yok kimse kimsenin vücudunda bu hakka sahip değil ve cezasini almalidir. Sana bunu yapan ikinci kez yine yapacaktir susmak çözüm değil.

Otrera Otrera hanım neden şaşırdınız konu zaten sapmış herkes birşey anlatırken bir yanlışı düzeltmeye çalıştım. Sonuçta üç kişi konuştuk bitti gitti, polemik olmasına gerek yok.... Saygılarımla

Otrera Otrera hanım neden şaşırdınız konu zaten sapmış herkes birşey anlatırken bir yanlışı düzeltmeye çalıştım. Sonuçta üç kişi konuştuk bitti gitti, polemik olmasına gerek yok.... Saygılarımla
Şaşırdım bırakarak ben mi polemik yaptım yani? Asıl siz beni şu an etiketleyerek polemiğe davet çıkarmış olmadınız mı?

Şaşırdım bırakmak için de kendimce sebebim var diyelim, gerçekten emojilerin açıklamasını mı yapacağız bir de ? 😊

Size iyi forumlar 😊

Back
X