- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Açıkçası şaşırdım. Kürtaja karşıtlıktan bahsetmedim aslında, sadece yasal prosedüre uymamaktan bahsetmiştim. Demek ki uymayan varmış. ŞaşırdımSoramazsin diye bir video serisi var. Oraya bir jinekolog çıkmıştı. Ben kurtaj yapiyorum, kadin bedeni kadina aittir demisti. Adi soyadi her seyi belliydi. Meslektaslarindan bu sekilde tercih edenler de var demek ki.
Evet konuyu okudukça gördüm maalesef.Evlilik icinde de tecavuz yasaniyor. Anlasilabilecek insanlar degillermis ne ailesi ne eşi.
Biliyor mu yani?Gittim yapamayız bişey dediler jinekoloğa git dediler oraya gittim imza lazım imza atmam dedi o pislik zaten şehir dışında gelmem diyor
Bi dk bi dk sen az önce öğrenirse benden alır bunu da doğursam da bana vermez dedin, simdi de biliyor diyorsun???Gittim yapamayız bişey dediler jinekoloğa git dediler oraya gittim imza lazım imza atmam dedi o pislik zaten şehir dışında gelmem diyor
Ya yalan çünkü eminim kıs kıs gülüyordur şimdi aa nasıl üzülüyorlar diye çocukcaBi dk bi dk sen az önce öğrenirse benden alır bunu da doğursam da bana vermez dedin, simdi de biliyor diyorsun???
Ciddi misiniz? Öyle mi dedi? Ben yorumlara bakamadım tam olarak. Yetişemedim, kopuk kopuk gördükçe yazıyordum.Bi dk bi dk sen az önce öğrenirse benden alır bunu da doğursam da bana vermez dedin, simdi de biliyor diyorsun???
Hayır sakın ya yapmayın bunuuİp adresinden seni bulacaklar ve kurtaracaklar merak etme
Ciddi misiniz? Öyle mi dedi? Ben yorumlara bakamadım tam olarak. Yetişemedim, kopuk kopuk gördükçe yazıyordum.
Ama böyle dediyse…
Evet, en başında buna benzer bir sey söyledi.Ciddi misiniz? Öyle mi dedi? Ben yorumlara bakamadım tam olarak. Yetişemedim, kopuk kopuk gördükçe yazıyordum.
Ama böyle dediyse…
Burda düşük yapmanız için kimse fikir verip te günahınıza ortak olmak istemez.Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Yapıcaz.Hayır sakın ya yapmayın bunuu
Çünkü konu ilerledikçe yazıyor senaryoyu bastan tasarlamamış ayrintilariBi dk bi dk sen az önce öğrenirse benden alır bunu da doğursam da bana vermez dedin, simdi de biliyor diyorsun???
İp den buluncagını duyunca fıt fıt …Ay öf be
Hamile olduğunuzdan nasıl emin oldunuz? Sadece regl gecikmesi mi test mi yaptırdınız? Doğuda mı yaşıyorsunuz, sadece doğulu musunuz? Doğulu ama batı şehirlerinden birinde yaşıyorsanız özel muayenede aldırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz ama ücreti yüksek gelebilir. Doğuda iseniz (küçük bir yerse) muhtemelen aldırdığınızı herkes duyacaktır. Ayrıca ileride hamile kaldığınızda dr soracaktır daha önce kürtaj olup olmadığınızı eşinize bu durumu açıklamanız gerekecek. Yine aynı şekilde aileniz bu kadar tutucu ise kızlık zarını problem eden biriyle evleneceksiniz o zaman ne yapacaksınız? Diktirecek misiniz? Peki bir gün ortaya çıkarsa ne olacak? Bütün yalanlar elinizde patlayacak. Olay gerçekten tecavüz ise ihbarda bulunmak dışında bir çıkar yolunuz yok, hem tecavüzcünüz bu olay yanına kar kaldığı için cesaret bulup başka kadınlara da bunu yapamaz, bir şekilde bedelini öder. Evde düşük yaparsanız zehirlenebilirsiniz, kanamanız durmayabilir vs vs. Sizi hastaneye götürdüklerinde yine ortaya çıkacak yani. Arkadaşların da dediği gibi bir an evvel adli mercilere başvuruda bulunun. AMA olay tecavüz değilse, sevgilinizden hamile kaldıysanız ve su an evliliğiniz mümkün değilse sevgiliniz ile bir kadın doğum uzmanına gidin. Şunu da eklemek istiyorum sevgili kk üyeleri 1-2 ay önce bir kadın doğumcu arkadaşım (küçük bir şehirdeyiz) o kadar çok kızlık zarı dikimi yapıyoruz ki aklınız hayaliniz durur demişti, herkes de tecavüze uğradım, istemeden oldu vs diyormuş (yersen). Yalanla dolanla hayat sürmez, sürdürmeyin.Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?