• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde düşük yapmak istiyorum acil

Kaynananı ara anlat. Aranız iyi değil zaten bunu dogursam benden alır yine sen bakarsın de.

Soramazsin diye bir video serisi var. Oraya bir jinekolog çıkmıştı. Ben kurtaj yapiyorum, kadin bedeni kadina aittir demisti. Adi soyadi her seyi belliydi. Meslektaslarindan bu sekilde tercih edenler de var demek ki.
Açıkçası şaşırdım. Kürtaja karşıtlıktan bahsetmedim aslında, sadece yasal prosedüre uymamaktan bahsetmiştim. Demek ki uymayan varmış. Şaşırdım 😊

Yine de peşine düşülürse dr hanımın başı ağrıyabilir maalesef 😔

Neyse konumuz bu değil dağıtmayayım 🥰🙏🏻

Gittim yapamayız bişey dediler jinekoloğa git dediler oraya gittim imza lazım imza atmam dedi o pislik zaten şehir dışında gelmem diyor
Bi dk bi dk sen az önce öğrenirse benden alır bunu da doğursam da bana vermez dedin, simdi de biliyor diyorsun???

Bende anlamaya çalışıyorum ama sanki yerine oturmayan bir şeyler var ya en azından karakola jandarmaya gidin sığının yaşınız reşit adres bilgisi ve tüm bilgilerinizi gizletin

Bi dk bi dk sen az önce öğrenirse benden alır bunu da doğursam da bana vermez dedin, simdi de biliyor diyorsun???
Ya yalan çünkü eminim kıs kıs gülüyordur şimdi aa nasıl üzülüyorlar diye çocukca🤷‍♀️

İsminizi bile değiştirebilirsiniz, niye polise gitmemek için direniyorsunuz??? Sizin seçenekleriniz hep ölmek, buradakiler yaşaman için kaçış yolun var dene madem diyor?

Konu sahibi, eğer bu konu gerçek ise sana şunu söylüyorum resmi nikahın varken hiçbir doktor ve kurum sana kürtaj yapmaz. Hiçbir ilaçla geldiğin bu süre boyunca büyümüş olan çocuğu dü-şü-re-mez-sin. Kürtaj şart. Parça kalabilir, kan kaybından ölebilirsin. Daha önce doğum yapmış biri olarak bunu bilmen gerekir.

Yapacağın şey ya ailene bunu açıklayacaksın. Öldürürler diyorsun ama ne olacağını bilemezsin durumu kabullenip sana yardım da edebilirler şansını denemelisin. Ya da eşin olacak adamı bi şekilde ikna etmelisin. Madem o seni kandırdı sen de onu ne yap ne et kandır.

Üçüncü şey ise yalan ihtimaline karşı Kazen Kazen ve Mune Mune alarmı :işsiz:

Ciddi misiniz? Öyle mi dedi? Ben yorumlara bakamadım tam olarak. Yetişemedim, kopuk kopuk gördükçe yazıyordum.

Ama böyle dediyse… :işsiz:

Ay öf be 😤😤😤

Eklentiler

• 037E78AB-96C9-436A-8C0C-242A78D88935.webp
    037E78AB-96C9-436A-8C0C-242A78D88935.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 219
Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Burda düşük yapmanız için kimse fikir verip te günahınıza ortak olmak istemez.

Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Hamile olduğunuzdan nasıl emin oldunuz? Sadece regl gecikmesi mi test mi yaptırdınız? Doğuda mı yaşıyorsunuz, sadece doğulu musunuz? Doğulu ama batı şehirlerinden birinde yaşıyorsanız özel muayenede aldırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz ama ücreti yüksek gelebilir. Doğuda iseniz (küçük bir yerse) muhtemelen aldırdığınızı herkes duyacaktır. Ayrıca ileride hamile kaldığınızda dr soracaktır daha önce kürtaj olup olmadığınızı eşinize bu durumu açıklamanız gerekecek. Yine aynı şekilde aileniz bu kadar tutucu ise kızlık zarını problem eden biriyle evleneceksiniz o zaman ne yapacaksınız? Diktirecek misiniz? Peki bir gün ortaya çıkarsa ne olacak? Bütün yalanlar elinizde patlayacak. Olay gerçekten tecavüz ise ihbarda bulunmak dışında bir çıkar yolunuz yok, hem tecavüzcünüz bu olay yanına kar kaldığı için cesaret bulup başka kadınlara da bunu yapamaz, bir şekilde bedelini öder. Evde düşük yaparsanız zehirlenebilirsiniz, kanamanız durmayabilir vs vs. Sizi hastaneye götürdüklerinde yine ortaya çıkacak yani. Arkadaşların da dediği gibi bir an evvel adli mercilere başvuruda bulunun. AMA olay tecavüz değilse, sevgilinizden hamile kaldıysanız ve su an evliliğiniz mümkün değilse sevgiliniz ile bir kadın doğum uzmanına gidin. Şunu da eklemek istiyorum sevgili kk üyeleri 1-2 ay önce bir kadın doğumcu arkadaşım (küçük bir şehirdeyiz) o kadar çok kızlık zarı dikimi yapıyoruz ki aklınız hayaliniz durur demişti, herkes de tecavüze uğradım, istemeden oldu vs diyormuş (yersen). Yalanla dolanla hayat sürmez, sürdürmeyin.

Back
X