- 19 Aralık 2014
- 6.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.148
- 748
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Doğruysa, hayatınızı kurtaracaklar, öyle ya da böyle. Yaşayacaksınız ki bizim için önemli olan şey bu şu an.Yapıcaz.
Özel klinikler var bazı doktorların yaptıgı.Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum
Hayır bilmiyoruz. Öğrenmeye çalışıyoruz. Gerçekse konu sahibinin hayatını kurtarmak için ip adresinden yeri bulunup polisten yardım almalı.Arkadaşlar yani konu sahte yalan dimi
Ben gerekli mercilere bildirdim kendi hesabımı verdim bakıyorlar abim avukat şuan karakoldaHayır sakın ya yapmayın bunuu
Bana düşük ilacı konusunda yardım eder misiniz lütfen çok mecburumm
Bazen insan o kadar mecbur kalıyor inan ki ben tecavüze uğradım tehdit edilerek ve hamile kaldım şimdi yana yakıla ilaç arıyorum yoksa ailem beni öldürecek bulamıyorum doktor vermiyor eczane satmıyor internetten l çok pahalı ve güvenmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum 7 haftalık odlu inithar edeceğim sanırım.
Gerçekten soğan kürü ile mi düşük yaptı emin misiniz?
Dünden beri bir sürü konuya yazmış konu sahibi…Ya şu an moralim sıfır oldu kolay düşmez dediğiniz için bol bol soğan suyu içeceğim başka çarem yok bu hafta düştü düştü yoksa intihar edeceğim
6 dk dır arazi şu an.Ben gerekli mercilere bildirdim kendi hesabımı verdim bakıyorlar abim avukat şuan karakolda
Ben gerekli mercilere bildirdim kendi hesabımı verdim bakıyorlar abim avukat şuan karakolda
FBI open the door6 dk dır arazi şu an.
6 dk dır arazi şu an.
Konunun başında haberi yok diye yazmıştınız yanlış mı hatırlıyorum????Gittim yapamayız bişey dediler jinekoloğa git dediler oraya gittim imza lazım imza atmam dedi o pislik zaten şehir dışında gelmem diyor
bana bir ergenin eğlenmesi gibi değil de, başka sebeplerden düşük yapmak isteyen birisi var gibi geliyor. umarım tüm bu hikaye doğru değildir
Gerçekse felaketDünden beri bir sürü konuya yazmış konu sahibi…
Neler oluyor yahu! Of!
Bence de.... Çünkü nereden baksan tutarsızlıkbana bir ergenin eğlenmesi gibi değil de, başka sebeplerden düşük yapmak isteyen birisi var gibi geliyor. umarım tüm bu hikaye doğru değildir
Ben baştan sona sakin kafayla okuyamadım, gördükçe yorum yazdım dediğim gibi. Çok tutarsızlıklar var ama uyuşan şeyler de var. Yani az önce diğer konulara yazdıkları beni bi düşündürmedi değil.Gerçekse felaket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?