- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Buranın en çok psikiyatriste ihtiyacı var farkındasın değil mi?Ben baştan sona sakin kafayla okuyamadım, gördükçe yorum yazdım dediğim gibi. Çok tutarsızlıklar var ama uyuşan şeyler de var. Yani az önce diğer konulara yazdıkları beni bi düşündürmedi değil.
Başım ağrıyor resmen çorba oldu her şey.
Baştan bi okumaya çalışacağım
Canım panik ayrı bir şey en büyük tutarsızlığı şu; intihar edicem diyor tek çarem bu ama kaç kurtul diyenlere öldürürler diyor ikiside ölmek değil mi?Bazen panikken bile konuştuğumuz şeyleri karıştırabiliriz bence arkadaşta öyle yoksa diğer konulara neden böyle yorum yapsın
Safligima da denk gelmiş olabilir ama bence fena bı gerçek bu mesele
7 haftalıkmışYorumları okumadan endişeyle hemen yorum yazmıştım. Of.
Kardeşim, 17 imde evlendim diyorsun. Bu ayrı bir suç. Gözünü seveyim git şikayetçi ol.
Zorla ilişkiye girdiğini söyle, muayenen yapılsın, zorlanma, travma belirti ve izlerini görür fark eder doktorlar. Git raporunu al.
Sonra da şikayetçi ol.
Sakın evde kendi başına bir şey yapma. Canından olursun.
Kaç gün oldu ilişki yaşanalı??
Bhcg baktır en azından bi hamile olup olmadığın dahi belli değil şu an.
Saçma bir şey yapma sakın, kanaman olabilir. Lütfen ablacım, lütfen.
Seni çok üzerlerAma diğer konulara neden aynı şeyler yazsın ki hikaye olsa bende ona takıldım şimdi
Öyle tabi ki canım ama ne bliyim ya ikiside aynı şey ama öldürülmek ve çaresizce ölümü secmek bence ayrıCanım panik ayrı bir şey en büyük tutarsızlığı şu; intihar edicem diyor tek çarem bu ama kaç kurtul diyenlere öldürürler diyor ikiside ölmek değil mi?
Uzuyolar zatenSeni çok üzerler
Bilmiyorum ben şikayet ettim bakalım göreceğizÖyle tabi ki canım ama ne bliyim ya ikiside aynı şey ama öldürülmek ve çaresizce ölümü secmek bence ayrı
Bı de yaş küçük fena panik yapmış
Hamilelik gerçek olabilir, ama hikaye yalan. Kocasından hamile kaldı diye ailesi öldürecek, ama aynı aile boşatıyor da. Ki anlattığı yapıda boşanma yok. 5.sınıf töre dizisi yazdı resmen 2 dk da.Ama diğer konulara neden aynı şeyler yazsın ki hikaye olsa bende ona takıldım şimdi
Bence de kesinlikle hamile ve büyük bir çıkmazda. Belki de kürtaj olacak parası yok böyle bir hikaye uydurdu, kendi düşürmeye çalışıyorÖyle tabi ki canım ama ne bliyim ya ikiside aynı şey ama öldürülmek ve çaresizce ölümü secmek bence ayrı
Bı de yaş küçük fena panik yapmış
Çok iyi yaptınn canımBilmiyorum ben şikayet ettim bakalım göreceğiz
Sen de malum aldatma konusunu hatırlıyor musun? G.K. İsimli bir üyeydiSeni çok üzerler
Abla açıkçası diğer konulardaki yorumlarını görünce ben de bi acaba demedim değil. Gerçek olma ihtimali arttı gözümdeSeni çok üzerler
Hamilelik gerçek olabilir, ama hikaye yalan. Kocasından hamile kaldı diye ailesi öldürecek, ama aynı aile boşatıyor da. Ki anlattığı yapıda boşanma yok. 5.sınıf töre dizisi yazdı resmen 2 dk da.
Doğu'da hiç bulunmadim yapısı yasantisinu bilmem ama goruyoruz haberlerde olablr diye de geçiyor içimdenHamilelik gerçek olabilir, ama hikaye yalan. Kocasından hamile kaldı diye ailesi öldürecek, ama aynı aile boşatıyor da. Ki anlattığı yapıda boşanma yok. 5.sınıf töre dizisi yazdı resmen 2 dk da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?