Evde düşük yapmak istiyorum acil

Gerçekten polise şikayet etmekte fayda var gibi ettiyseniz büyük sevap
Benim müsait olsam ederdim ama malesef koşardım bu meselenjn peşinden

Bazen panikken bile konuştuğumuz şeyleri karıştırabiliriz bence arkadaşta öyle yoksa diğer konulara neden böyle yorum yapsın
Safligima da denk gelmiş olabilir ama bence fena bı gerçek bu mesele

Buranın en çok psikiyatriste ihtiyacı var farkındasın değil mi? Bence ona göre tercihlerini yapmalısın Hiç okuma otrera. Gayet fake. Bir söylediği bir söylediğini tutmuyor.

Bazen panikken bile konuştuğumuz şeyleri karıştırabiliriz bence arkadaşta öyle yoksa diğer konulara neden böyle yorum yapsın
Safligima da denk gelmiş olabilir ama bence fena bı gerçek bu mesele
Canım panik ayrı bir şey en büyük tutarsızlığı şu; intihar edicem diyor tek çarem bu ama kaç kurtul diyenlere öldürürler diyor ikiside ölmek değil mi?

7 haftalıkmış

Canım panik ayrı bir şey en büyük tutarsızlığı şu; intihar edicem diyor tek çarem bu ama kaç kurtul diyenlere öldürürler diyor ikiside ölmek değil mi?
Öyle tabi ki canım ama ne bliyim ya ikiside aynı şey ama öldürülmek ve çaresizce ölümü secmek bence ayrı
Bı de yaş küçük fena panik yapmış

Ama diğer konulara neden aynı şeyler yazsın ki hikaye olsa bende ona takıldım şimdi
Hamilelik gerçek olabilir, ama hikaye yalan. Kocasından hamile kaldı diye ailesi öldürecek, ama aynı aile boşatıyor da. Ki anlattığı yapıda boşanma yok. 5.sınıf töre dizisi yazdı resmen 2 dk da.

Öyle tabi ki canım ama ne bliyim ya ikiside aynı şey ama öldürülmek ve çaresizce ölümü secmek bence ayrı
Bı de yaş küçük fena panik yapmış
Bence de kesinlikle hamile ve büyük bir çıkmazda. Belki de kürtaj olacak parası yok böyle bir hikaye uydurdu, kendi düşürmeye çalışıyor

Hamilelik gerçek olabilir, ama hikaye yalan. Kocasından hamile kaldı diye ailesi öldürecek, ama aynı aile boşatıyor da. Ki anlattığı yapıda boşanma yok. 5.sınıf töre dizisi yazdı resmen 2 dk da.

Köyde yaşıyorum diye imkansızlıklara vurgu yapmış oldu ama birden fazla özel hastaneye gittiğini yazdı bu kadar kolay gidiliyor mu ya

Doğu'da hiç bulunmadim yapısı yasantisinu bilmem ama goruyoruz haberlerde olablr diye de geçiyor içimden
Umarım diğer hikaye yalandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…