- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Kürtajını olduktan sonra başka ilde bir sığınma evine gitmek istediğini söylersin, durumu anlatırsın. sen yeter ki iste.Çıksam da ölümdür benim için bulurlar illa ki hastane kayıtlarından buldular bir kadını bizim aşiretten ve kan döküldü başka ilde buldular
Adım atacak gücüm kalmadı artık önce denedim kaçmayı yapamadım kiİntihar edecek kadar gözünüzü kararttınız ancak kurtuluşunuz için ufakta olsa umudun peşinden gitmeye niyetiniz yok. Oldukça garipmadem ölümü göze aldınız, çocuğunuzunuda alın gidin bir şansınız olur
Ya hepsi şikayet et diyor edemem niye anlamıyorsunuz tek çarem düşürmekAy delireceğim hala ölüm diyorSenin sana muhtaç bir çocuğun varrr! Kaç kişi sana yol göstermeye çalışıyor hepsine hayır olmaz olmaz diyorsun. Umarım konu gerçek değildir.
Eee onlar öldürmeden ben kendimi öldüreyim mi diyorsun ne diyorsun anlamadım ki aşiret öldürünce korkuyorsun kendi kendini öldürünce korkmuyor musun ölümdenÇıksam da ölümdür benim için bulurlar illa ki hastane kayıtlarından buldular bir kadını bizim aşiretten ve kan döküldü başka ilde buldular
Evet hatırladıgım kadarıyla intihar edecekler diye ip adreslerinden bulunmuşlardı ve alakasız insanlar cıkmıştıYok kuzum sana bir şey demedim. Konu sahibi bizim söylediğimiz her öneriye yeni bir şeyle karşı çıkıyor. Habire yeni bir bilgi geliyor. Onu diyorum.
Kaç senedir sitedeyiz, kaç kez gördük böyle, yeri geldi sabaha kadar uyumadık tüm site üyeleri olarak. Kazen bey bile uğraştı. Ve hepsinin sonucunu biliyorsunuz.
O yüzden gelişmeleri gördükçe acaba demedim değil.
Bana kızmayın üyeler, gerçekten taş kalpli değilim.
Sadece insan ister istemez tereddüt ediyor geçmişten dolayı.
Soramazsin diye bir video serisi var. Oraya bir jinekolog çıkmıştı. Ben kurtaj yapiyorum, kadin bedeni kadina aittir demisti. Adi soyadi her seyi belliydi. Meslektaslarindan bu sekilde tercih edenler de var demek ki.Olmaz canım, resmi nikahı olduğu için eş imzası şart. Yani legal yollarla hiçbir hekim yapmaz diye düşünüyorum. Suç çünkü.
Tabi hukuki süreç işin içine girince nasıl olur bilmiyorum. Eğer zorlamayı raporlarla ispat ederse, kürtaja izin çıkar mı? Hukuk bilgisi olan arkadaşlarımız aydınlatın bizi nolur
Düzgün okur musun lütfen kaç yardım iste de dendi, sağlık ocağına git derdini anlat yönlendirsinler de dendi. Ölüm korkun yoksa ki yok gibi o zaman savaşmayı dene.Ya hepsi şikayet et diyor edemem niye anlamıyorsunuz tek çarem düşürmek
Ne diyorsun ya senİşte ne gerek var o kadar hengameye bide kaçtım diye başka canlar yansın intihar ederim biter
Aynen haklısın kafayı yedim galiba en iyidi sessizce halletmek korkmuyorum bu şerefi de onlara yasatmicamEee onlar öldürmeden ben kendimi öldüreyim mi diyorsun ne diyorsun anlamadım ki aşiret öldürünce korkuyorsun kendi kendini öldürünce korkmuyor musun ölümden
Ya dalga mı geçiyosun sana evde tek basına düsürmen imkansız diyoruz. Rahminde parça kaldığı an ölürsün. Git eski eşini ikna et aldırın. Allah Allah madem ailen bu kadar tutucu ne ara seni boş buldu da tecavüz etti bu adam her şeyin birbiriyle celiskili. Ölümü göze alıyorsun ama kaçmayı alamıyorsun.Ya hepsi şikayet et diyor edemem niye anlamıyorsunuz tek çarem düşürmek
Ya hepsi şikayet et diyor edemem niye anlamıyorsunuz tek çarem düşürmek
Gittim yapamayız bişey dediler jinekoloğa git dediler oraya gittim imza lazım imza atmam dedi o pislik zaten şehir dışında gelmem diyorDüzgün okur musun lütfen kaç yardım iste de dendi, sağlık ocağına git derdini anlat yönlendirsinler de dendi. Ölüm korkun yoksa ki yok gibi o zaman savaşmayı dene.
İp adresinden seni bulacaklar ve kurtaracaklar merak etmeAynen haklısın kafayı yedim galiba en iyidi sessizce halletmek korkmuyorum bu şerefi de onlara yasatmicam
Yapabilir miyim kiSesinizi duyurun, sosyal medya hesabı açın, yaşadıklarınızı anlatın polise gidin. Gerekirse yepyeni bir isimle yeni bir hayata başlayın. Her şeye yok demeyin lütfen.
Evlilik icinde de tecavuz yasaniyor. Anlasilabilecek insanlar degillermis ne ailesi ne eşi.Yaşından dolayı söylemedim.Zaten hâlâ evli olduğu kişi tarafından tecavüze uğraması ve böyle yollarla düşük yapmaya kalkması dolayısı ile söyledim.Kendi canına bisey olmasın diye.O pislikle anlaşıp istemezse kürtaj yaptırsin böyle yollara başvurmasın diye söyledim.
Sosyal medyanın gücünü küçümseme, twitter hesabı aç, yayılmasını sağlarız.Yapabilir miyim ki
Ya bu konu iyice başıma ağrılar girmesine neden oldu.Gittim yapamayız bişey dediler jinekoloğa git dediler oraya gittim imza lazım imza atmam dedi o pislik zaten şehir dışında gelmem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?