Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Ya boşanacaksınız ya da gidip tedavi olacaksınız.
Başka seçenek yok.

Israrla düşünmüyorum
Bu kadar şey tesadüf mü diye düşünüyorum

Tövbe yarebbim. Önce düşüncelerinin saçma olduğunu kabul etmen lazım.

Psikitariste gidicen gerekirse o seni psikologa yönlendirir.

Bu bana ancak şunu düşündürür. Eşinizin hayatında biri var. Ve bu kadın sizin bir şeyleri anlamanızı istiyor ve kasten ortada izler bırakıyor. Eşiniz onu bulsa neden çekmeceye ya da çocukların kıyafetlerinin arasına koysun. Bazen biz kadınlar paranoyakça düşünebiliyoruz ancak size olmayan çamaşırı evde bulmak herkese aynı şeyi düşündürür

Bende bunu soracaktım hatta tavsiyem butik aç butik

Benim gibi düşünüyorsun
Ama ortaya birşey çıkmıyor

Abooooov
Eşinizin çekmecesinde kadın çorabı ve saç vardı bir de çamaşırı de meni vardı. Bu adam en başından beri sizi aldatıyor belli ki

Bu yorumu yazan sensin, şimdide doktora git diyorsun
Latife yapmış latife

bu kadar güvenmiyorsanız ispata neden ihtiyacınız var?
hafiyecilik oynuyorsunuz resmen. eşinizin tepkisi ne? o niye çekiyor bunları?
geçenlerde bir karı koca hesap açıp su isteme kavgalarını iki ayrı bakıştan yazmışlardı. eşinizi de dinlemek isterim vallahi.

psikyatrist mi psikolog mu sorusuna cevabım, ikisine de gidin lütfen. devlet hastanesinde terapi alamazsınız ama ilacınız düzenlenir psikyatrist tarafından. terapi içinde bir psikoterapiste gidin. boşansanız da gidin boşanmasanız da gidin.

Eşinizin çekmecesinde kadın çorabı ve saç vardı bir de çamaşırı de meni vardı. Bu adam en başından beri sizi aldatıyor belli ki

Bu yorumu yazan sensin, şimdide doktora git diyorsun
Benim de doktora gitmem lazım sanırım

sizi ben de hatırladım. önceki iç çamaşırı olaylarıyla ilgili kuruntu yaptığınınızı düşündüğümü de söylemiştim.
eşyalarım minimal düzeydedir. donumun sütyenimin sayısını bilirim. hele de misafirim de gelmemişse kesinlikle aldatıldığımı düşünürdüm ki partnerime karşı oldukça güven sahibiyim.
kocanız bunu da inkar ettiğine göre ne yapmayı düşünüyorsunuz? gelecekte yine çamaşır kurcalayıp yine tanımadığınız bir çamaşır bulup kocanıza sorduğunuzda kocanız yine bilmiyorum diyecek. eee amacınız ne? boşanmıycaksanız bu çamaşır maceranıza son verin

Bu yeni olan birşey değil işte sorun burda
Daha önceki hele hamilelik, lohusalık döneminde aldığım çamaşırları hatırlayamıyorum. Yeni olan birşey olsa bilirdim ama şu an 9-10 sene önceyi hatırlayamıyorum

hamilelik için sadece bir sütyen almamışsınızdır bedenini diğer aldığınız sütyenlerle kıyaslayabilirsiniz. kocanız sizi önceden aldatmış sanırım yukarda birçok şekilde delil aradığınızı yazmışsınız eski konunuzda da sormuştum. mazinizde kocanız sizin güveninizi sarstı mı? burda herkes tedavi olun demiş ama geçmişte aldatılan bir kadınsanız mesele siz değilsiniz. güvenmiyosanız da bir vaka daha beklemeyin boşayın bitsin böyle evlilik olmaz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…