- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Acil olarak psikolojik destek almanız gerekiyorFake filan değilim
Keşke bunlar olmasaydıda bu konuları açmak zorunda kalmasaydım
Ben esime sorsam ay bu benim değil ben 90 c giyiyorum derdifakesin anladikta bu ısrar niye
Psikiyatristler bas bas bağırıyor “Doğduğunuz evdeki anne-baba ile yaşadıklarınız sizin ilerdeki hayatınızın kodlarıdır” diye. Hiç mi psikiyatriste gitmediniz. Bir sorunum var dediğinizde geçmişinize iniyorlar. Bir de o kadar sabit fikirlisiniz ki “Bir ilgisi yok” diyorsunuz. Bunu söylemek için yeterli eğitimi aldınız mı?Babam annemi aldatıp, başka bir kadınla evlenmişti yıllar önce
Ama bununla bir ilgisi yok, şu yaşanılanlarla
Yapıyoruz iste doktora git destek al diyoruzYazma cevap oku geç, bana mutlaka yardım eden gerçekten haline üzülüp yorum yapan birisi olur elbet
Bunlar olmaz normalde sen şu dua olayını bırak bak nasıl geçecekFake filan değilim
Keşke bunlar olmasaydıda bu konuları açmak zorunda kalmasaydım
İroni yaptım aslında.9 yıldır mı, bu şekildemi düşünüyorsunuz
Buda bir ihtimal
Benim değil dedi ne dicek
Oh be sonunda zeka ve mantıklı yorum geldi..Alakası var aslında, babanızla ilgili yaşadığınız travmayı atlatamamışsınız, aldatılma fikri yerleşmiş aklınıza ve babanız yüzünden eşinize de güven sorunu yaşıyorsunuz.
Dalga geçmek falan değil doğrudan tavsiye, bir uzman yardımı alın çünkü sürekli şüphe içinde yaşamak öncelikle sizi, sonra eşinizi ve evliliğinizi yıpratıyor.
Malesef geçmişindeki tranvaları hala yaşıyorsun. Şüpheciliğin güvensizliğin bu yüzden. Kız çocuklarının babalarına karşı sevgisi duygusu daha farklı olur malesef ki baban anneni aldatarak anneni ve seni terk ederek çok büyük yaralanmana sebeb olmuş. Senin insanlara güvenin yok hep bir kötülük bekliyorsun çünkü senin baban size kötülük yaptı.. Babanın yaptıklarını affetmiyorum unutmuyorsun sürekli kafanın içinde baban sizi terk etti düşüncesi var. Ben seni emin ol çok iyi anlıyorum psikolojini çok iyi biliyorum o yüzden bir an önce doktor dan yardım almalısın yoksa Yuvanı kendin yıkacaksın veya iyice durumun kötüleşecek.Kimseye güvenim yok benim, bu ailemden geliyor evet ama ben durup dururken kuruntu yapmıyorum ki. Bütün bu olanlar gerçek ve ben ispat edemiyorum
Çekmeden çorap çıkması, iç çamaşırında beyaz leke ve saç olması, facebookta prezervatif reklamı görmem, bu sütyen
Bu kadar olmaz diyorum
Yoksa herkes böyle şeyler yaşıyorda benim gibi tepki vermiyor mu
Aileden mi herşey
Haaaah, geliyor şimdi OKB.kocan seni aldatmis kadin sutyenini evde unutmus sonra kocan da ay ben bunu ne yapicam diye alip o kiyafetlerin arasina saklamis olabilir mi diye mi soruyosun bize?
İnan kocası tarafından aldatılan hiçbir kadın senin söylediklerini yaşamıyor. Eşinin seni aldattığını böyle mi anlayacaksın? Bak yazık sana cidden tamam kimseye güvenme ben de kolay kolay güvenmem ama bir doktora güven. Yoksa evladında senin gibi olacak, bunu ister misin?Kimseye güvenim yok benim, bu ailemden geliyor evet ama ben durup dururken kuruntu yapmıyorum ki. Bütün bu olanlar gerçek ve ben ispat edemiyorum
Çekmeden çorap çıkması, iç çamaşırında beyaz leke ve saç olması, facebookta prezervatif reklamı görmem, bu sütyen
Bu kadar olmaz diyorum
Aileden mi herşey
neee aslinda bunu dusunmemis miiHaaaah, geliyor şimdi OKB.
hem de büyük beden sütyen, umarim evi çok uzakta değildir de koşarak kaçarken sarkma vs olmamıştır.Seviştim ama koşa koşa sütyensiz kactım hmm çok mantıklı
Kimseye güvenim yok benim, bu ailemden geliyor evet ama ben durup dururken kuruntu yapmıyorum ki. Bütün bu olanlar gerçek ve ben ispat edemiyorum
Bu kadar olmaz diyorum
Aileden mi herşey
hadi sizin dediğinizden devam edelim, panikle bazanın altına soktu, özenle orada kaldırılmış bir grup kıyafetin içine saklayacak vakti varsa atacak vakti de vardır. yok vakti yoksa daha sonra alıp yok etmek üzere bazanın altına sokuşturevirir, geri zekalı değilse de onu ordan alır sonra.Daha önce olduğunun kesinliği yok
Büyük olduğu için o dönemdendir diye düşündüm birde çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında görünce
Evde Bayan olsa atardı evet ama insan buda sonuçta, atmayı unutup o panikle bazanın altına koymuş olamaz mı
nasıl ilgisi yok????? buna teroik yorum yapmayacağım, yani kırmızı oda da mı izlemediniz?Babam annemi aldatıp, başka bir kadınla evlenmişti yıllar önce
Ama bununla bir ilgisi yok, şu yaşanılanlarla