Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Babam annemi aldatıp, başka bir kadınla evlenmişti yıllar önce
Ama bununla bir ilgisi yok, şu yaşanılanlarla
Psikiyatristler bas bas bağırıyor “Doğduğunuz evdeki anne-baba ile yaşadıklarınız sizin ilerdeki hayatınızın kodlarıdır” diye. Hiç mi psikiyatriste gitmediniz. Bir sorunum var dediğinizde geçmişinize iniyorlar. Bir de o kadar sabit fikirlisiniz ki “Bir ilgisi yok” diyorsunuz. Bunu söylemek için yeterli eğitimi aldınız mı?
Gerçek anlamda düzelmek isteseydiniz bu kadar saçma kuşkularla huzursuzluk yaratacağınıza profesyonel destek alırdınız. Burdaki 3. Konunuz. Yardım istiyorum diyorsunuz hiç bir yorumu kabullenip kendinize çeki düzen vermiyorsunuz. Haliyle insanlar yorum yazmaktan bıktı, siz 1 arpa boy yol almıyorsunuz.
Evliliğin temeli “Güven”e dayanır. Sizde zerresi yok.
Eşiniz size nasıl katlanıyor valla hayret ediyorum. Haftada bir “Bu leke ne” “Bu sütyen kimin” sorguluyorsunuz. Ne kadar onur kırıcı bir davranış. Demek ki bu halinizi kabullendi, umursamıyor.

9 yıldır mı, bu şekildemi düşünüyorsunuz
Buda bir ihtimal
Benim değil dedi ne dicek
İroni yaptım aslında.
Çocuğunuzun dokuz yıl önceki kıyafetlerinin arasında bulduğunuz sütyeni nasıl aldatılmaya bağlarsınız?
Babanız annenizi aldattığı için sağlıklı düşünemiyorsunuz bu konuda çok açık.
Ağlayıp sızlayacak noktaya geldiyseniz, bir uzmandan yardım alın.

Hafıza problemi yaşıyor olabilir misiniz?

Ben yaşıyorum mesela.
Geçenlerde bazanın altında birkaç çamaşır buldum.
Getirmiş koymuşum unutmuşum.
Birde inceleyip aaa ne kadar güzel donlar almışım dedim.

Belki sizdeki de öyle bir şeydir?

Oh be sonunda zeka ve mantıklı yorum geldi.. Malesef geçmişindeki tranvaları hala yaşıyorsun. Şüpheciliğin güvensizliğin bu yüzden. Kız çocuklarının babalarına karşı sevgisi duygusu daha farklı olur malesef ki baban anneni aldatarak anneni ve seni terk ederek çok büyük yaralanmana sebeb olmuş. Senin insanlara güvenin yok hep bir kötülük bekliyorsun çünkü senin baban size kötülük yaptı.. Babanın yaptıklarını affetmiyorum unutmuyorsun sürekli kafanın içinde baban sizi terk etti düşüncesi var. Ben seni emin ol çok iyi anlıyorum psikolojini çok iyi biliyorum o yüzden bir an önce doktor dan yardım almalısın yoksa Yuvanı kendin yıkacaksın veya iyice durumun kötüleşecek.
Dertleşmek istersen seni dinlerim seni en iyi ben anlarım çünkü...

İnan kocası tarafından aldatılan hiçbir kadın senin söylediklerini yaşamıyor. Eşinin seni aldattığını böyle mi anlayacaksın? Bak yazık sana cidden tamam kimseye güvenme ben de kolay kolay güvenmem ama bir doktora güven. Yoksa evladında senin gibi olacak, bunu ister misin?

Kimse kocasının iç çamaşırındaki lekeleri incelemiyor. Kıyafet üzerinde saç aramıyor. Google reklamlarına takılmıyor. Çekmeceden dolaptan çıkan hatırlamadığı kıyafetlere anlamlar yüklemiyor. Bu haliyle de sizin yaşadıklarınızı yaşamıyoruz. Ve böyle tepkiler vermiyoruz.

Aldatılan kadınlar çok daha kötü şeylerle karşılaşıyor. Telefon mesajı, fotoğraf, eşinin eve gelmemesi, arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmesi. Daha somut şeyler oluyor.

Her şey aileden değil sadece sizden de. Sizin tedavi olmanız şart.

hadi sizin dediğinizden devam edelim, panikle bazanın altına soktu, özenle orada kaldırılmış bir grup kıyafetin içine saklayacak vakti varsa atacak vakti de vardır. yok vakti yoksa daha sonra alıp yok etmek üzere bazanın altına sokuşturevirir, geri zekalı değilse de onu ordan alır sonra.
Babam annemi aldatıp, başka bir kadınla evlenmişti yıllar önce
Ama bununla bir ilgisi yok, şu yaşanılanlarla
nasıl ilgisi yok????? buna teroik yorum yapmayacağım, yani kırmızı oda da mı izlemediniz?

ne duymayı bekliyorsunuz konularınızda? aldatmıyor saçamalama dense e bu ne o zaman diyorsunuz. aldatıyor dense çok kötüyüm öyle deme diyorsunuz? ne istiyorsunuz bacım?

ağlıyorum, perişanım diyorsunuz, artık burada bile ciddiyetiniz kalmamış durumda, dalgalı mesajlara da kızıyorsunuz ama mantıklı mesajları da görmezden geliyorsunuz. doktora gidin, kendiniz için gidin, evladınızın ileride zorluklar yaşamaması için gidin.
düşünsenize kızınız donları karıştıran çekmecelerde yabancı eşya arayan, ağlayan, aldatılıyorum diye düşünen ama kılını da kıpırdatmayan, sürekli bir dramada yaşayan bir anne var. bu anneye burada bile yorumlar sertleşmişken eşinin "yok karıcım o sütyen de benim değil, donumdaki leke mi? haa ayrandır yaaa aşkım" diye sakin cevap verdiğini sanmıyorum.
kendinizi düşünmüyorsanız o kızı düşünün ve doktora gidin artık.

Bence size aittir kim akil edecek de sizin çocuğun bebeklik kıyafetleri arasina ic camasiri tıkıştıracak!
Dalga da geçmiyorum ben de bazen bir sey görüp aa ben bunu unutmusum ne zaman almistim ki dediğim oluyor (ki bekarim esyalarimi karistiracak kimse yok yani). Her seyi kafaya takarsaniz hasta olursunuz bence bir destek alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…