- 11 Eylül 2020
- 2.174
- 551
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Bence size aittir.Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
Herşey de bize mi denk geliyor anlamıyorumEşiniz sizi aldatıyor
Net
Kurtulsun adam artık
Hiç hatırlamıyorum böyle bir iç çamaşırıBence size aittir.
Esinizin çamaşırındaki leke, size ait olmayan çoraptan sonra yine size ait olmayan bir çamaşır.. Bence evren size bir şeyler anlatmaya çalışıyor.Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Yoo eşiniz sizi en baştan beri aldatıyordu işteHerşey de bize mi denk geliyor anlamıyorum
Ya bakın ben bu konuma yorum istiyorum, şu an şaka kaldırıcak Dalga geçilicek bir durumda değilimEsinin donlarini inceleyen arkadas mi bu? Yanlis hatirliyor olabilirim
Bunun üzerinden çok zaman geçmiş size ait olabilir ve siz hatırlamıyor olabilirsiniz kafanıza takmayınEve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Psikolojik yardim almanizi oneririmYa bakın ben bu konuma yorum istiyorum, şu an şaka kaldırıcak Dalga geçilicek bir durumda değilim
Böyle düşünüyorsunuz gerçekten, ciddi bir yorum istiyorumYoo eşiniz sizi en baştan beri aldatıyordu işte
Bulduğunuz tüm deliller bunu gösterdi zaten şimdiye kadar
Peki şimdi planınız ne onu konuşalım hadi
Fark edilmesin diye koymuş işteTabi ki size ait. Başka bir kadına ait olsa 9 yıl önce doğum yaptığınız bebeğinizin kıyafetlerinin arasına mi koyar?
Ciddi yorum yaptım işteBöyle düşünüyorsunuz gerçekten, ciddi bir yorum istiyorum
Esinin donlarini inceleyen arkadas mi bu? Yanlis hatirliyor olabilirim