Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Tek bir sey yazayim..Aslinda butun bu kurgunun nedeni biraz sevgi istemen.Sevgiye ac olman..
Sen sadece umursanmak istiyorsan.Birilerinin seni duymasini,seninle iletisime gecmesini arzu ediyorsun.
Kendini dinlettirmek,fikirlerine beyan etmek ve onemsenmek icin durdurulamaz bir aclik hissediyorsun
.Aslinda bu konularinin cogu hayal urunu bence.Kadinlarin bam telini bildigin icin surekli aldatma kuskusu uzerinden beslenen konularla geliyorsun.Bu ilgi sana cazip geliyor..Onemli oldugunu hissettiriyor.
Tek ihtiyacin olan sevgi.Ama acligini da boyle konularla gideremezsin..
Sen degil,cevrende sana bir lokma sevgiyi cok goren insanlar utansin..(artik esin mi,ailen mi...Seni bu denli kim yipratmissa o utansin)

Bak,artik sende anlamis oldun..

hamilelik için sadece bir sütyen almamışsınızdır bedenini diğer aldığınız sütyenlerle kıyaslayabilirsiniz. kocanız sizi önceden aldatmış sanırım yukarda birçok şekilde delil aradığınızı yazmışsınız eski konunuzda da sormuştum. mazinizde kocanız sizin güveninizi sarstı mı? burda herkes tedavi olun demiş ama geçmişte aldatılan bir kadınsanız mesele siz değilsiniz. güvenmiyosanız da bir vaka daha beklemeyin boşayın bitsin böyle evlilik olmaz olsun
Aldatılmadım, yani birşey yakalamadım. Bu tarz şeyler oldu
İç çamaşırında leke, facebookta prezervatif reklamı, bazen kıyafetinde saç(benim yada kızımın saçına benziyor)
Bilmiyorum işte bu tarz şeyler. Unutamıyorum, güvenemiyorum

Doğum yaptığınız zaman almışsızdir. Bulandirmayin içinizi eğer başka yaşadığınız guvensizlikler yoksa.

Bu arada böyle şeyleri asla eşinize sormayın. Ne cevap bekliyorsunuz ki ?

İç çamaşırında leke, facebookta prezervatif reklamı, bazen kıyafetinde saç(benim yada kızımın saçına benziyor)

Ama bunlar hep normal şeyler. Kuşkucu biri misiniz ? Herhangi bir psikolojik teşhisiniz var mı ?

Eşinizi bu tür durumlara itmiş oluyorsunuz.

Sütyen bulsa bile insan , emin olmadan eşine sormaz ki ?

Tek bir sey yazayim..Aslinda butun bu kurgunun nedeni biraz sevgi istemen.Sevgiye ac olman..
Sen sadece umursanmak istiyorsan.Birilerinin seni duymasini,seninle iletisime gecmesini arzu ediyorsun.
Kendini dinlettirmek,fikirlerine beyan etmek ve onemsenmek icin durdurulamaz bir aclik hissediyorsun
.Aslinda bu konularinin cogu hayal urunu bence.Kadinlarin bam telini bildigin icin surekli aldatma kuskusu uzerinden beslenen konularla geliyorsun.Bu ilgi sana cazip geliyor..Onemli oldugunu hissettiriyor.
Tek ihtiyacin olan sevgi.Ama acligini da boyle konularla gideremezsin..
Sen degil,cevrende sana bir lokma sevgiyi cok goren insanlar utansin..(artik esin mi,ailen mi...Seni bu denli kim yipratmissa o utansin)

Bak,artik sende anlamis oldun..
Bu konuların hiç birisi hayal ürünü değil. Hepsini yaşadım. Ve bu kadar çok üst üste gelen şeylerin tesadüf olmadığını düşünüyorum
Evet ailemde aldatılma olayı yaşadım, annemin aldatılması gibi
Sevgi açlığım hep vardı, ailemden gelen
Güven sorunum olduğu için eşimin dört dörtlük olmasını istiyorum. Hiç bir şüpheye düşürecek davranışı olmasın istiyorum.

Sende mi bu tarz birşey yaşadın
Bütün bunlar normal diyorsun doğru mu anladım?
Tedavi olmazsan hayatın kabusa dönecek. Evet bende yaşadım benim babamda annemi defalarca aldattı.. Ben kendim ergenlikte doktora gittim sonra psikoloji kitaplarına yoğunlaştım.. Kitaplara ve doktorlara hala ihtiyacım var.

çamaşır sizin alacağınız tarzda mı onu düşünün birde bebeğinizin kıyafetlerinin arasından çıkmış olması ve büyük beden olması hamilelik döneminde almış olabileceğinizi düşündürdü bana ya da o dönemde belki ablanız anneniz falan getirmiştir benim aklıma gelmezdi şahsen böyle senaryolar bilemedim pek

İyide bunlar normal değil mi hemen hemen herkesin iç camasirinda leke olabilir hepimizin başına geliyor.

Facebookda çıkan reklam da normal bizlerede bir sürü saçma sapan reklamlar cikiyor ki sosyal medyalarda ki reklamlar SADECE eşiniz baktığı için çıkmaz arkadaşları bile baksa çıkar.

Sutyen belki sizindir unutmuşsunuz dur bazen benim bile unuttuğum camasarilarim cikiyor dolaptan ,yada çamaşır serdiginizde belki üst katlardan sizin camasirlara düşüp takıldı sizde o an onuda topladiniz buda olabilir.

OKB yi besliyorsun, yapma.
Konu sahibi çamaşırın kendisine ait olmadığından emin olduğu için böyle bir çıkarım yaptım 🙃 çünkü bir yakınım yaşamıştı bu rezaleti maalesef. Adamın sevgilisi eve her geldiğinde bir iz bırakıp gidiyormuş, kadın o kadar konduramamış ki çok geç anlamış. Yoksa bu kadar güvensiz olmak her şeyi bu kadar incelemek hayatı kendine de karşındakine de zehir etmek elbette ki çok yanlış. Güvenmiyorsam boşanırım, boşanmıyorsam güveniyorumdur. Yanlış yapıyorsa zaten bir gün karşıma çıkar. Her dakika acabalarla yaşanmaz ki.

Konu sahibi çamaşırın kendisine ait olmadığından emin olduğu için böyle bir çıkarım yaptım 🙃 çünkü bir yakınım yaşamıştı bu rezaleti maalesef. Adamın sevgilisi eve her geldiğinde bir iz bırakıp gidiyormuş, kadın o kadar konduramamış ki çok geç anlamış. Yoksa bu kadar güvensiz olmak her şeyi bu kadar incelemek hayatı kendine de karşındakine de zehir etmek elbette ki çok yanlış. Güvenmiyorsam boşanırım, boşanmıyorsam güveniyorumdur. Yanlış yapıyorsa zaten bir gün karşıma çıkar. Her dakika acabalarla yaşanmaz ki.
Adam kaynanasının üstünde yaşıyor ama. Afedersin osursa duyarlar. 😂 Onlar görmese komşu görür bakkal çakkal görür.

Şu an için evet ama 9 sene önce nasıl bir iç çamaşırı aldığımı hatırlamıyorum bunun için açtım konuyu zaten
Bebek kıyafetlerinin içinden çıkmasa, şuan günlük kullandığım çamaşırların arasından çıksaydı çok farklı düşünürdüm ama
Gerçi hala şüphelerim devam ediyor

X