- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.340
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Aldatılmadım, yani birşey yakalamadım. Bu tarz şeyler olduhamilelik için sadece bir sütyen almamışsınızdır bedenini diğer aldığınız sütyenlerle kıyaslayabilirsiniz. kocanız sizi önceden aldatmış sanırım yukarda birçok şekilde delil aradığınızı yazmışsınız eski konunuzda da sormuştum. mazinizde kocanız sizin güveninizi sarstı mı? burda herkes tedavi olun demiş ama geçmişte aldatılan bir kadınsanız mesele siz değilsiniz. güvenmiyosanız da bir vaka daha beklemeyin boşayın bitsin böyle evlilik olmaz olsun
Aldatılmadım, yani birşey yakalamadım. Bu tarz şeyler oldu
İç çamaşırında leke, facebookta prezervatif reklamı, bazen kıyafetinde saç(benim yada kızımın saçına benziyor)
Bilmiyorum işte bu tarz şeyler. Unutamıyorum, güvenemiyorum
Bu konuların hiç birisi hayal ürünü değil. Hepsini yaşadım. Ve bu kadar çok üst üste gelen şeylerin tesadüf olmadığını düşünüyorumTek bir sey yazayim..Aslinda butun bu kurgunun nedeni biraz sevgi istemen.Sevgiye ac olman..
Sen sadece umursanmak istiyorsan.Birilerinin seni duymasini,seninle iletisime gecmesini arzu ediyorsun.
Kendini dinlettirmek,fikirlerine beyan etmek ve onemsenmek icin durdurulamaz bir aclik hissediyorsun.Aslinda bu konularinin cogu hayal urunu bence.Kadinlarin bam telini bildigin icin surekli aldatma kuskusu uzerinden beslenen konularla geliyorsun.Bu ilgi sana cazip geliyor..Onemli oldugunu hissettiriyor.
Tek ihtiyacin olan sevgi.Ama acligini da boyle konularla gideremezsin..
Sen degil,cevrende sana bir lokma sevgiyi cok goren insanlar utansin..(artik esin mi,ailen mi...Seni bu denli kim yipratmissa o utansin)
Bak,artik sende anlamis oldun..
Tedavi olmazsan hayatın kabusa dönecek. Evet bende yaşadım benim babamda annemi defalarca aldattı.. Ben kendim ergenlikte doktora gittim sonra psikoloji kitaplarına yoğunlaştım.. Kitaplara ve doktorlara hala ihtiyacım var.Sende mi bu tarz birşey yaşadın
Bütün bunlar normal diyorsun doğru mu anladım?
Aman ha sakınDaha da ileriye taşıdım paranoyaklığı
OKB yi besliyorsun, yapma.Daha da ileriye taşıdım paranoyaklığı
İyide bunlar normal değil mi hemen hemen herkesin iç camasirinda leke olabilir hepimizin başına geliyor.Aldatılmadım, yani birşey yakalamadım. Bu tarz şeyler oldu
İç çamaşırında leke, facebookta prezervatif reklamı, bazen kıyafetinde saç(benim yada kızımın saçına benziyor)
Bilmiyorum işte bu tarz şeyler. Unutamıyorum, güvenemiyorum
Konu sahibi çamaşırın kendisine ait olmadığından emin olduğu için böyle bir çıkarım yaptımOKB yi besliyorsun, yapma.
Adam kaynanasının üstünde yaşıyor ama. Afedersin osursa duyarlar.Konu sahibi çamaşırın kendisine ait olmadığından emin olduğu için böyle bir çıkarım yaptımçünkü bir yakınım yaşamıştı bu rezaleti maalesef. Adamın sevgilisi eve her geldiğinde bir iz bırakıp gidiyormuş, kadın o kadar konduramamış ki çok geç anlamış. Yoksa bu kadar güvensiz olmak her şeyi bu kadar incelemek hayatı kendine de karşındakine de zehir etmek elbette ki çok yanlış. Güvenmiyorsam boşanırım, boşanmıyorsam güveniyorumdur. Yanlış yapıyorsa zaten bir gün karşıma çıkar. Her dakika acabalarla yaşanmaz ki.
OooAdam kaynanasının üstünde yaşıyor ama. Afedersin osursa duyarlar.
Benim kocam beni anamın üstündeki evde aldatsa ona kızamam.Oooo zaman böyle bir şeye cesaret etmesi mümkün değildir
Hahahaha çok tatlısınızBenim kocam beni anamın üstündeki evde aldatsa ona kızamam.Kavgaya gidilir öyle adamla be.
Bu kaynana nin sütyyeni olmasin balkondan düşer aşağıyaOooo zaman böyle bir şeye cesaret etmesi mümkün değildir
Erkek kardeşinin sevgülüsünün sütyeni de olabilir.Bu kaynana nin sütyyeni olmasin balkondan düşer aşağıya
Şu an için evet ama 9 sene önce nasıl bir iç çamaşırı aldığımı hatırlamıyorum bunun için açtım konuyu zatenKonu sahibi çamaşırın kendisine ait olmadığından emin olduğu için böyle bir çıkarım yaptımçünkü bir yakınım yaşamıştı bu rezaleti maalesef. Adamın sevgilisi eve her geldiğinde bir iz bırakıp gidiyormuş, kadın o kadar konduramamış ki çok geç anlamış. Yoksa bu kadar güvensiz olmak her şeyi bu kadar incelemek hayatı kendine de karşındakine de zehir etmek elbette ki çok yanlış. Güvenmiyorsam boşanırım, boşanmıyorsam güveniyorumdur. Yanlış yapıyorsa zaten bir gün karşıma çıkar. Her dakika acabalarla yaşanmaz ki.
Bu adamın aldatmasından daha olası bir ihtimalBu kaynana nin sütyyeni olmasin balkondan düşer aşağıya