Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Alintilar önüme geldi
Siz babanizin annenizi aldatma travmasini kendiniz icsellestirmissiniz ve esiniz ne zaman aldatacak diye tetiktesiniz
Bunu düzgün bir psikolojideki insan yasar mi Allah aşkına? Ciddi bir terapiden geçmeniz gerekiyor.
Bir de en kotusunu düşünelim, bu adam sizi aldatsa ne olacak, ne yapacaksınız?
Adam aldatmiyor olsa bile bu şüpheyi esinize yansittikca tabir-i caizse "eşeğin aklina karpuz kabuğu " sokuyor oluyorsunuz.

hadi sizin dediğinizden devam edelim, panikle bazanın altına soktu, özenle orada kaldırılmış bir grup kıyafetin içine saklayacak vakti varsa atacak vakti de vardır. yok vakti yoksa daha sonra alıp yok etmek üzere bazanın altına sokuşturevirir, geri zekalı değilse de onu ordan alır sonra.

nasıl ilgisi yok????? buna teroik yorum yapmayacağım, yani kırmızı oda da mı izlemediniz?

ne duymayı bekliyorsunuz konularınızda? aldatmıyor saçamalama dense e bu ne o zaman diyorsunuz. aldatıyor dense çok kötüyüm öyle deme diyorsunuz? ne istiyorsunuz bacım?

ağlıyorum, perişanım diyorsunuz, artık burada bile ciddiyetiniz kalmamış durumda, dalgalı mesajlara da kızıyorsunuz ama mantıklı mesajları da görmezden geliyorsunuz. doktora gidin, kendiniz için gidin, evladınızın ileride zorluklar yaşamaması için gidin.
düşünsenize kızınız donları karıştıran çekmecelerde yabancı eşya arayan, ağlayan, aldatılıyorum diye düşünen ama kılını da kıpırdatmayan, sürekli bir dramada yaşayan bir anne var. bu anneye burada bile yorumlar sertleşmişken eşinin "yok karıcım o sütyen de benim değil, donumdaki leke mi? haa ayrandır yaaa aşkım" diye sakin cevap verdiğini sanmıyorum.
kendinizi düşünmüyorsanız o kızı düşünün ve doktora gidin artık.
Hayır izlemedim
Mantıklı mesajları dikkate alıyorum ama ne yapıcağımı bilmiyorum
Bunun için boşanamıyorum ortada bir delil yok, ayrılmasam bu durum için içimi yiyor aklımdan çıkmıyor
Ben memnun değilim bu durumdan, canım sıkılıp kavga çıkarıyorum geçinmeye niyetim yok gibi anlaşılsada huzur istiyorum
Böyle şeyler yaşamak istemiyorum, yaşadıkça güvenim sarsılıyor
Psikoloğun faydası olurmu bilmiyorum ama gitmem gerekiyor çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Hiç hatırlamıyorum böyle bir iç çamaşırı
9 sene önce yeni doğum yapmışken bebeklik kıyafetleri içinde unutulan bir çamaşırı hatırlamamanız normal diyicem ama siz ısrarla kocanızın sizi aldatmış olduğunu düşündüğünüz için inanmayacaksınız🙄

Bende de b12 eksikliği var ama iç çamaşırı konusunda unutabileceğimi düşünmüyorum
Yeni doğum yaptığım zamanlar annemin sütyenini bile giydiğim oldu ama bunu hiç hatırlamıyorum
Bu eve ilk taşındığımızda da eşimin çorap çekmecesinde siyah bir kalın bir çorap bulmuştum Bayan çorabı
İç çamaşırında beyaz lekeler vs
Her şey bize mi denk geliyor, yoksa önüme birşeylermi çıkıyor bilmiyorum
Ne yapıcam
Şu an moralim çok bozuk, bıktım hayatımdan
Ben şeye takıldım 9 senedir bazanın altını hiç mi temizlemediniz🤔

Daha önce olduğunun kesinliği yok
Büyük olduğu için o dönemdendir diye düşündüm birde çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında görünce
Evde Bayan olsa atardı evet ama insan buda sonuçta, atmayı unutup o panikle bazanın altına koymuş olamaz mı
Kadın dışarıya niye sütyensiz çıksın,hem de büyükmüş.Birde böyle düşünün😬

Kimseye güvenim yok benim, bu ailemden geliyor evet ama ben durup dururken kuruntu yapmıyorum ki. Bütün bu olanlar gerçek ve ben ispat edemiyorum
Çekmeden çorap çıkması, iç çamaşırında beyaz leke ve saç olması, facebookta prezervatif reklamı görmem, bu sütyen
Bu kadar olmaz diyorum
Yoksa herkes böyle şeyler yaşıyorda benim gibi tepki vermiyor mu
Aileden mi herşey
Lütfen tedavi olun artık

Babam annemi aldatıp, başka bir kadınla evlenmişti yıllar önce
Ama bununla bir ilgisi yok, şu yaşanılanlarla

Alakası olabilir, düşünceler aşırı genellemeye kaymış çünkü. Psikolojik destek almalısınız. Mümkünse şema terapi uygulayan bir psikoterapistten.

Psikoloğun faydası olurmu bilmiyorum ama gitmem gerekiyor çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyorum

önce psikyatriye gitmeniz daha uygun olur bence, ardından da terapi almak için gidersiniz. evet faydası olur ama zaman içinde yavaş yavaş olur. acele edip bırakmayın hemen.

Bebeğimin kıyafetleri bazanın altındaydı, oraya saklamış olabilir mi diye düşündüm
Evde sürekli beraberiz ancak benim çalıştığım bir zamanda o yıllık izne çıkmıştı acaba eve biri geldi, unuttu ve eşimde bazanın altına kıyafetlerin arasına mı koydu.
Senaryo gibi farkındayım ama bunu düşündüm
Başka evde sütyen unutmak?

Sizin diğer konularınızıda hatırlıyorum. Eşinize mutlaka yansıyordur bu evhamlı haliniz. Bu kadar takıntılı olup yansıtmamak imkansız. O ne diyor bu halinize ?
Ben kendime ait olan hiçbir kıyafeti unutmam. Tam size hak verecek oluyorum kadın biliyordur kendine ait olanları diye sonra bu kadar tesadüf fazla geliyor. Sürekli kıyafet buluyorsunuz evde.

Oh be sonunda zeka ve mantıklı yorum geldi..
Malesef geçmişindeki tranvaları hala yaşıyorsun. Şüpheciliğin güvensizliğin bu yüzden. Kız çocuklarının babalarına karşı sevgisi duygusu daha farklı olur malesef ki baban anneni aldatarak anneni ve seni terk ederek çok büyük yaralanmana sebeb olmuş. Senin insanlara güvenin yok hep bir kötülük bekliyorsun çünkü senin baban size kötülük yaptı.. Babanın yaptıklarını affetmiyorum unutmuyorsun sürekli kafanın içinde baban sizi terk etti düşüncesi var. Ben seni emin ol çok iyi anlıyorum psikolojini çok iyi biliyorum o yüzden bir an önce doktor dan yardım almalısın yoksa Yuvanı kendin yıkacaksın veya iyice durumun kötüleşecek.
Dertleşmek istersen seni dinlerim seni en iyi ben anlarım çünkü...
Sende mi bu tarz birşey yaşadın
Bütün bunlar normal diyorsun doğru mu anladım?

Sizin diğer konularınızıda hatırlıyorum. Eşinize mutlaka yansıyordur bu evhamlı haliniz. Bu kadar takıntılı olup yansıtmamak imkansız. O ne diyor bu halinize ?
Ben kendime ait olan hiçbir kıyafeti unutmam. Tam size hak verecek oluyorum kadın biliyordur kendine ait olanları diye sonra bu kadar tesadüf fazla geliyor. Sürekli kıyafet buluyorsunuz evde.
Eşime yansıyor açıklama yapıyor, aldatmadım diyor ne dicek
Sürekli kıyafet bulmadım. Bir tane çorap şimdide bebeklik kıyafetlerinin olduğu poşette sütyen buldum

Eşime yansıyor açıklama yapıyor, aldatmadım diyor ne dicek
Sürekli kıyafet bulmadım. Bir tane çorap şimdide bebeklik kıyafetlerinin olduğu poşette sütyen buldum
Başka kadınlara ait kıyafetler normal değil tabiki ama oturmayan çok nokta var anlattıklarınızda. Eşiniz aldatıyor olsa bile kıyafetleri bulduğunuz yerleri düşününce çok acemi bir erkek profili çıkıyor. Sizi kendi evinizde aldatıp 2 defa delil bırakacak kadar saf olamaz.
Üstelik sizin şüphelerinizide biliyor. Bence sizin o kıyafetler. Aklınız size oyun oynuyor.

Alakası var aslında, babanızla ilgili yaşadığınız travmayı atlatamamışsınız, aldatılma fikri yerleşmiş aklınıza ve babanız yüzünden eşinize de güven sorunu yaşıyorsunuz.
Dalga geçmek falan değil doğrudan tavsiye, bir uzman yardımı alın çünkü sürekli şüphe içinde yaşamak öncelikle sizi, sonra eşinizi ve evliliğinizi yıpratıyor.
Farkındayım ancak bütün bunlar normal mi değil mi anlayamıyorum
Babam yüzünden kimseye güvenim yok, her insanın aldatabileceğini düşünüyorum
Şu an benim yerimde başka bir kadın olsa nasıl tepki verirdi bunu çözemiyorum
Belirsizlik beni yıpratıyor

Kimse kocasının iç çamaşırındaki lekeleri incelemiyor. Kıyafet üzerinde saç aramıyor. Google reklamlarına takılmıyor. Çekmeceden dolaptan çıkan hatırlamadığı kıyafetlere anlamlar yüklemiyor. Bu haliyle de sizin yaşadıklarınızı yaşamıyoruz. Ve böyle tepkiler vermiyoruz.

Aldatılan kadınlar çok daha kötü şeylerle karşılaşıyor. Telefon mesajı, fotoğraf, eşinin eve gelmemesi, arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmesi. Daha somut şeyler oluyor.

Her şey aileden değil sadece sizden de. Sizin tedavi olmanız şart.
Ben inceliyorum
Telefonumda WhatsApp Web var sürekli takip ediyorum, e devletten adına hat açılmış mı diye bakıyorum, başka bir banka kartı vs. Her öğlen molasında arıyorum görüntülü konuşuyorum. Devamlı evdeyiza Ama
Ya ben işte o izinliyken eve kadın aldıysa, yada biryere gidip Sütyeni yanlışlıkla getirdiyse bazanın altına koyduysa, yada başka bir telefonu varsa diye sürekli düşünüyorum. Eninde sonunda beni aldattığını ispat edicem diyorum. Güvenemiyorum

Daha nasıl tedavi olucağımı bile bilmiyorum
Psikiyatr mı psikolog mu

X