- 11 Eylül 2020
- 2.174
- 551
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Yazdıkların çok saygısız geliyor bana, bunda bu kadar dalga geçilicek ne var anlamıyorum. Saçma geliyorsa yazmaErkek kardeşinin sevgülüsünün sütyeni de olabilir.
3 defa derken, çocuğum küçük diye avutmadım kendimi. Sadece ispatlayamıyorum bu olanlarıKocan seni aldatıyor boşan dediğimizde zqten 3 defa kabullenmişsin bu durumu.
Ve çocuğum var daha küçük der gene avutursun kendini.
Bizde fazla yormayalim kendimizi, sen en iyisi 4,5 bekle oda yakında kokusu çıkar zaten.
Kardeşin eve kız arkadaşını getirmemiş miydi? Aldatıyor diyene kız, şöyledir böyledir diyene kız. Ben anladım, sen kocanı boşamak istiyorsun. Ama kuru kuruya da olmuyor değil mi, önce suç bulmak lazım, yoksa tazminat alamazsın.Yazdıkların çok saygısız geliyor bana, bunda bu kadar dalga geçilicek ne var anlamıyorum. Saçma geliyorsa yazma
Bu adamın aldatmasından daha olası bir ihtimal
Erkek kardeşinin sevgülüsünün sütyeni de olabilir.
Canım önceki açtığın konuların nelerdi ?3 defa derken, çocuğum küçük diye avutmadım kendimi. Sadece ispatlayamıyorum bu olanları
Şu an için evet ama 9 sene önce nasıl bir iç çamaşırı aldığımı hatırlamıyorum bunun için açtım konuyu zaten
Bebek kıyafetlerinin içinden çıkmasa, şuan günlük kullandığım çamaşırların arasından çıksaydı çok farklı düşünürdüm ama
Gerçi hala şüphelerim devam ediyor
Ne suçu bulucam, fikir almak için açtım konuyu. Suç bulucak olsam buraya konu açmadım. Beni aldattın derdimKardeşin eve kız arkadaşını getirmemiş miydi? Aldatıyor diyene kız, şöyledir böyledir diyene kız. Ben anladım, sen kocanı boşamak istiyorsun. Ama kuru kuruya da olmuyor değil mi, önce suç bulmak lazım, yoksa tazminat alamazsın.
Aldatacagi yoksa bile adami o kadar çok sıkıyorsunuz ve enerjinizi sürekli aldatılma ya odakliyorsunuz ki eninde sonunda aldatilacaksiniz bence.Ben inceliyorum
Telefonumda WhatsApp Web var sürekli takip ediyorum, e devletten adına hat açılmış mı diye bakıyorum, başka bir banka kartı vs. Her öğlen molasında arıyorum görüntülü konuşuyorum. Devamlı evdeyiza Ama
Ya ben işte o izinliyken eve kadın aldıysa, yada biryere gidip Sütyeni yanlışlıkla getirdiyse bazanın altına koyduysa, yada başka bir telefonu varsa diye sürekli düşünüyorum. Eninde sonunda beni aldattığını ispat edicem diyorum. Güvenemiyorum
Daha nasıl tedavi olucağımı bile bilmiyorum
Psikiyatr mı psikolog mu
Şu an benim kullandığım iç çamaşırları dan farklı evet, ama 9 yıl önce konulan bebek kıyafetlerinin içinden çıkan sütyeni de hatırlayamıyorumCanım önceki açtığın konuların nelerdi ?
İspata ne gerek var zaten delil olarak iç çamaşırı bulmuşsun evde sana ait olmayan. Ve diyorsunki banada ait olabilir falan filan. Sonrasında bana büyük sudyen diyorsun.
Ne diyelim o zaman kayinvalidenindir diyelim seninde için rahatlasın
Bir yandan böyle düşünüyorumaldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor, aldatıyor,aldatıyor
Sen bu adamı sevmiyorsun. Evet doktora gitmen lazım, o başka sorun. Sorunların arasında eşini sevmemen de var. Bana cevap verme şimdi. Bunu iyi bi düşün. Neden evlisin eşinle? Bana değil, kendine cevap ver. Yazman gerekmez, kendine söylemen yeter.Ne suçu bulucam, fikir almak için açtım konuyu. Suç bulucak olsam buraya konu açmadım. Beni aldattın derdim
200 yorum varsa 10 tanesi aldatmıştır yazdı
Diğerleri sorun olmadığını yazdı. Ben ne düşünücem bilmiyorum, sen suç atma, tazminat diyorsun
Eşimi seviyorum onunla mutluyum. Bunu Buraya da yazarım kendime de söylerim ama ben bu şekilde severken onun aldatmasını kaldıramamSen bu adamı sevmiyorsun. Evet doktora gitmen lazım, o başka sorun. Sorunların arasında eşini sevmemen de var. Bana cevap verme şimdi. Bunu iyi bi düşün. Neden evlisin eşinle? Bana değil, kendine cevap ver. Yazman gerekmez, kendine söylemen yeter.
Çok ilgisi var ama siz farkında değilsiniz ne yazık ki.Babam annemi aldatıp, başka bir kadınla evlenmişti yıllar önce
Ama bununla bir ilgisi yok, şu yaşanılanlarla
Sevmese bu kadar çok kıskanmaz.Sen bu adamı sevmiyorsun. Evet doktora gitmen lazım, o başka sorun. Sorunların arasında eşini sevmemen de var. Bana cevap verme şimdi. Bunu iyi bi düşün. Neden evlisin eşinle? Bana değil, kendine cevap ver. Yazman gerekmez, kendine söylemen yeter.
o olayları biliyorum ama birileriyle yazışmasını vs.. bile yakalamadıysanız kusurlu taraf sizsiniz kusura bakmayınAldatılmadım, yani birşey yakalamadım. Bu tarz şeyler oldu
İç çamaşırında leke, facebookta prezervatif reklamı, bazen kıyafetinde saç(benim yada kızımın saçına benziyor)
Bilmiyorum işte bu tarz şeyler. Unutamıyorum, güvenemiyorum
O zaman şöyle oluyorÇok ilgisi var ama siz farkında değilsiniz ne yazık ki.
Ben bilemiyorum artıkın, bilmem de şart değil. Önemli olan senin ne bildiğin.Eşimi seviyorum onunla mutluyum. Bunu Buraya da yazarım kendime de söylerim ama ben bu şekilde severken onun aldatmasını kaldıramam
Beni yıpratan bu belirsiz durumlar, ispatlanamayan ama mide bulandıran şu durumlar