- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Bende çok dut yiyorum, arkadaşlarımın arasında evliler de var, eyvahlar olsunEşinin çekmecesinden çıkan bayan çorapı.
Eşinin çamaşırındaki lekeler.
Senin iş yerinden evli bir adamla bahçeye çıkıp dut yemen felan.
Ne degişik tiplersiniz siz yaw :)
Yaptım yasadım oldu bitti kapandı diye bırsey var mı yaHayır, ama söylesemde birşey demez
Çünkü bölümdeki diğer erkek iş arkadaşımla da aşağıda kahve içtiğimiz olmuştu ve söylemiştim
Bunuda konusu geçmediği için söylemedim
Benim açtığım konu bu değil ama ben o konuyu kapattım artık
Dut kopardıgım adamdan hoslandım senden de sakladım demeye yurek gerek soyleyebılır mı ohooo o yuzden boyle davranıyor sinekten bıle kıskanarakSöyle o zaman?
Yoğunlaşacak saçma sapan birşey muhakkak buluyorum diyorsunuz yaniİlgisi hoşuma gitti dedim, ama artık geçti. Benim aklıma bile gelmiyor
Şu an evdeki sütyen durumyuna yoğunlaştım
Eşin de gelse şimdi, ilgisinden hoşlandım ama geçti dese?İlgisi hoşuma gitti dedim, ama artık geçti. Benim aklıma bile gelmiyor
Şu an evdeki sütyen durumyuna yoğunlaştım
Herkes dutunu evinde yisinBende çok dut yiyorum, arkadaşlarımın arasında evliler de var, eyvahlar olsun
Eşiniz de birilerinin ilgisinden hoşlanmıstir belki de olamaz mı olabilir.Yoğunlaşacak saçma sapan birşey muhakkak buluyorum diyorsunuz yani
Kirli donlardan iyidir en azından burdan devam edin.
Şİfa diliyorumEşimden saklamadım, sadece konusu geçmedi
Söylesemde birşey diyeceğini düşünmüyorum
İşyerinde birisi ile meyve koparsa birşey demem
Şu anki sütyen durumundan daha iyidir bence
Ne var bunda bu kadat ya, yaptım bitti neYaptım yasadım oldu bitti kapandı diye bırsey var mı ya
Dut kopardıgım adamdan hoslandım senden de sakladım demeye yurek gerek soyleyebılır mı ohooo o yuzden boyle davranıyor sinekten bıle kıskanarak
Sen de alt tarafı annenin üstündeki evinde sütyen buldun, ne var bunda?Ne var bunda bu kadat ya, yaptım bitti ne
Gizli gizli mi buluştum, yattım mı ne var bunda. Altı üstü gidip meyve kopardık
O zaman ilgisi, peşimde neyin var diye dolanması evet iyi geldi ama şu an aklıma bile gelmiyor
Ben iç çamaşırı için konu açtım, bu konuya da başka yorum yazmıcam
Çarpıtıyorsunuz
Konı evinizdeki unuttuğunuz lohusa sutyenınız degıl konu tam olarak guven sorunu bunun da nedeni hoslandıgınız komsunuzNe var bunda bu kadat ya, yaptım bitti ne
Gizli gizli mi buluştum, yattım mı ne var bunda. Altı üstü gidip meyve kopardık
O zaman ilgisi, peşimde neyin var diye dolanması evet iyi geldi ama şu an aklıma bile gelmiyor
Ben iç çamaşırı için konu açtım, bu konuya da başka yorum yazmıcam
Çarpıtıyorsunuz
Alakasız cekmece de corap cocugumun bebeklik hurcunda sutyen buldum kocam beni aldatıyor mu dıyor yaSen de alt tarafı annenin üstündeki evinde sütyen buldun, ne var bunda?
Yediğim dutlar gözümün önünden geçiyor şimdi, hepsi beline birer alyans takmış, karım var benim, karım var benim diye bağırıyorHerkes dutunu evinde yisin
Bakın ne komsular var sonra yok hoslandım yok hoslandı oluyor degısık insanlar var neme lazım
İyi de sen adamdan hoşlandığını itiraf etmiştin burada :)Telefon çalmasıyla bunu neden bir tutuyorsunuz
Sen hiç arkadaşınla bir yere gitmedin mi iş yerinde
Ha kapalı bir anda baş başa olsak hak vericemde açıklık alanda herkesin gördüğü bir yerde sadece dut koparmak neden bu kadar kötü anlatılıyor anlamıyorum
Dut yediğim adamdan hoşlandım de bakalım bir şey diyor mu demiyor mu ajhJDGgvdfHayır, ama söylesemde birşey demez
Çünkü bölümdeki diğer erkek iş arkadaşımla da aşağıda kahve içtiğimiz olmuştu ve söylemiştim
Bunuda konusu geçmediği için söylemedim
Benim açtığım konu bu değil ama ben o konuyu kapattım artık
hahaha trollse çok komik, gerçekse traji-daha da-komik. sizin başınıza gelse filan demişsiniz ama burada başa gelmelik bir şey yok. kendinizin olabileceğine ihtimal vermişsiniz zaten. çorap, çamaşır... güven sorununuz temelden mi geliyor yoksa buna esiniz mi sebep oldu bilmiyorum, sizi üzmek kirmak da istemiyorum ama hem durumları daha iyi analiz etmek için, hem de kuskulariniz haklı da olsa sürekli bu şüphe halinden kurtulmak için bir yardım almalisiniz. herkesin alıp, aldığını unuttuğu kiyafeti, eşyası vardır.Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
Eşimin iç çamaşırı işe ilgili konuyu yani iç çamaşırındaki lekeyi anneme söylemedim böyle birşeyi tabiki söyleyememhahaha trollse çok komik, gerçekse traji-daha da-komik. sizin başınıza gelse filan demişsiniz ama burada başa gelmelik bir şey yok. kendinizin olabileceğine ihtimal vermişsiniz zaten. çorap, çamaşır... güven sorununuz temelden mi geliyor yoksa buna esiniz mi sebep oldu bilmiyorum, sizi üzmek kirmak da istemiyorum ama hem durumları daha iyi analiz etmek için, hem de kuskulariniz haklı da olsa sürekli bu şüphe halinden kurtulmak için bir yardım almalisiniz. herkesin alıp, aldığını unuttuğu kiyafeti, eşyası vardır.
bir de anlam veremedim, neden tüm bu olayları hemen ailenize aksettiriyorsunuz? ne diyorsunuz? eşimin çamaşırında leke var mı? eşinizi haklı veya haksız olması farketmeksizin ne kadar utanç verici bir duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız? ya adam masumsa? bu şüpheyi ailenizin yüreğinden nasıl sileceksiniz sonra?
Aldatıyor diyene kusur bulmadımbir de insanların size ne demesini bekliyorsunuz? hiç bir cevap sizi tatmin etmiyor. aldatıyor olabilir diyene bir kusur bulmuşsunuz, normal diyeni ikna etmeye çalışıyorsunuz. sorular sorup dedektiflik mi oynayalım?
başka bir konunuz şimdi aklıma geldi. bence siz eşinizi fiilen ve duygusal olarak -belki daha ileri gitmeden- aldattiginiz için bunun vicdanını yapıyorsunuz ve 'karma'dan korkuyorsunuz. Allah yardımcınız olsun, kişinin kendisiyle olan çekişmesi en zoru.
Hayır dağınık olduğumu ne biliyorsun,. Herşey zaten yerindeAlakasız cekmece de corap cocugumun bebeklik hurcunda sutyen buldum kocam beni aldatıyor mu dıyor yahalbuki sadece dagınık, herseyı yerıne koysa hıc Bı sorun olmayacak
Ohaa aldatmış bildiğin şimdide beni aldatır inşallah diyor heralde vicdanını rahatlatmak için kendisi mağdur duruma düşecek içi rahatlayacak ama malesef eşin seni aldatsa bile bu gerçek senin onu aldattigin gerçeğini değiştirmeyecek ...yani bu durumda ikinizde kötü olursunuzEşini daha önce kendisi gibi evli barklı bir adamla aldattığı için aynı şeyleri eşi ona yaşatacak diye ödü kopuyor.